Köpenhamn, here we come!

Nu sitter jag på tåget ner mot Köpenhamn, jag har redan hunnit med 3 avsnitt av Sex and the city kanske dax för Grey's snart. Jag är verkligen helt galet uppspelt över att få komma iväg, Och så att vi ska bort på den där mode shown o grejer.. Jag säger som Carrie it's fabolous! Nu ska jag återgå till mitt film tittade har även Scarface som alternativ. Uppdaterar så fort som möjligt!

LOVE

Klippt o klart!

Igår tog jag modet till mig och begav mig till frisören, som det flesta vet så är det med blandade känslor. För på nått lyckas det alltid sluta i katastrof på nått vänster. Först sitter man där i stolen och kollar sig i spegeln, visserligen kanske håret är lite trött och slitet, men det är ändå ens hår som har tagit X-antal månader (år) att spara ut, sen den där misslyckade Robyn-pagen som var så populär i slutet av 90-talet. I vart fall sitter man där och än en gång låter jag mig övertalas, fast jag vet att det kommer se jätte illa ut på mig. Jag som trivs bäst med håret uppsatt i en hästsvans (som förövrigt är jätte fint om man lyckas tupera upp det lite) har väldigt svårt för frisyrer som kräver för mycket arbete. Jag gillar det i raka längder och väldigt långt, mitt hår som även har vad man kallar självfall ser mest ut som en oborstad pudel om man klipper upp det. Så här sitter jag och frisören säger till mig att håret är slitet och att hon måste klippa det en bit. Okej, tänker jag detta ska jag allt klara kommer inte se så annorlunda ut. Sen mitt i allt så säger hon att det vore bra att klippa upp det lite så att det blir lite mer liv och rörelse i håret. Uppklippt hår har aldrig fugerat för mig och jag vet det, men hon är motstridigt och som frisör vet hon visst bäst. Så en än gång låter jag mig övertalas på villkoret att jag inte ska se ut som alla fjortis brudar med uppklippt hår och extensions. Jo men visst 10 sekunder senare ser jag henne klippa av 25 cm av mitt hår, och där i en hög på golvet ligger det. Jag ser med förtvivlan resten av håret försvinna och kortare och kortare blir det.

Ut på gatan går jag 335 kr fattigare och nått kilohår lättare.
Och en än gång tundrar jag varför jag lät mig övertalas och varför det alltid är en monolog när man är hos frisören. Vad hände med det att disskutera med kunden och kunden har alltid rätt?! Jo ett 20-tal gånger har vart hos frisören och bett om att bara få toppa håret, och nästan varje gång har det antingen blivit uppklippt till hakan eller kortklippt till öronen. Och alltid när frisörerna ser min dystra blick slänger de ur sig, "att det var ju trots allt ganska slitet". 

Så idag ser mitt hår ut som en tidig version av Kelly Clarkson, jo det är väl bara att tacka, eller?

image69

CV, personligt brev osv..

Nu sitter jag i denna fällan igen och försöker slänga ihop en kort historia om hur intressant mitt liv är och hur mycket jag har gjort för världen under mina 20 år. Men det enda jag kan komma fram till när man ska fundera på varför man ska ha ett visst jobb är för att jag vill det, varför eller vad jag gör som skulle göra mig perfekt för det vet jag inte. Detta är anledningen till att jag skulle vart med på svenska lektionerna lite mer, då kanske jag skulle haft koll på detta. Just nu lyssnar jag mest på Nirvana och försöker komma på nått klyftigt, det enda som jag kan koncentrera mig på är att låten är extremt bra. Where did you sleep last night? Inspelningen är från Un-pluged in New York, vilket var en grym spelning!! Kanske dax och återgå till mitt CV skrivande.. Boring!!

LOVE

The Hills

Redna borta i US så fastnade jag helt för The Hills, och har bara väntat på att de nya avsnitten ska börja sändas och igår kom de! Paris changes everything heter de och handlar om att Whitney och Lauren åker till Paris och går på bal. Heidi och Spencer bråkar och frågan är om det blir nått bröllop eller inte om Spencer får åka tillbaka till LA by himself`!? Hills är en skön blandning av intriger och mode, sjukt snygga kläder och people, svårslaget!
image68

Läskigt!

Imorse var jag bara less på vädret o allt som hade med sverige o göra! Jag kunde mest drömma mig bort mot soligare kuster. Jag kunde se mig själv liggandes vid strand/poolkanten och bara njuta av värmen och av drinken som jag troligtvis skulle haft i min hand. Men så än en gång så kikade jag ut genom fönstret, och insåg att det är långt kvar tills sommaren är här. Och en resa till solen finns det just nu ingen tid för, solarium hade vart exemplariskt, men pga operationen så får jag inte lov. Men till helgen sa min mormor att det skulle bli sol och eftersom jag ska ner till Köpenhamn som ligger närmare ekvatorn så måste de ju nästan vara varmt o sol där=))
Nu är det bara 4 dagar kvar också, tiden bara rinner iväg. Skönt att jag samtidigt börjar bli bättre för varje dag som går och på fredag är det sista dagen som jag ska ta sprutorna!

Måste även visa denna bilden som jag hittade på Donnatella, och hon är ett bra exempel på att man inte kan köpa allt för pengar, stil?! Jag skulle vilja säga att hon ser ut som en blandning av en gam och trailertrash. Usch blir mörkrädd av att se henne, inte helt rätt kanske när man har ett modeimperium, eller?

360268-67www.hollywoodrag.com

Lägenhet?!

