Helgen kortfattat

Helgen har varit lika galen som de senaste har varit, mycket Sandrah att tacka för detta! Man kan inte ha tråkigt i hennes sällskap och livet är verkligen en fest!!
I fredags var vi(Catta, Sandrah) och tittade på en alldeles för dyr lägenhet vid Davidhalls torg. Och när de insett att planlösningen var dålig så bestämde vi oss för att ta en "gravchampange", så framåt 8 tiden började vi pimpla champange, och framåt 22 var vi påväg ut till Västra hamnen för förfesten. Det var hos Victor och Carl Adam som vi träffade i Halmstad för 3 veckor sedan. Efter nån timme där vandrade vi över gatan till Saschas lägenhet där vi satt o rökte vattenpipa och bara chill.. När klockan blev sent drog vi in till stan och tog till Skeppsbron, och såg Bag in da Box killarna uppträda.. NO WORDS! Dansade o festade sen framåt 2 tiden pallade jag inte mer och vi drog och käkade falafel. Lördagen drog Catta hem och jag till jobbet, bakfull och sliten som ett djur försökte jag överleva dagen, och det fick förvånads värt bra. När jag kom hem satt jag och snackade med John och sen blev det ett power nap för att komma i form.. Men 1 vinare senare så var jag på topp och jag och Sandrah festade med några grabbar som hon träffat på Breakdace SM tidigare på dagen.. Sen tittade även M förbi, skrattade åt att jag var full och drog viadre ut i malmös nattliv. Dock kom han tillbaka senare så ingen diss här inte=))

Inne på Möllan träffade jag Stella, Farhin och Kajsa vi satt på Nyhamn och drack öl och sen hittade vi även Siblylla och massa konstiga folk där.. KB var nästa projekt men när jag utan nån anledning mer eller mindre föll framför vaktens fötter så insåg jag att det nog var bättre att gå hem(barfota självklart)
Vi gick förbi favorit falafelstället o käkade och han skulle besämt ha mitt nummer och jag ville bestämmt inte ge honom de så jag körde en Linnéa Yasemin grej och gav honom fel nummer med sista siffrorna.. SÅ nu kommer vi till nackdelen att jag aldrig mer kan gå dit o äta. John kommer få hämta pizza till mig där resten av livet!

Söndagen tillbringade vi på stan och Monki sen drog vi till Ribersborg och solade och BADADE, mitt första dopp iår!!
Kvällen kom och vi åkte hem o gjorde sushi, säkert världens fulaste sushi någonsin, men gott smakade det ialla fall! Plötsligt insåg vi att vi måste dricka så vi gjorde en grogg sen så drog vi till Möllan och Nyhamn och fortsatte där resten av kvällen! Så för 3 dagen i rad blev jag lite på lyret..
Men det är ju sommar=))
LOVE

Sol, vind och vatten

Tvättdag?! Detta känns sjukt svensson att efter jobbet behöva ägna min dyrbara tid åt att springa upp och ner för trapporna för att tvätt. Här i huset så har vi ett speciellt bokningssystem så om jag missar tiden så är man körd eftersom man inte kan komma in om man inte har bokat tid.
På jobbet var vi riktigt kort om folk, när jag gick vid 4 tiden så var de bara 4 stycken kvar tills stängning.. Jag fick även tillbringa 3 timmar i provrummet vilket jag avskyr som pesten. Sen så funderar jag på jobbet som reciver, låter nice med varje helg ledig och att jag börjar tidigt, vilket medför att jag även slutar tidigt! Helt enkelt mycket mer flexibelt och bättre lön också. Men sen så är det ansvaret och att man måste stå nere på lagret mesta delen av tiden. Men jag hoppas att Malin är där imorn för då ska jag disskutera det med henne.

Förövrigt så kommer Catta och Sandrah ner igen imorn och ska titta på en lägenhet i Malmö! Funfunfun!! Sen så är jag även ledig i helgen och så är pojkarna borta så det är ju självklart att det ska bli fest! På lördagen är det ju även möllanfestivalen med dvs band som spelar osv. Så blir de nog lite fest med några från jobbet, riktigt nice..

