Prinsen

Glömde helt säga att under våran shopping runda igår så råkade vi stöta på Prinsen av Danmark. Herr Henrik var ute och strövade runt på Ströget i Köpenhamn, dock såg det inte ut som om det hade blivit någon shopping runda för hans del.

Nu drar jag alldeles strax in till mina amigos i Köpenhamn.. Have fun!!

LIVE LOVE LAUGH

Bye bye birde!!

Igår var det Kajsa´s sista dag, och i dag är de Danielle´s! Danielle drar till London på tisdag och sen efter det vidare till NY. Så igår hade jag och Danielle shopping eftermiddag vilket avslutades på Hard Rock i vanlig D and Yas style=)
Efter middagen drog jag tillbaka till Sverige och jag och Jojo började pimpla vin vilket sedan ledde till en tur upp till möllan där vi mötte upp E försökte hitta Babel, vilket sedan blev en avslutning på Slagt.. Vet inte riktigt vad man ska säga om kvällen men nice var det iaf..

Det är som det brukar vara när jag och Jojo går ut, who the fuck remembers anything!?

Sen så ska det även tilläggas att Jojo´s mamma är på besök och runt när vi kom hem så fick hon ett varmt uppvaknade av ett E sitter bredvid henne i sängen och tror att de är Jojo=))

 

LIVE LOVE LAUGH


Tatto time baby

Jag ska göra en ny tatto!! Sofie på jobbet håller på att måla upp den så det är med spänning jag väntar=)

Så när hon är klar ska jag boka tid, blir antagligen på Old Bones som jag ska göra den. Jana har gjort alla sina där och nu till helgen ska hon och Kevin dit och göra en till. Har kollat deras hemsida och tänkte dra till studion och kolla in allt lite mer.. Men jag är excited!!



http://www.tattooworldmalmo.com/


forts på trapped cat....

Klockan sju imorse så var fortfarande hela rulltrappan avstängd. Det fanns dock ett tillägg och det var att hela var fullt med utrustning av olika slag. Och jodå, den såg helt obrukbar ut, 9 ½ timme senare så såg det precis likadant ut. Så det är väl bara att inse att jag har förstört den inte konstigt att alla danskar hatar svenskar..

Igår så hade vi Zandra här på middag blev kycklingsallad med pasta, hälsosamt..
På lördag är det avskedsfest för Danielle och Kajsa, så det blir massa drickande, Moose först och sen vidare till Sam´s bar, vilket är en kareoke bar.. Sen så lär det troligen bara flyta på som det alltid gör, I love UO party´s!!

LIVE LOVE LAUGH


Trapped cat?! oh no its just my bag..

"Fuck! I broke the escalator at Kongens Nytorv.. My bag ia stuck inbetween the stairs! so it is a fact, I am the most clumpiest girl in this world"

baglady

Det var den väskan, och nu finns den inte kvar mer. Eller rättare sagt den sitter fast i rulltrapporna på Kongens Nytorv i Köpenhamn. Hela rulltrappan fick stängas av, och de fick ringa efter profsen som kunde fixa rulltrappan för det var helt meningslöst att försöka dra ut den! Den satt verkligen helt fast!!! Tur att Alex var med också och hjälpte mig, för av alla tidpunkter jag kunde välja så väljer jag rusningstid. Springer upp för trappan och ringer på hjälp och på min sve-dansk så säger jag: Unskyld, min taske er fast i escalatorn!! Damen i fråga förstod ingenting och trodde att jag hade glömt min väska i hissen men tillslut fick jag hjälp av en metro man som fick ut mina nycklar till butiken som jag hade på mig. Jobbigt läge annars.. Oooops..

Men antar att man ska försöka se de positiva i det hela, nu måste jag ha lov att köpa en ny väska i alla fall=))

LIVE LOVE LAUGH

Soundvenue Fashion Week Party!

Soundvenue Fashion Week Party!

Helt klart en av de fetaste festerna på hela modeveckan och jag är så sugen på den redan nu.
Jag jobbar visserligen dagen efter men som A-K sa det har väl aldrig hindrat tidigare, vilket är helt sant så count me in.

Daniel och Kajsa slutar på lördag, wicked man!!

LIVE LOVE LAUGH

the best rough mix - Rocket 350

New York, New York my beloved New York. Det planeras i detta ögonblick en resa dit, och jag kan knappt bärga mig! Jag vill dit nu precis nu. Tillsvidare så får denna låt (the best rough mix) mig att längta ännu mer men vad jag blir lycklig. Nästan samma känsla som I took a beating....

