När du minst anar det ligger Niklas i din säng...

Började dagen med att jobba från 9 till 2 sen så tog jag vägen om Magasin och handlade några flaskor Rosé till kvällen. Dock kom jag hem och orkade inte mer än att lägg mig i sängen och sen sova ett par timmar. Usch hade helt glömt bort hur jobbigt det är att vara Jetlagged! Kvällen kom och jag mötte upp tjejerna så gick vi till Lilla Torg och käkade middag jätte mysigt! Efter en ryggbiff var jag som en ny människa och otroligt sugen på att festa. Så vi tog hem till mig där killarna redan var i fullgång med ölen och Gittarr Hero. Så jag och Zandra började pimpla lite vin och sen kom Stella och Johanna förbi och vi tog över Gitarr Hero från killarna. Några vinglas senare så var jag helt stukad, så det började luta åt utgång. Så Möllan och sen KB dock var jag väldigt besviken på musiken men annars vart de riktigt kul. Killarna kom inte så långt och när jag sen kom hem runt 4 tiden så hittar jag Niklas i min säng.. Jag tjatade nog sönder hans huvud var som sagt fortfarande lite på lyret, so to say=)) Dessutom hann jag ringa alla olämpliga samtal och skicka ut medelande. SÅ att vakna denna morgonen var som sagt inte helt utan ångest. Nu ska jag möta upp Johanna och Zandra så ska vi kolla på en modeshow..

LOVE


Back in Svea!

Jodå nu var man tillbaka igen efter en tur i den bästa staden ever.. Landade lite efter 6 på morgonen och drog hem duschade och sen direkt till jobbet. Klarade mig fram tills 1 tiden då insåg jag att jag höll på att somna stående så det var bara att gilla läget, ta tåget hem och sova. Sov några timmar sen så vaknade jag vid 7 och gick upp hängde med John somnade igen och nu är jag jätte vaken igen.. Precis kollat igenom 2 avsnitt av The Hills, jo jag vet tagiskt men sant! Snart är det dax att dra till jobbet några timmar igen och sen så blir det lite preparty och utgång på det. Dock är jag så svartis på My som jag vet just nu har as kul på nån klubb/bar i NYC och jo jag unnar henne det dock vill jag också vara med. I MISS NY! Hade verkligen den bästa tiden där nu, och jag är 100% säker på att jag ska flytta dit. När jag kom dit var det som om jag kom hem och nu när jag flög hem så lämnade jag på nått vänster mitt hem. Så i februari/mars någon gång så drar jag mitt till lander i väst! I soo excited! Ska bara komma på först vad jag vill göra med livet innan det! Skola eller jobb?!

LOVE

Drunk as a skunk

Detta ar mitt nya uttryck fick sagt de ett PAR ganger pa fredags kvallen.. Beuty Bar var sjukt nice, var lange sedan jag har haft sa kul nar jag vart ute. Vi tog oss in till city vid 8 tiden och sen gick vi bort till Kara (My's van) som bor pa FIT campus.. Hangde med hennes roomies, och forkrokade.. Framat elva tiden tog vi oss down town for in pa Beuty Bar, det sjukaste var att en av de tjejerna som var med var inte 21 sa hon lanade mitt leg och visserligen ar vi inte lika men de ENDA de kollar pa dar ar alderna sa det spelar ingen roll hur lika man ar egentligen.. I vilket fall som helst sa kom alla in pa Beuty Bar vilket ar ett 80-tals aktigt rockigt stalle. Bra musik och skont folk hanger dar, som jag namde tidigare aven mycket studenter. Sen ska det aven tillaggas att killarna som jobbar dar ar HETA!!!

