Roskilde

Jag och Frida har ju planerat att åka ner till grannlandet i juli och vada i lera och lyssna på underbar musik sen kanske någon öl eller två med. Detta är verkligen jätte lockande och jag kan bara tänka på hur roligt de ska bli band som Radiohead och The Chemical Brothers. Festival är verkligen helt grymt, mår verkligen hur bra som helst börjar dagen med att öppna en öl, däckar till framåt eftermiddagen vaknar dricker lite mer öl ser lite band och fortsätter dricka enda fram till morgontimmarna. Detta var tills jag såg detta kort på mig! image59

Nu är jag mer än någonsin frågande hur detta kommer gå! För jag ser ju onekligen ut att må otroligt bra, visserligen inget vadande i lera men frågan är mer om jag ens kunde gå?! Och när jag satt och sa att jag var jätte sugen på att dra ner igen, hade jag helt glömt bort detta då!

Copenhagen is the shit!

Okej det jag ser mest fram emot just nu är min och Linneas Köpenhamn resa. Detta är säkerligen mars höjdpunkt, dock är det sista helgen i mars men det kommer bli grymt! Idag så bokade vi hotell och inte vilket hotell som helst utan Mayfair vilket är sjukt lyxigt, vi kommer behandlas som två prinsessor, percis som det ska bara, Perfekt! Detta ligger precis i centrum av köpenhamn och ströget! Det ska bli tokigt mycket shopping och festande! Så nu behövs alla tips som finns om köpenhamn, det ska festas och shoppas så mycket som möjligt! Så tips på heta klubbar är tacksamt!


ny början!?

Nu känns det på nått vänster som om det vore nyår och jag bara måste komma på något nytt löfte som jag troligtvis inte kommer att hålla men att komma på det är ju trots allt det viktigaste. Jag försökte ju med mina vita helger jo jag klarade ju helgen men attans då blev det ju veckodagarna istället! Och denna helgen är det Adam Tennsta på GG men ska försöka hålla mig därifrån, men med tanke på min lång ledighet (3 dagar) så får vi se=))
Annars har det inte hänt särskillt mycket, jobbet tar upp de mesta av tiden. Sen så har jag dock börjat träna innan jobbet, jodå jag knallar upp 6:30 för att ta mig ut i kylan och springa och sen styrke träna lite om det finns nån tid över. Är extremt stolt över mig själv, skulle nog kunna säga att det är det är mitt nya löfte att styra upp träningen och ett sundare liv.
Idag kom även Sandra hem till Sverige kul att ha henne hemma, ska försöka att övertala henne att börja jobba på shopen!
Annars har jag lite lätt börjat att planera min USA trip väntar bara på att få tag på My så att vi kan planera lite mer. vad det ska bli kul, längtar ihjäl mig!!
Men innan det ska jag hinna några turer till Gbg o hälsa på Anna och sen till Köpenhamn med Linnea vilket ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag sova upp tidigt imorn och springa.
Have fun!
LOVE


valentimes day!

okej så nu vart man hemma från sälen och jobbat de senaste 8 dagarna.. men absolut de är gött, och framför allt hindrar inte de lördagarna.. Nu i helgen satt vi tjejer och drack vin och snick snackade om sommaren, innehållande road trip och ett besök på roskilde, mycket lovande! Sen så blev det en sväng till park där de bjöds pa shot och sen vidare till kontoret. Där någonstans mellan park och kontoret så blev jag kanon. vilket var otroligt trevligt! nu är det alla hjärtans dag och jag sitter hemma hos jocke med bob o rasmus,.. grabbit!

Strömstad

Nu är jag tillbaka i strömstad och med allt som hör till. Eller det är väl mest jobb som gäller men det har även hunnits med middagar och fika med underbara vänner. Och ikväll är jag hemma hos marie och dricker lite vin och myser. Och imorn är det dax för sälen. I 4 hela dagar ska jag stå på skidor och hoppas på det bästa, troligvis lär jag komma hem med ett par brytna ben men ta i trä så kanske jag klarar mig. I vart fall så åker vi 5:30 imorgon eftersom jag ska köra sa ska jag snart sluta dricka..


uppdaterar mera snart..

Love

RSS 2.0