Idag kände jag verkligen att jag börjar bli en äkta malmöbo, klagar på turisterna och börjar ha koll på vart saker och ting finns. Men framför allt älskar jag Malmö=) Speciellt dagar som denna då solen skiner och man kan verkligen känna sig riktigt lycklig!

LOVE


Hongkong, the place to be?!

klockan 5 ringde klockan imorse, jag tittade upp och insåg att det var faktidst min klocka som ringde. Valet mellan att sova och att kliva upp var hårt. Men jag var på plats nån minut efter sju, oväntat pigg aswell!! Jobbade intensivt som fan i ett par timmar sen så var det dax för lunch och efter lunchen så var det bara 2½ timme kvar. Jag mötte upp Sandrah vid Rådhusplatsen och vi knallade i väg och käkade lite kina mat och drack nån öl. Men denna öl var inte tillräcklig så vi gick till Netto och fick köpt oss ett 10-pack, now were talking:) Vi satt som ett par grönläningar utanför Magasin och väntade på Kasper och när han joinade så tog vi oss bort till Nyhavn där folk inte kollade lite nedlåtande på än...

Kasper är en polare till Sandrah, som visade sig vara riktigt trevlig, och med ett sinne för sarkasm, detta är det många plus poäng på. Vi satt även i närhten av ett ställe som heter Hongkong, det är en strippklubb som ligger mitt i idyllen av Nyhavn. Sen så vågade sig även några av stripporna ut eller luderna som Sandrah kallade dem. Hon fick även ett kort på dem.. hehe.. Galet rolig tjej det där, och snart så ska hon o Catta även flytta ner till Malmö, so much fun!

När vi blivit tillräckligt mätta på öl(ölen var slut) så var det dax och dra sig hemåt, vissa ska ju upp och jobba tidigt imorn med så somn hade vart rätt skönt! För övrigt så snackade jag med M och vi ska väl ses lite i veckan. Annars laddar jag mest för nästa helg då jag ska få åka hem på en visit=)) Om planerna går som de ska så åker jag upp på torsdagkväll/fredagmorgon, i vilket fall som helst så ska jag ut och festa och kanske även titta inom Grebbestad hörde visst att jag skulle få en guidad tour där...

Nu ska jag ducsha o sova sen imorn så ska jag även lägga upp bilderna från idag. Chill som fan!!
LOVE


Hey there!

Nu är det snart natten, och jag har hunnit massor idag och jag ska upp om ca 6 timmar för att hinna till jobbet! Men då ska det läggas till att jag även slutar 3 imorn vilket passar perfekt då det ska vara underbart väder i granlandet. Sandrah kommer och vi ska träffa nån vän till henne och kanske dricka en öl eller två=)

Idag fick vi delivery massor av nya stuff, nicenice hittade en kläning som jag blev tokkär i. Men nu gäller det ju att spara på pengarna när NYC börjar närma sig. Efter jobbet så träffade jag Zandra och Johanna och vi tog en löprunda och sen en sväng ner i gymmet. Träningen är på gång igen!! Efter det har jag bara chillat, och njutit av att ta det lite lungt. Kollat på Jackie Brown med John, han är även löst mitt datatrubbel, bra grabb där!!

Jag vet att alla säkert har hört denna låt miljontals gånger men jag älskar Lars Winnerbäck och denna duett med Miss Li är klockren!

http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA&NR=1




Här var även några av bilderna från helgen och som sagt den var helt galet underbar, fler sådan och livet är perfekt!