Jag gjorde som Kara och skyndade mig till baren eftersom jag ansag mig behova lite och dricka nagot som My inte holl med om. Sa 5 minuter efter att jag druckigt upp min forsta drink vill jag bestamt ha en till, vilket inte My tyckte igen. Sa jag lovar henne att jag inte ska kopa en och typ 10 minuter senare sa springer jag pa toa och sen direkt till baren dar jag traffar nagra skona dudes som jag hanger med. Kara och hennes roomies drar hem nagon gang vid 1 tiden, But as party as me and My are we couldent leave the place quite yet or as drunk as we were is a nother way to see it...
Jag traffade i alla fall nagra andra killar varav en var fran Aussie och hans polare fran NY, riktigt trevliga nar My sen kommer in efter ha foljt Kara och dem ut sa presenterar jag My for killarna och ena killen fragar om jag vill ha en drink och sjalvklart vill jag det=)) Som tidigare anser My (som var precis lika tipsy som jag om inte mer) dock att jag ar for full sa hon sager till killen att bara kopa tranbarsjuice till mig och skippa vodkan, vilket han gor och jag marker inte nagon skillnad dock tyckte jag att den smakade valdigt gott=)) Men senare fick aven jag forklarat for killarna att My var alldeles for full denna kvallen och att hon verkligen inte skulle dricka mer. hehe..

Jag foll ju dock handlost for en av killarna som jobbar dar, han hade tatueringar och var sadar rockigt het.. Och jo, han hade mycket mjuka lappar..pahaha... Framat 8 tiden var vi tillbaka i Dix Hills och inte nagon walk of shame har inte utan helt galen kvall med LIRR system som var ur funktion...

Vad kan man saga annars dagen efter var tung och strange things happends when you party naked..
LOVE

New York this far

Veckan har varit helt underbar. I mandags borjade varan Fashion Clas, varan larare Beth Drunken ar helt grym. Hon ar som jag tidigare berattat larare pa Parson och FIT, vilket ar NYC aven USA basta design skolor. I vart fall sa har vi i alla fall lart oss massa. Hon gick egenom allt fran att designa och mala en fashion figure i ratt storlek, anvanda fargkombinationer och lart oss om mode historia och sen om allt skvaller i mode varlden och tro mig det ar mycke intriger och backstabbing i design varlden..

Forovrigt har jag och My shoppat och bara chillat.. Hangt pa Starbucks och vart inne i city dar jag aven fick shoppat massa pa Urban och de har aven Marc Jacobs Daisy dar och den kostar typ ingenting. Ikvall ska jag och My in till city och till Beuty Bar som ligger precis vid NYU, sa det ar ett av de stallerna som alla studenter hanger pa, och My som ar "The Party gale" intygar att stallet ar sjukt grymt med lots and lots of hot guys, och det kan man ju inte annat an alska=) Sa Italiano ar helt ute ur leken nu..


Sen pa lordagen sa ska vi se Galvin Degraw som spelar pa en klubb har pa Long Island och sen vidare in till City och in pa Marque..

Nu ska jag sova och ladda infor kvallen..

LOVE


New York state of mind!

I LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE NEW YORK

Nar planet akte in over New York och man kunde se alla hoghus, kande jag mig gratfardig! Det ar helt underbart att vara tillbaka har, kanns nastan som om jag aldrig lamnade det ens. Just nu ar jag mest besviken pa att jag missat sa mycket medans jag vart borta. Missforsta mig inte jag har haft de grymt hemma med, men NY ar NY och det ar min drom!
Sa jag ska helt klart ta ett utbytes ar har over.

Sen att traffa My igen var som att traffa min syster, det ar konstigt att man kan bli sa bra vanner pa sa kort tid, men hon ar helt grym!!


Updaterar mer imorn for nu ska vi kaka..
LOVE

Malmöfestival!

Imorn börjar Malmöfestivalen vilket kommer bli helt grymt! Sen kommer alla girls ner också så det kan ju inte bli mer än fest! Imorn bli sista dagen på jobbet innan semestern, känns otroligt vuxet att festa på första semesterdagen, så festivalen kunde inte kommit lägligare..
Big up för imorn och framför allt inför söndag..

LOVE

Arrogant=oemotståndlig?!

Jag har precis kollat way to many episods av Californiacation, och efter mitt snack med My tidigare så har jag funderat! Arroganta, kaxiga killar fastnar man lika hårt för som i kola träsket! Vad är det egentligen som gör att de trollbinder än med sarkasm och ord som egentligen sårar mer än vad de ger glädje. Många skulle säga att de faller för smicker, eller egentligen skulle de inte säga det utan istället säga: Men han var söt/snäll och jo jag tycker nog om honom. Jag vet inte om det vore lagligt att använda ordet nog i det sammanhanget. Antingen så känner man nått eller inte. Okej, nu har jag kommit bort från ämnet igen. Det jag vill komma fram till är att ju kaxigare en kille är desstu mer faller jag handlöst. Jag inser självklart hur självdestruktivt detta låter och säkerligen även är. Men jag kan inte hjälpa det, ju svårare en kille är att få desstu mer vill jag ha honom. Detta är inte någon Nobel priset tanke och redan tänkt av många miljontals tidigare. Men jag kan inte hjälpa att kommentera det för det är ju på sätt och vis galet. Varför bara inte försöka hitta en trevlig kille som vill än väl, är det rädslan för att bli berövad av sin frihet som stoppar än eller varför vill man åt dessa otillgängliga män?!