LIVE LOVE LAUGH


fika

Har helt glömt bort att berätta om min nya frill. I torsdag så var jag hemma hos Char och så klippte hennes polare mig. Det blev ungefär 10 cm kortare och en lugg på köpet. När jag kollade mig i spegeln kunde jag inte ens känna igen mig själv. Men nu så börjar jag så smått vänja mig vid det.

Igår mötte jag upp My i Lund så satt vi på ett fik i säkert 3 timmar eller nått och försökte planera vårat liv, disskuterade om man skulle börja studera till hösten, ut och resa, flytta till ett annat europeiskt land osv vi hade många planer. Vet dock inte om vi kom fram till så mycket. Men det var i alla fall lika trevligt som vanligt när sis och jag ses, och vi skulle nog kunna sitta och snacka bort resten av kvällen med om det skulle ha vart så. My var dessvärre sjuk så hon kunde inte joina våran tjejmiddag.

Men jag, Zandra och Jojo drack lite vin lyssnade på musik och bara snix snackade hela kvällen, gick till Lilla torg efter att ha väntat på att bli betjänade i ca 20 minuter tröttnade vi och gick till MAX istället. Hamburgare is the shit..
Riktigt mysig "middag" tillsammans och det var helt underbart att ha Zandra tillbaka på svensk mark igen=)

  

Landet!!

Jag har ägnat hela min morgon med att titta på olika serier eller rättare sagt Grey´s och Private Practice. Jag minns när jag var i usa och längtade hem och kollade på Grey´s och jag grinade som ett litet barn. Jag fick ungefär samma känsla nu. Kanske längtar jag hem. Efter Fashion week ska jag se till att jag får några dagar över så att jag kan få komma hem. Behöver lantlukten!!

Nu ska jag till bolaget och inhandla lite vin som brukades förra helgen=) Vidare till Lund möta upp My. Sen blir det tjej middag på Möllan. Zandra är ju hemma igen!!!

LIVE LOVE LAUGH

Äntligen fredag igen!!

Äntligen fredag, som jag har väntat och längtat!
Blir alldeles matt i kroppen så fort jag kom mig av tåget idag, de enda jag ville var att krypa upp i min säng och sova. De senaste två veckorna har verkligen pumpat ut mig både fysiskt och psykiskt. Jobbet har varit så otroligt krävande, så jag börjar att fundera på varför jag egentligen gör det? Varför bor jag fortfarande kvar här nu när alla andra känner för att lämna staden. My till Paris och Danielle till London, kommer bli FÖR tomt utan dem.

I tisdags stack Sandy och Linda iväg på en 3 månaders lång resa genom världen med början på Nya Zeeland, planen är att de ska flyga hem i april från Thailand. Min plan är då att jag ska möta upp dem i någon vecka där för att få lite semester. Idag kom förövrigt Zandra och Rickard hem igen och jag och Zandra ska planera våran resa som ska äga rum nästa vecka, detta är samtidigt som jag ska lära mig allt om hur man blir en manager. Tidspress!!

Om två veckor är det Fashion Week och jag älskar det=) Våra högsta chefer på hela company och inköparna kommer inom butiken och sen drar de vidare på alla shower. Men det bästa av allt är alla fester! De brukar vara rusktigt häftiga och grymt roliga. Jag är excited!!

Nu ska jag sova, första gången på år och dar som jag ska sova så här tidigt! orkar inte ens kolla klart på Grey´s anatomy, och då är det illa. Sleep tight my darlings!!

LIVE LOVE LAUGH


YES, we can!!

En ny dag och nya möjligheter.

Drog iväg till läkaren imorse och tog lite tester de ska nu kolla om det är allergier jag har eller intolerans mot mat osv.. Ett jäkla rotande. Sen mötte jag upp Stella på Gustav, drog en kaffe innan vi tog till tåget.
Jobbade ett par timmar gick faktidst ovanligt fort, käka lunch ute i solen vad kanalen. Känns som om våren är påväg! Funderar på att söka nytt jobb eller har redan gjort det, har även hittat ett som finns i Malmö som lockar ska se till att skiva ihop en riktigt fin en på fredag som jag kan skicka in!!

Annars rullar vardagen mest på, imorgon blir dagen då jag och A ska snacka om min tjänst och se vad som händer där. Helt galet att hon inte har tagit upp det än..