LOVE

Italian nights

Jag är kär  i Falsterbo, vilket underbart ställe, en lång vit strand som är som taget ur en film.
Eftersom jag inte mådde okej igår så låg jag i sängen fram tills Sandrah kom in och väckte mig vid ett tiden, skrattandes när jag förklarade varför jag inte var på jobbet. Så vi hade några timmar då vi försökte återhämta oss, sen så körde vi ut till IKEA och käkade pommes med kotlettrad o bea, mums. Sen körde vi ner cabbat till Falsterbo och mitt på motorvägen så öppnade himlen sig så det var ju bara att köra snabbare än regnet så vi inte blev blöta. Men 40 minuter senare så var det fint väder igen och vi tog en titt på Falsterbo Horse Show, och en promenad på stranden. Sen så satt vi hemma hos Sandrah morbror och några vänner till han. Jätte trevligt! Vi var väl därute fram tills åtta tiden då vi var tvugna att skyda oss in till Malmö för vi skulle hämta upp Malin vid Centralen. Påvägen in så körde vi fel och hamnade nånstans i Malmö där vi inte ville vara.. När vi kom hem var det redan full fest i lägenheten, så det var ju bara att ta vid där de hade startat.

Lite senare ankom även Zandra, JohannaX2 till vårat lilla tillhåll, mycket trevligt! Efter många om och men så bestämde vi tillslut att vi skulle gå till Folkets Park för att gå på en av de nya klubbarna som har öppnat där. Klockan var nu 1 och klubben stängde 3 så vi avancerade direkt till Salgt istället, dock innebär den sena timmen att Zandra med sällskap var tvungen att ta sig tillbaka till Lund, men henne återser jag redan på tisdag igen:)

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om Slagt, i fredags hade jag jätte kul men igår så funderade jag länge på att hugga av ena benet om jag bara fick komma där ifrån. Tillslut fick jag med mig Sandrah och John tillbaka så vi gick och handlade käk, och sen så mötte vi även upp M på vägen så han joinade vårat crew för kvällen.
Imorse vaknade jag upp till Falsterbo's strand i mitt rum och säng, det tackar vi för.
Vad vi nu har lärt oss av denna kväll är
* Låt aldrig John ta kort för det blir ALDRIG bra:P
* Bada inte mitt i natten när det är kallt ute och långt hem M:)
* Att Slagt en köttmarknad!


Nu ska jag nanna, lagret ska ju fixas imorn så de behöver all min energi..
Bilderna kommer imorn.
LOVE

French kiss

På fredagen började jag göra om på lagret, ett projekt som är helt ovist om det någonsin kommer bli bra. Lagret är jätte litet och det ska få plats massa kläder där, och just nu är det en ända röra som måste vara fixad tills nästa vecka för då kommer cheferna och inköparna.
Jag fick sluta vid halv 4 då skyndade jag mig in på Magasin och köpte Champange och lite Rosé som jag och Sandrah skulle ha på kvällen. Så när jag sitter på metron så lägger jag påsen med drickan bredvid mig, så när metron stannar vid Lufthavnen så steg jag av skulle skyda mig till tåget då jag inser att min påse ligger kvar på metron så springer jag tillbaka och tar tag i påsen som en uteliggare precis försöker lägga väntarna på. Men när jag får tag i påsen så börjar metron precis röra på sig och åka tillbaka till Kongens Nytorv igen.. Lycka!!

Tillbaka i Svea så powernapar jag lite och kollade klart på Donnie Brasco, en riktig maffia film med Pacino och Depp i huvudrollerna. Vid nio tiden kom Sandrah hit och efter många om och men så hittade vi tillslut varandra, runt Hansa Kompaniet (andra gången denna helg jag tappar bort folk där)
Champangen kom fram och efter 2 glas så säger jag samtidigt som jag håller mig i dörren att jag nog inte ska dricka mer eftersom jag redan är helt stukad. Men det blev lite mer Rosé vin också sen så tittade även några kompisar till Sandrah in så vi satt alla på balkongen och runt 1 tiden tog vi oss till Debeser. Kön var mils lång så vi tog taxi till Slagt istället(ett gammalt slagthus)