Jag vet att jag hela tiden söker lyckan på ett ställe som hör hemma i en eagles sång men jag kan inte hjälpa det I'm in love with thoose men!
Jag vet inte om man med tiden blir visare eller om man tillslut nöjer sig med det trygga svensson livet, vovven o volvon är inte längre så skrämande. Men vad händer om man vid 40 års ålder inser att man alla år egenom har haft samma destruktiva betende och nu med ungdomsåren långt bakom än, börjar längta efter ett tryggt och stabilt liv, en Volvo helt enkelt vad gör man då?! Är det för sent eller när har man egentligen sitt bäst före datum..


Dave cause he is just to hot for this world..

LOVE

Life is good

Gårdagen var riktigt nice, jobbade till 4 sen så drog jag och Danni hem till henne och käkade och fixade oss inför kvällen. Vi drack lite skumpa och framåt halv nio drog vi oss till Henrik som hade pre-party.. Henrik är norsk och från Halden vilket jag fick reda på när jag träffade en av hans polare (10 norska polaresom var där på besök) och kände igen honom som Ole-Martin. Denna kille har jobbat på Rema 1000 vilket låg mitt emot den resturang som jag jobbade extra på i 1 och 2. Ibland är världen verkligen jätte liten!! Trevligt och träffa honom igen, och de andra som var där. Där drack vi mera bubblor, och tilslut var det dax och dra vidare. Dock blev det inget soundvenue för min del, vart lite för bubblig och så dog Danni´s telefon så vi slutade med att ta nån öl på The Old English istället och sen så satte jag mig på tåget hem. Så fort jag satt mig i sätet så tuppade jag av och vaknade först när någon knackar mig på axeln och säger att vi är i Malmö.

Så idag har vart en lugn dag, växlat till mig lite pengar inför resen, handlat mat. Pratat med My om hennes Miami resa, vart jag nu efter hört om också vill åka!! Dock kommer hon befinna sig ute på Rhode Island hela nästa vecka och jag kommer ha fullt upp med jobbet så vi hörs nog inte av förens jag är i NY igen. Ska bli jätte kul o träffa henne igen och så börjar vi ju även våran Fashion kurs redan på måndagen då jag kommit ner. Så det ska bli många dagar vid poolen, massor av shopping, fest och bara njuta av livet! Och förhoppningsvis kommer jag hem med en sjukt nice solbränna med. Förövrigt har de inte hänt mycket jag har gjort sushi som för första gången faktidst ser ut som sushi! Way up!! Sen så har jag pratat med M han var riktigt förvånd över att jag inte skulle ut ikväll! Jag och fest hör väl visst samman enligt honom. Men han ska väl komma förbi snart så ska vi träffas lite iaf..

Men nu ska jag återgå till mitt tittade av Californication som John fick mig hooked på.. Dock är den lite för vulgär ibland för min lite pryda smak men pga resten så kan man ändå se den. Dock medförde detta att Anna (Eriks flickvän) trodde att jag hade sex, för hon hörde sex ljud från mitt rum. Men som sagt det var visst bara tv:n.. hehe,..

LOVE


Soundvenue party

Imorn är det Soundvenue party, ska visst vara helt sjukt nice.. Är redan över 700 stycken som enligt FB kommer.. Men innan ska jag först hem till Danni och så ska vi dricka cocktails, sen vidare till K3 och tillslut Soundvenue festen.. Kommer bli en FETT AFTEN!