LIVE LOVE LAUGH

Hank Moody

Glömde att nämna det viktigaste av allt förrut, det är Obama time nu. Satt på tåget hem igår och snackade om det, och så glömde jag att ta på mig min t-shirt idag. Så imorgon blir det rock chick goes Obama style..

Förresten så ska det även nämnas att det finns en kille i stan som är jätte lik Antony Keidis, sångaren i Red Hot Chilli Peppers. Som förövrigt är min största rock kärlek någonsin. Så när jag såg honom i lördags (kopian då självklart) funderade jag på hur jag skulle styra upp det. Dock blev jag alldeles matt och tog en taxi hem. På söndagen frågade jag ut Stella om killen och de visade sig att han är helt konsig grabb, som även har försökt att få jobb på Urban, och på fotot han lämnade in låg han i leopard byxor i en soffa.. Mitt omdöme på killar bör ifrågaisättas!!

Annars så har jag kommit på den bästa ideén någonsin tänk om alla skulle ha små krockbilar(sådana som finns på liseberg) och köra runt med i stan och i affären typ. Perfekt på fyllan för de är ju krocksäkra=))  Jag skulle pimpat min i rosa med glitter och ha Aqua´s barbie girl ur högtalarna.. Eller kanske inte men det hade vart riktigt fett!!

Förövrigt så måste jag bara tipsa om the killers - Joyride, den är en riktigt feel good låt och lättar upp mitt humör på 2 sekunder.. Nu ska de sovas..

LIVE LOVE LAUGH


Hallo you fool I love you, c'on join the joyride..

Denna helg har varit sjukt intensiv, så många olika känslor på en och samma gång. I lördags började vi våran inventering på lagret gick helt OK, trots att T var hejdlöst stressad och skrek åt folk för absout ingenting. A sa även till mig att hon funderar på att jag kanske inte alls passar som manager i alla fall, detta pga att jag verkade så omotiverad i fredags. Det ska även då tilläggas att hon mer eller mindre tvingar mig in med 39 graders feber i 3 dagar och tycker det är konstigt att jag inte har någon energi!! Men om det är på det här nivån hon vill spela så fine by me. Som Danielle säger: "I can defently be a bitch if that is what it takes" Och jag håller med till hundra procent och nu så slutar verkligen nästan alla pga dåligt ledarsinne från chefen. Så jag och Stella kände efter den lördagen att vi behövde ett glas vin eller två vilket i slut ändan ledde till hur många som helst. Jag var riktigt toppad där och Roxette spelades på högsta volym, för det hör nämligen till med att Jojo hade lite av en fest här hemma så de var kalas=)

Jag och Stella stod även på balkongen och sjöng ut : Hallo you fool I love you, c'on join the joyride..
Detta var högst uppskattat av den skara människor som passerade nedanför. haha..

Söndagen var det jobb igen, riktigt fräsch där då, knappast men vi var en trogen skara som kände oss likadant..
Efter jobbet drog tjejgänget till Chilli Milli och hängde och vårdade våran underbara bakfylla.. Kom hem somnade vid 5 tiden vaknade när jojo kom hem vaken 2 timmar sen så somnade jag som en stock igen.

Idag har jag varit i Köpenhamn och hängt med Danielle.. Åkt runt till lite mindre trevliga områden och stått där med våra design kläder och bara väntat på att nån ska komma fram och råna oss.. Men hey vi klarde oss fint..
Sen drog vi hem till henne drack tea och bänkade oss framför CNN och kollade OBAMA!!


LIVE LOVE LAUGH

Friday night

Denna dag var väl kanske lite bättre men jag är ändå extremt missnöjd med min chef. För varje sekund som går så sjunker mitt förtroende för henne. Hon har gjort lika många klumpiga saker idag så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det tråkiga är ju att hon har absout ingens förtroende nu på jobbet, rätt så shitty!! Tråkigt för hon är ju trots allt en riktigt rolig person men leda en hel grupp med människor kan hon då inte.


Annars så har de vart lungt, ikväll blir de mys med film och take away.. Like it love it gotta have it!!
Måste dock springa ut så jag hinner med bussen ska bort till O och tänkte hinna köpa lite godis innan. Och jo jag har börjat äta godis igen och de är gott=))

LIVE LOVE LAUGH


SATC

Mer Sex and the City för folket eller i alla fall för mig och Jojo.


