Jag tycker jag hör syrsor..

Jag tycker jag hör syrsor, är My's genidrag till kommentar när hon att ljudet knastrar... Hmmm eller kanske inte=))

Just a live a little..

plugga 9 månader och chilla 3 månader i NYC jo det hade allt vart nått ge mig..

Idag vart vi och kollade på en lägenhet. Den var helt ok och den låg i ett lugnt område så jepp det blir jag jojo och alla pensionärer=) Klockrent..

LIVE LOVE LAUGH


Stella Stalin & Yasemin Mussolini

Nu är då allt våren här, janamensan vi har sol och värme. Dock jobbas det dagarna långa men kvällarna då är den gnutta sol och värme som finns kvar min. Här i veckan låg jag i rummet i solen med min balkong öppen helt freaking underbart.
Igår blev det jobb och sen så drog jag hem till Stella & Ludde. De två är det sötaste paret någonsin, man blir typ helt lycklig av att de dem tillsammans. Våffe kom också sen Luddes bror och band.. Teater Grillen var kvällens grej, dock kanske inte min. Väldigt mycket mingel med människor som för mig var totalt okända förutom dem som man ser i tidningarna och sånt. Som Micha skulle säga kändis-kåt?! Nja jag håller mig utanför där och med dem som jag visste vilka de var.
Men det var trevligt dock sa mina fötter tack och adjö och jag bestämde mig för att göra som de ville tog en taxi och gick hem. Slutet gott allting gott. Nu kommer snart Zandra in till stan, vi ska iväg och käka söndags brunch.. Det bästa som finns på söndagar sen kankse en tur ut till Västra hamnen, det är ju trots allt underbart väder..

Förövrigt så är min lilla rubrik där ett narr av mig ,stella & Karl, då några kallar oss Gestapo på jobbet.. hmmm inte OK...


LIVE LOVE LAUGH

Happy days

Det var ett tag sedan jag ägnade någon tid åt min blogg, kom helt ur fokus när jag var hemma i väst.
Jag vet nog egentligen inte vart jag ska börja för trots att jag har varit sjuk och hemma så har det hänt så mycket.
Jag tog tag i ett problem jag har haft länge och fick rätt ut detta eller kanske inte rätt ut det men jag fick börja tänka i andra banor och fokusera på det som är bra istället för att dras ner av det dåliga. Men i vilket fall som helst så tror jag allt från och med nu bara kommer till att bli bättre. Jag tror att min nya plan kommer att göra det lättare att hållas sams och förhoppningsvis göra så att allt kan bli bra! Jag har mina förhoppningar i alla fall :)

Var tillbaka på jobbet i måndags och det var jätte skönt, sådär härligt att jag nästan blev lite rädd för mig själv. Visserligen har min avdelning inte gjort vad den skulle under den vecka jag varit borta men det är nya tag som gäller och då jävlar!!

Igår kväll så stack jag och Jojo till Lund och hälsade på Z & R och deras katter. Lagade mat och bara chillade mycket trevligt var det. Gamla vänner har man och det är inga konstigheter bara underbart att träffas och umgås.

Idag har jag varit ledig, jajamensan och jag har fått gjort helt sjukt mycket bra saker. Jag har städat hela mitt rum, dvs dammat, dammsugit och skurat. Plockat och rotat igenom alla mina papper så att jag har allt i olika pärmar med räkningar, kvitton osv. Sen så gick jag till banken och löste in mina pengar, och öppnade ett fondsparande konto. Javisst här ska det allt sparas!! Efter att ha dragit ut på att ordna med min danska skattedekleration så gick jag idag bort till Öresund driekt, där en dam berättade för mig hur man skulle göra. Så jag gick hem och fixade med det och gissa vad jag ska få tillbaka pengar 8522 DKK!! Helt galet är det, dock ska ju inte dessa pengar röras utan in på mitt studiekonto!!

Nu ska jag iväg och köra lite spinning på gymmet, sen ska jag träffa O.. Grym dag är det iaf:D

LIVE LOVE LAUGH

Pencilin

Nu har jag fått pencilin och ett utlåtande om att ta det lugnt, så min fina fest idé till helgen är rätt borta nu..
Inte mycket att göra åt saken bara hoppas att allt blir bra snart.
Jag befinner mig upp på väst kusten och tar det lille lugn, nu ska jag snart ut till landet och hälsa på mormor & morfar.

LIVE LOVE LAUGH

Nothing Sacred by Obesity and Speed


De här är säkerligen ett av de fetaste brands ever, jag älskar deras oversize tops. Jag köpte en av top där förra året på Urban Outfitters när jag var i NY. Och jag bara önskar att vi kunde ta in detta brand till våran butik i CPH med.
Men kika in på deras hemsida www.obesityandspeed.com och njut av dessa underbara ting.

LIVE LOVE LAUGH

Långfredagen..

Idag har vart en riktigt seg dag, låg och kollade på serier ända fram till elva tiden vid de laget kände jag mig tvungen till att göra någon nytt som att tvätta mina kläder och städa mitt rum. Klart jag fixade detta, och kläderna skulle handtvättas vilket är orsaken till att jag har dragit ut på det i 100 år. Så nu har jag hängt min fina lilla Luella klänning på tork på min balkong och den luktar nu friskt av äpple och vårluften, I likey!