Idag så var jag på jobbet sådär ruskigt tidigt (7), och kom inte därifrån fören precis innan 4. Dock så lägger jag alla mina övertids timmar på min semester, så jag slipper tänka på hur mycket pengar jag förlorar på att vara ledig, för som sagt jag ska på semester. 1½ vecka kvar och det sticker i händer och fötter, för jag skulle ju helst vilja åka idag eller senast imorgon! Idag var det meningen att jag skulle till Wonderlands relese fest men jag pallade inte, sova lockade väldigt mycket mer. Vilket även betyder att jag kan gå all in imorgon eftersom jag inte var ute idag:)

Så eftersom jag hoppade wonderland så tog jag mig istället en tur till Lund och hämtade min nya mobil, W980 den är sjukt sjysst. Sen så träffade jag även Mika, Marcus och Micke där.. Så vi satt på gräddhyllan och käkade lite mat och drack.. Nä nu är de dags för mig att sova..

Have fun!
LOVE

The crazyness is on!

Idag var första dagen på modeveckan och det var sjukt mycket folk på stan i butikerna, helt enkelt överallt!! Sen hjälper det inte heller att Paris Hilton och Benji Madden är i stan, igår hade de vart på Tivoli och blivit totalt ner sprugna av galna danskar. En av mina vänner jobbar där och hon berättadee hur galet det hade vart, dock ett trevligt inslag i vardagen=))

Förövrigt så har jag och Stella påvägen hem vart nära att bli totalt mos av svenskar som mot alla odds vill med på ett full packat tåg. Efter att ha väntat på 2 tåg förgäves så skulle vi med det tredje, och jag kom in realativt lindringt, bara en armbåde i käket. Stella där emot blev dragen i håret av en kvinna, och såg hur en annan man sparkade en tant. Hallo madness!! Som sagt vi skulle bara på tåget!!

Imorn ska jag på Wonderlands (ny dansktidnings realeseparty) med några från jobbet, och om jag hinner även ett besök på mässan men nu så börjar jag kl 7 imorn så vi får se hur pigg jag är imorn kväll.. ugggg.

Dax o sova.. LOVE


Fashion week!

Denna veckan är det Copenhagens fashion week, vilket betyder massor av folk, visningar, mässa och självklart massa fester. Hela veckan är fullspäckad med olika evenemang som jag ska på och jag är sjukt excited..
Så veckan är helt fullbokad vilket är perfekt, sen så nästa helg igen kommer Jasse och Nea ner till Malmö festivalen och det kommer bli grymt! Och söndagen drar jag till NYC, it's great!
Nu ska jag ut och springa en runda lär inte hinna det senare.. OPA!

LOVE


Strömstad by night

Klockan är waaaay to earlie och jag är faktidst den enda i huset som är upp, vill fånga alla solstrålar som finns.. Medans alla andra vill ligga inne i mörka rum och sova bort fyllan, så är jag som en Duracell kanin och vill bara hitta på massa roliga saker. Så nu kommer en replay av gårdagen..
Gick upp kl 5 för att åka till jobbet och börja jobba lite innan 7, detta var för att vi skulle åka upp till Strömstad och jag var tvungen att dra från jobbet tidigare. Och med mina 6 timmar övertid som jag har gjort denna veckan så var det rätt lungt..
Så jag drog från CPH vid halv två och mötte upp Mika i Lund och så körde vi så vi kom lite utanför Helsingborg och så joinade Sandrah med. Så ett par timmar senare så var vi i Strömstad efter en visit i Bengtsfors.

Halv elva och jag tog min första cider och sen fortsatte dem att komma hela kvällen. Vi var hemma hos Linnéa det är även därifrån jag updaterar nu.. Jag Sandra D, Linda, Linnéa, Linda, Mika, Fabbe och fabbes vän som jag inte kommer ihåg vad han hette. Mika körde ialla fall ner oss tjejer till stan och så drog vi in på Skagerack, känns helt sjukt att vara tillbaka i stan igen. Jätte mycket folk inne, Adam Tensta skulle spela, trevlig kille de där;)
Vet inte riktigt vad jag ska säga jag hade precis perfekt fylla och stod och dansade hela natten lång. Träffade massor av folk som man inte sett på flera månader. Helt klart en lyckad trip nu ska jag ut i solen och lämna de här hemma sovandes, sen drar jag hem till mormor och morfar och träffar lite av min släkt och på lördag kväll drar jag tillbaka till Grebbestad så nu måste jag njuta av mina sista timmar i Strömstad.

LOVE

RSS 2.0