När du har haft en rutten dag så är SATC de enda som kan cheer you upp.
Och att dansa till The Voice på högsta volym i köket.. Perfa!!

LIVE LOVE LAUGH


I am sooo pissed off!!

Var otroligt länge sedan jag var så lack som jag är nu, kan inte ens komma ihåg senast. Jag säger som min kära moster : Nu har hon allt skitit i de blå skåpet. Låg inne med hög feber imorse och blev mer eller mindre tvingad till att gå till jobbet i alla fall. Och om jag inte gjorde så skulle min nya tjänst helt plötsligt inte vara min längre.

Jag hatar falska människor och jag gillar verkligen inte att bli pressad på någonting! Jag är helt klart medveten om att idag var en stressig dag och mitt jobb som jag gjort nere på lagret sen innan jul har varit dåligt men det har varit det bästa jag någonsin skulle kunna göra med de förutsättningar som jag har haft. Jag har bara varit hjälpsam och alltid ställt upp, I am done with that now.. Det suger hårt och får mig helt klart att börja att omvärdera om jag ska vara kvar eller inte?! Så nu helt plötsligt så har jag en massa att tänka på.

Livet är fan inte till för att andra ska styra över en och det pallar jag inte!!

LIVE LOVE LAUGH


Winnerbäck

Lori kommer instormandes kl 12 och efter dess så springer alla runt som yra hönor i butiken. Plötsligt jobbar alla som aldrig förr. Idag har jag haft feber och det verkar inte som om den vill ge med sig heller, vilket suger när vi ska jobba 24/7 fram tills på söndag. Men nu har jag ordinerats vila av mig själv, så då är det de som gäller.

Även kommit fram till att det skulle vara grymt och ha rådjursögon som Tommy har, då kan man komma undan med precis allting. I love it!

Lars Winnerbäck konsert på STV1 kl 21.00, solen i ögonen.. Så där ska jag bänka mig.. Nu innan blir det ett avsnitt av The City!

LIVE LOVE LAUGH

Good or Bad.. Bra eller anus..

Att hitta en man som passar alla dina behov i Malmö tycks vara lättare i teorin än vad det är i praktiken. Jo vi vill ju alla ha denna perfekta man, med tränad kropp, charmigt leende och ögon som gör att du smälter på två sekunder. Jo vi tackar, för dessa egenskaper är det många killar som har, dock så ska det även komma med kärlek. Men om man inte är ute efter kärlek utan bara vill träffa någon för låt oss säga fun and games. Hur gör man då?

Tanken på det låter enkelt och lockande, men dessa två ord innehåller ack så mycket mer.
För att citera en hemlig källa:

1. Killen ska vara het
2. Sexet måste vara grymt
3. Undvika att bli kär i killen.
4. Killen i fråga bör även vara singel.
5. Du ska HITTA honom, vilket är bra mycket svårare än vad man tror.

Just my point of veiw...

LIVE LOVE LAUGH

date night

Kind of fun, kind of weird, kind of not that into him.. OR??

Fleetwood Mac Feber!!

Jag har kommit in i min Fleetwood Mac period igen, jag är så galet såld på alla dess låtar och blir helt pepp och önskar att jag kunde förflytta mig tillbaka i tiden och hänga på deras konserter. Helt grymt hade de varit, men hittills har jag inte sett någon tidsmaskin så jag får nöja mig med YouTube..

http://www.youtube.com/watch?v=Csatmi34YEk&feature=related

Den låten har säkerligen gått på replay 1 eller 10 gånger för mycket denna kväll men riktigt bra "fixa saker" låt.

So far så har dan annars varit rätt så lugn, mycket att göra på jobbet men det är som det brukar vara. Förbereder oss in för våran inventering som pågår i 3 dagar, och detta över helgen. Mina älskade lediga helger blir en 70 timmar vecka istället. De roliga här är dock att de gamla grabbarna kommer in och gör ett gästspel, väldigt uppskattat=))

För övrig så håller jag på att få upp alla mina tavlor, inte en dag för sent. Men vackert blir det, så smukket!

LIVE LOVE LAUGH


Chicks on speed

Efter brunchen så drog jag och My runt på stan och gjorde mest ingenting. Jag köpte lite spikar så att jag nu (2 månader efter att jag flyttat in) kan få upp lite tavlor på väggarna. Förövrigt så fick jag tillgång till lite av My´s bilder från NYC. Så nu ska jag få ihop ett litet bildspel därifrån, kan alla andra göra det så kan jag med.. 