Jag hade bestämt att jag skulle gå ut och möta Jojo på hennes jobb i Limhamn, så jag fick en underbar promenad i solskenet njöt av att vara ledig. På vägen hem så började jag känna mig lite krasslig och denna känsla har fått fäste i min sargade kropp och den fika på stan var jag inte alls så sugen på. Men jag tog mig ut till Lilla torg med Jojo men jag pallade inte alls nått utan det slutade med att hon ditshcade mig för Gällivare, vilket nog var ett mycket trevligare sällskap än mig idag.

Nu ligger jag i min säng och har bytt ut Sex and the city mot Red hot chili peppers, vilket är sjukt nice.. Sen gluttar jag på Topshops hemsidag och undrar om jag kan få lov att shoppa något eller om jag måste vänta tills att jag åker till NYC. När jag var i NY i augusti så höll de på att bygga och fixa med butiken men nu är den öppnad och den ligger i Soho.

Jag är verkligen helt inne i NY kan knappt bärga mig speciellt inte när jag får ett meddelande från D där de står: "I am so excited that you are coming over! We are having a huge bday bash for you obviously." 
Så jäkla gulligt, jag ser framemot the city och även lite poolhäng där man eventuellt kan få lite brunbrända ben.


Me and D we are gonna rock the city and with my potential husband Joe

LIVE LOVE LAUGH

It s a song for you

Det finns bara en tjej som gillar American boys just as much as I do..

Den här låter är för dig My


http://www.youtube.com/watch?v=ov-kgN4YVTk


I've done it

Yep, nu är allt bokat och klart och jag är super glad. Ser fram emot denna resan sjukt mycket.
Nu har jag nästa helg då jag kommer hem och hälsar på uppe på västkusten.
3 veckor senare åker jag och Zandra till Paris och hälsar på allas våran My.
sen direkt efter det sticker jag upp till västkusten igen
3 veckor efter det blir det avfärd till NYC.

Jag är super glad, har världens bästa sommar framför mig=))

LIVE LOVE LAUGH


New York New York

NYC
Guess who got her holiday request approved today?! Moi moi moi
Guess who's leaving the country to go abroad, moi moi moi
And finally I guess it no supprise I am going to NEW YORK!!!!



LIVE LOVE LAUGH


spring time amigos

Dagen har varit helt underbar med strålande sol och vårkänslor till tusen. Jag gick och lämnade av min moster efter en härlig helg tillsammans med henne. Riktigt trevligt var det, vi har varit ute och gått en massa kilometrar, ätit kyckling(utan glas) bara haft kanon väder. Nästa gång hon kommer så får vi hoppas att det blir i en ny lägenhet så att man kanske kan få stanna inne utan att få krupp.. Men förutom att E har varit lika skum som vanligt så har det varit helt perfekt, känns alldeles för tomt här nu när hon har åkt.. Kanske dax att göra fila på att få henne att flytta ner?! haha..

Drog in till stan och mötte upp Stelle så blev det lite shopping, systemet och några öl i parken. Oj vad jag älskar våren!
Lite halv lullig drog jag iväg och tränade box, vilket var tufft som satan, vilket var helt underbart vilket i slutändan genererar i att jag ligger hemma framför datan och avbokar morgonpasset imorn för jag är helt slut.

raggare finns uppenbarligen i skåne med:D

Imorn blir det upp på jobb igen, och då ska jag ha min nya klänning som jag köpte i dag=)

Tillsvidare ha en underbar kväll..

LIVE LOVE LAUGH


I say a pray for you to come back..

Adiam Dymott - Miss you 
 
Och Tomas Rusiak är helt grym, jag vet att jag är lite sen med att påpeka detta men jag verkligen älskar denna låt och
Rusiak är ruskigt läcker med. I likey!!



http://www.youtube.com/watch?v=ZxM-_b8oA4o

LIVE LOVE LAUGH


Moster Agnetha tar turen till Syden (skåneland)

Solen är tillbaka igen, efter en liten tvivelaktig morgon så visar solen åter sig från sin framsida!! Helt underbart.

Igår så vandrade jag och Agnetha runt på stan och fikade shoppade och bara "drällade" som folk uppenbarligen kallar det=) Under denna tid hade vi solen med oss, den lyste stark och värmde våra kalla händer, slutade med att vi gick hem och bytte till vårigare kläder. Vi tog oss även en titt förbi Sopstationen, där Hej Sverige eller någonting hade inspelning och Motor Boy spelade. Rockigt värre...
Eftermiddagen spenderade vi på Yello Mello med några öl god mat och Johanna med så klart..

Nu ska vi iväg och käka brunch på Ceder och sen blir det söndagspromenad och kanske lite mer shopping!!

LIVE LOVE LAUGH

I want it

Idag var vi och tittade på en lägenhet, och den var grym jag vill ha den.. snälla säg att jag får den, eller håll i alla fall tummarna:))

LIVE LOVE LAUGH


Mr President



Obama Obama
 eller
April april

LIVE LOVE LAUGH

RSS 2.0