Allt detta letande efter lägenhet gör mig helt matt! Varför ska det vara så svårt att hitta en lägenhet i Malmö, känns inte som mina krav är så stora heller, just nu innerfattar de mest en lägenhet/rum i Malmö. Jag kände hopplösheten komma detta var tills jag pratade med Micka och hon berättade att hon ska plugga i Lund till hösten, detta kunde ju inte bli så mycket bättre än så här.. Så nu ska jag ut på ännu mer lägenhetsjakt och bara hoppas att jag kan hitta en bunker eller nått som kan likna en lägenhet! Så om nån har nått tips, ge mig=))

Tillsvidare hittade jag lite random bilder från sälen osv.. Ska även sägas att på den bilden som jag ser nyktrast ut på är jag fullast! Nu ska jag tacka för mig och ge mig i kast med John, vi hade nått otalat igår..
LOVE


Parkeringsböter!

Parkeringsbot!
Av alla dagar man kan få en parkeringsböter, hur lyckas jag då få en på en söndag?! Jag trodde starkt att det inte fanns några lapplisor på söndagar, jag menar nån dag måste de ju ändå få vara lediga, gå i kyrkan, diska tvätta osv. Men dettqa stämde uppenbarligen inte! För ont anande kom jag ut på kvällingen och tittar förvånade på rutan och vad satt inte där om inte en parkeringsbot! Detta är även på ett ställe som inte ens är öppet på söndagar så varför skulle man då inte kunna få stå parkerad där? De vart tur att inte lapplisan var i närheten när jag insåg att det var en bot och inte nån reklam. Visserligen vet jag inte vad jag hade gjort om denne vart här men usch arg är jag i alla fall. Nu ska jag in i duschen o sen vidare ut i vimmlet. Have fun! LOVE

Sicko!

Satt o började skriva i lördags på ett inlägg men nu är det så stor skillnad på allt som har hänt sen i lördags. Fredagen så var jag och Malin på Paddingtons och fikade helt underbart med kaffe och tjejsnack, svårslaget! Sen så hängde jag med Richard och käka middags hos han och sen så var det fest hos Jonas. Från Jonas drog vi vidare till Skogslyckan och var på nån lägenhets fest där. Kände mig lite missplacerad där, men fanns trevliga dudes o snacka med där också. Men jag gick tidigt, skulle iväg o träffa Henrik en sväng, jätte trevligt.. helt galet att vi inte har sett på så länge men det var jätte kul o träffas ialla fall! Lördagen så åkte jag ut till landet och hälsade på mormor och morfar.. Påvägen hem till Strömstad hoppasde jag av i Knäm och tittade inom Sandra och Melodifestivalen, jepp jag kollade på melodifestivalen och, ja rätt låt vann=))
Jag åkte partybuss från Sandra bokstavligt talat till min dörr, helt grymt, satt och asgarvade hela vägen hem.

Någongång där på kvällen började jag få hysteriskt ont i magen, och som de flesta redan vet har jag ju gallsten som ska opereras bort. Så jag slutade på akuten i std där de i all hast skickade vidare mig till uddevalla.. I vart fall så bestämde de sig för att operera mig på måndag. Så detta är varför jag har vart otroligt svår tillgänglig, jag har legat på sjukhuset i 4 dagar helt underbart att få komma hem och slippa alla gamla tanter som ligger där över allt. Tanten i mitt rum var grovt dement och jätte äcklig, spydde jag inte för att jag var illamånde så var det för att hon var så äcklig.. USCH!!
Jag ser förövrigt också ut som en gammal tant, plåster över hela magen och ligger mest i sängen och tycker synd om mig själv. För det är som sagt otroligt synd om mig=))
Nu är jag i vart fall hemma hos mamma ska väl stanna här och krya på mig inann jag åker upp till strömstad igen.. Men min telefon glömde jag där, så tyvärr är det helt omöjligt o få tag på mig. Men håll tillgågo, när jag blir frisk igen då jävlar!!

Have fun!


I'm from NY

Denna dag har varit helt galen, vet nog inte riktigt vart jag ska börja, eller frågan är om gårdagen någonsin slutade?! Kankse ska ta detf rån början. Jag och Sandra bestämmde att vi skulle in till Uddevalla och festa, närmare bestämmt på GG. Så först åkte vi till Torp och shoppade lite och kollade inredning till Sandras nya hus. Därefter tog vi oss hem till mig och började fixa oss och dricka lite lätt. När vi kände oss tillräcklligt glada drog vi vidare till en av Sandras gamla polare och satt där och festade. Det roliga var att en av hennes kompisar var min gamla granne som jag inte sett på säkert 15 år eller nått helt sjukt! Men vi hade jätte roligt och drog in till GG. Vi ägde dansgolvet, drack, hamnade i fight och bara skrattade åt allt. Kvällen var galet lyckad med massa folk som man inte träffat på år och dar.
När GG stängde så stod vi utanför och snackade med folk, och på nått sett så började vi lura två killar som känner min kusin att Sandra var från USA och att hon bara pratade engelska. hehe och Sandra bröt väldigt bra på engelska och svenska och spelade på rollen som amerikanare grymt bra. Det roliga var att sen drog grabbarna och träffade min kusin.
Jag sa: Cool tjej yasemin är kompis med hon från USA. och richard bra, va Sandra är från Tanum=)) hehe sjukt lättlurade killar! Idag har vi vart ute hos mormor och morfar och käkat och bara chill, nu skla vi tillbaka till strömstad och vidare ut i nattlivet!

LOVE


RSS 2.0