Tillsvidare får ni njuta av denna bild, it is rock and roll.. chicks on speed..

Heroin Chick look

LIVE LOVE LAUGH


This is why you should date a geek...

Igår tog jag mig ner till gymmet, till allas förvåning bör tilläggas. Därefter mötte jag upp Micha och två av hennes kurs polare på stan Anna och Charlotte. Vi tog oss igenom några butiker och insåg efter allt vårat shoppande att en fika skulle sitta gott. Wayne´s och en kycklingsallad blev det för mig. Efter nån timme där tog vi oss vidare och My mötte upp oss, lite mer shopping och sen var det hem och laga middag, TACO!

Taco var gott, vi kolla på extremt dåliga MTV program, FredErik joinade oss senare. Framåt 12 tiden, drog jag, My och FredErik ut på stan och fotade NEON?! Och nej jag förstår inte heller riktigt vad det är man gör när man fotar neon.. Men det ska med på en utställning så det är konst. Den du!!

Vi kom tillbaka till The Castle och jag satte i mig mjölk och sushi från i förrgår, och det smakade utmärkt =)

Nu ska jag och My göra oss i ordning det är ju nämligen söndag vilket betyder brunch och vi älskar brunch.. Challe kommer också så snart bakfyllan släppt lite.. haha



Micha heading for the "Melodifestivalen"

My do you have something to tell me?! Xoxo gossip girl..



One fucking talented girl!


Sandy wants the goodies "moi" haha

LIVE LOVE LAUGH


Fitness 24/7

Jag är mer eller mindre på min väg ner till gymmet, detta har jag sagt i ca 1 timme nu. Men jag lovar jag är nästan där nu.. Micha kommer in lite senare med lite vänner och de ska chillas ikväll.. Även lilla My kommer vilket alltid är roligt!
Förövrigt så är jag lite i valet och kvalet om att skicka en födelsedags hälsning eller inte.. Det kan vara bra men även en väldigt dålig idé?! Hjälp tack..

LIVE LOVE LAUGH

Gossip Girl is back

När dagarna kommer och du inser att vardagen hinner i fatt dig och det är ganska så trist vad gör man då.
Jobbet är inte grymt men endå helt okej, som grädde på moset börjar jag min nya tjänst den 1 februari så förhoppningsvis kommer jag hem och är bra solbränd tills dess. Jag har fått ledigt i en vecka och jag och Zandra ska i väg till solen. Jag längtar som ett litet barn på julafton.. Fick medelande av Zandra där hon berättade att hon och Rickard hade det underbart i Thailand. Zandra kommer hem den 23 om jag inte missminner mig helt, och runt de datumet ska vi boka en sista minuten resa till ett land/ö som jag kan få ligga på latsidan i en vecka, och sen komma tillbaka till Fashion week. Fashion week är helt grymt! Fullt med folk på stan, shower, mässor och grymma fester!! Like it love it gotta have it!!
De enda negativa nu är att Danielle lämnar Urban och mig för New York. Jag och hon har seriöst pratat i flera månader om att jag ska flytta dit, och att hon ska komma och hälsa på. Jag antar att det blir tvärt om nu! Urban are going to miss her.. Nu börjar det verkligen sina på gamla folk på UO, sen jag började så är det i stort sätt inga "gamla" kvar, antar att det är grejen. Jobba tjäna cash och dra fort som fan där ifrån innan du blir fast.

Förövrigt så är min telefon mongo och jag antar att mitt batteri har fått syfilis! Den fungerar inte och att försöka och ladda den vill den absolut inte, så imorgon blir det 3 butiken för min del, om jag får någon extrem träningslust så blir det även gymmet som jag de senaste 2 veckorna totalt iggat!!

Annars inget nytt, nya Gossip Girl var för övrig genialiskt! måste ses!


chuck and blair

LIVE LOVE LAUGH


Live a little

When I am good I´m very good, but when I´m bad I´m even better;)


Jag och Tessi
 Jag i Halmstad Sandrah och moi Random Bibel läsande dude på subway in NYC Mangolian Bakery.. cupcakes  Cigga cigga loue Sweet love Sugarplum fairy cosmo is the shit Stella och ja Sandy yeah Sandy o Lindo Frapochino Sando Studenten Richard Jojo corny  moimoimoi   haha drunk in nYC and even drunker here My and Caveman=))      
sexy sexy hahhahahah

Live a little and 2009 is rockin!!

The best rough mix - Rocket 350

LIVE LOVE LAUGH

2008 lista!!

År 2008

Jo jag snodde denna från Andréa men jag bara måste det är ju trots allt ett nytt år

Mest efterlängtade möte?
Min moster efter på Landvetter efter X-antal tårögda timmar på planet hem från New York.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
6 januari, Therese födelsedag på Upper East side som sedan fortsatte ner till Stereo tillsammans med "Ryan"  från O.C.

Bästa minnena ifrån sommaren 08?
Kalmar på Spring break med Linnéa, Halmstad med tjejerna är verkligen minnesvärd, Strömstad helgen är också helt underbar <3

Vad var din största framgång 2008?
Min flytt ner till Malmö, helt klart de bästa jag har gjort.

Största misslyckandet?
Att jag inte var kvar längre i New York, I do miss it.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk, moi never.. gallblåsan rök i mars..

Bästa köpet?
Min telefon, like it love it gotta have it!

Träffat någon kändis?
Listan kan göras lång, Ryan från O.C, killarna från Razorlight, Adam Tensta and so on..

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Disturbia-Rihanna, Time to pretend- MGMT, Mr Brightside - The Killers, Dreaming of you - The Corals, One - Alicia Keyes

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare

Vad önskar du att du gjort mer?

Mer parksittningar i Malmö, och hängt mer i Köpenhamn än vad jag gjorde..

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sov, Total wasted.. sova kan du göra när du är gammal...

Hur tillbringade du julen?
På Long Island hemma hos Debs med My, Jamie och Alan..

Blev du kär i år?

Kanske helt klart förälskad i alla fall

Hur många one night stands?
A lady never tells..

Favoritprogram på TV?
Tittar inte TV, data som gäller, Gossip Girl, The Hills, Californiacation.

Bästa boken du läste i år?
Oj, bra fråga har läst massor av böcker 2 timmar på tåg varje dag stödjer helt klart bokförsäljningen

Största musikaliska upptäckten?
MGMT, helt genialiska.. Kings of Leon as well

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Såg Sex and the City tillsammans med Zandra, efter häng i Köpenhamn hela dagen. Underbart Zäta=)

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
Sluty as possible.. Mest klänningar och high heels.. Otherwise Urban style..

Vad fick dig att må bra?
Familjen och alla vänner.

Läskigaste upplevelse?
Ensam i huset på Long Island. Lovar att det spökar där!

När var du mest nervös?
När jag berättade för O att jag tyckte om honom..

Där du tillbringat flest helger?
KB total fylla, ja tack..

Vad fick dig att må dåligt?
Elaka människor, danskar som man inte vill veta av, bad cash flow. OBS folk som stämplar mig på krogen går FETT bort!

Hur kommer nyårsafton spenderas?
Hemma hos mig i min lya i Malmö, härliga vänner tillsammas med champange och käk, kan inte bli bättre eller jo de är klart Gällivare är rätt mysigt med..

Vem saknar du?
Mormor för det är hennes födelsedag idag..

De bästa nya människorna du träffade?
Maassor. Kan inte ens nämn alla det är bara alldeles speciella allihop, love you guys..

Ditt mål för 2009?

Bestämma mig för vad jag vill göra med livet. Skaffa en väl fungerande plan!

Vad längtar du till år 2009?
Mitt nya manager jobb, New York och massa roliga fester och underbara människor!
Great ending on 2008 and an even better star on 2009!

LIVE LOVE LAUGH


Wicked

Första dagen på denna veckan tillbaka på jobbet. Helt insane som vanligt och nu håller vi även på att förbereda oss på våran inventering. Denna ska göras i 3 dagar!!!! Hel vilt!! Så nu är det massor som ska fixas och ordnas med. Idag var jag även med på mitt första manager möte, excited. Dock så var det inte så speciellt, men kul att var en i det teamet=) Så idag blev det officiellt att jag var den nya house managern med.. Mega stolt!

Annars har dagen vart rätt lugn och stille(jobbar hårt på min danska) På tåget hem såg jag bara helt random en kille som jag tyckte mig känna igen. Jag ser iof varje dag massor av folk, men han här var jag nästan säker på att ha sett tidigare. Så han slog sig ner brevid mig och efter att jag ett tag funderat på om jag kände honom eller inte så tänkte jag.- Jag kommer aldrig få veta det om jag inte frågar. Så jag frågade och tro på fan klart han var den jag trodde. En kille från Strömstad som är polare med Micke och de folket. När jag väl tänkte efter så var det inte helt konstigt för Micke hade berättat att han bodde här nere men endå Malmö är ju rätt så stort. I vilket fall som helst så var det kul och träffa  och snacka med honom händer inte jätte ofta i Malmö att man stöter på random dudes från Strömstad.

Nu ska jag iväg och träna, allt dax och börja igen..phuuu..

LIVE LOVE LAUGH

KB is the shit

Jag är ruskigt bakis idag, dock inte lika dålig som Jojo. Som drog i sig anti-bakrus tablett framåt morgonen när vi kom hem efter en kväll på KB. Det var en sjukt bra kväll, bra musik, grymma människor och bara vansinne dans. Vi ägde!
Jag, Jojo och Steffan satt hemma hos oss och drack och tipsy på allt av innehåll av alkohol. Taxi till KB och öl i baren så var vi direkt ut på golvet, där vi tillbringade mer eller mindre hela kvällen.. Och det var en succés, ruskitgt bra!!
Framåt 4 tiden så var det dax o tralla hemåt. Jag med helt blodig fot, vilket jag flippade över. Men sweet home, och en dusch sen var jag helt däck.

Nu kommer snart My hit och vi ska hänga på stan så jag antar att jag bör stiga upp ur sängen nu kanske?!

Förresten den fredagen den 23 januari spelar Mustasch på KB, klockrent!

LIVE LOVE LAUGH

ICA is on fire..

Jag tog tag i mitt liv och skulle gå och handla mat osv.. Vad händer jo det börjar brinna inne i affären så alla på Caroli måste utrymma lokalerna. Frågan om det är ett tecken från ovan att jag borde banta..

LIVE LOVE LAUGH


Hella good

Då var nyår slut och arbetsveckan har börjat igen och för den delen slutat med. Nu har jag två dagar som jag ska slappa till tusen på. Micha tittade förbi igår vilket var nice, snackade lite nyårs skandaler.. Sen drog jag till köpenhamn och på Zirup med Carl och Daniel.. Fett nice!!

Idag borde jag träna och styra massa ting.. Eller jag borde rättare sagt ta mig till bolaget, men palla?!
Ikväll så ska jag och Jojo och lite folk ta ut och partja.

LIVE LOVE LAUGH

Addicted

I am addicted, I just saw the sexiest photo ever.. OK, maybe not the sexiest but comon he is HOT!


http://www.youtube.com/watch?v=i88iKixtXx4

Go simpsons.. hahaha


LIVE LOVE LAUGH


Boys boys boys

Nyårsafton igår var helt grymt! Vet inte riktigt hur jag kan förklara kvällen för det är nog mer eller mindre omöjligt, men riktigt riktigt kul var det ialla fall.

Jag och My började laga i ordning maten vid 1 tiden och vid 3 tiden då Sandra och C/o kom så hade vi hunnit halv vägs, sen runt halv 5 var vi äntligen klara och så trötta på mat som man möjligen kunde vara.. Så vi skyndade oss in och fixade i ordning oss sen så var de bara att komma igång igen och joina killarna som sedan 1 tiden pimplat allt av alkohol..

Och tro mig det var inga större problem.. Så framåt halv nio tiden så satt vi alla och käkade och maten var enligt de andra otroligt god.. MIcha hade med sig jag har aldrig kortleken så den körde vi och blev mer vin pimplande.. Och sen helt plötsligt var klockan 11:50 och jag stod ute på min balkong och drack ur en flaska champange. Sen efteråt så minglades det runt, vissa drog vidare ut på krogen och fortsatte festa där. Medan vi andra var kvar och höll festen vid liv i ett par timmar till. Men jag fick den mest klockrena början på året i alla fall.. Lovely!!

Framåt 4 tiden då jag hade däckat till så kom Richard, Jonas, Christian och Andreas hem igen från KB och började köra Lady Gaga´s Boys boys boys på högsta volym. Och Jojo som jag och Erik hade bäddad ner var helt plötsligt på G igen och började festa till som fan.
Helt galen natt ialla fall, men shit vad kul det var. Nästa år då jävlar:D

              

Lite plock av bilder från igår.. Boys boys boys, we love you..

Happy fucking New Year people..

LIVE LOVE LAUGH


RSS 2.0