Där dansade vi natten lång och hade jätte kul, träffade några franskmän, som var i Sverige för de tyckte "svenska flickor" var så vackra. Och French kiss har nu fått en helt ny innebörd för mig(sönder bitna läppar)... Runt 5 när de stängde och efter att Sandrah fått med sig sin rätta jacka och väska så tog vi en taxi hem. Det var vid detta tillfälle som jag insåg att jag skulle upp 3 timmar senare och blev lack på mig själv för jag kunde redan känna hur hemskt det skulle bli.
Vid åtta så gick jag upp, långt ifrån nykter och mådde som en kasse potatis. Tequilan verkade som en toppen idé på Slagt men nu på morgonen såg jag det på ett helt annat sätt! Jag tog mig knappt till jobbet, jag var nog på jobbet i 30 minutet och av dessa kräktes jag 20!! Så jag tog mitt pick och pack och åkte hem igen, tror detta var den värsta resan någonsin. Yasemin and Tequila dont go together!!

LOVE


Gone baby gone

Idag har jag tillbringat en solig dag bakom rullgardiner och tittat på film. Visserligen har jag vart hos läkaren och fått ny allergi medicin och sen så fick jag även ett recept på migrän medicin som visade sig vara i form av stolpiller!! Detta är något som jag inte nyttjar tyvärr. Säkert otroligt effektivt men tanken på att trycka upp ett stort piller i röven varje gång jag har migrän är mindre lockande så jag håller mig nog till de vanliga tabeltterna, tack..  

Igår kollade jag och John på Dumped, sjysst film med många sköna scener=)
Och idag blev det Gone baby gone med Casey Affleck i huvudrollen. Filmen får en verkligen att fundera.. Summan är ialla fall att det är en film som man bör har sett. Nu verkade även som om John har blivit sjuk, så jag har haft sällskap hela dan.. Nu ska jag titta på Johnny Brasco som även den ska vara en film som man ska ha sett, så vi får väl se..
Tillsvidare så räknar jag ner dagarna till USA , My nu är det exakt 1 månad kvar!! FUNFUNFUN!!

 LOVE

sicko

Igår började jag känna mig sjuk, riktigt dålig, somnade sent och kunde liksom aldrig riktigt sova skönt hur mycket jag än vände och vred på mig. Då hör det även till att jag hade lyft  och flyttat runt 70 fulla lådor med kläder, house och shoes ett par gånger för mycket. Så träningspasset var helt klart gjort för dan där! Jag har även tänkt att jag ska börja springa igen men eftersom jag inte känt mig helt på tipp topp har jag lixsom lagt de åt sidan och gjort andra saker istället. Men idag var jag för andra dagen i rad nere i lagret och taggade kläder och fixade. Det är riktigt nice att komma undan allt liv som annars är ute i butiken och framför allt få lite ordning och reda på lagret!
Idag fick jag även lite hjälp av Charlotte och Nanna..
Ivart fall så har jag vart krasslig de senaste veckorna främst haft huvudvärk varannan dag, men idag så nådde jag nog toppen. Tätt i näsan, ont i magen, ryggen och lungorna så det var en pina att arbeta ända fram tills klockan 4. Men 4 kom och jag tog mig hem och här ligger jag nu i min säng och tycker synd om mig själv ska försöka o sova lite. Och imorn ska jag få tag på nån läkare och bli frisk.

Over and out..
LOVE


Bilderna som borde brännas på bål vid hörnet på Gustavs...



Crazy people in Halmstad..

De blir inte alltid som man har tänkt sig...

I lördags så drog jag till Halmstad för att sen senare ta mig vidare ner mot Båstad igen, dock hade vädret lite att säga till om och 2 sitt platser för 6 pers blev lite trångt så det blev Bye Bye Båstad och Halmstad here we go.. Vädret skiftade även i Halmstad mellan 30 grader i solen till åska och regn. Men vid 1 tiden tyckte jag och Mika att det var dax att korka upp. Som tur var det även vid detta tillfälle sol ute så vi satt och pimplade vin på balkongen i solen. Det är ta mig fan sommar=) Lite senare efter en dusch så tittade även My in och sen så fylldes det längst kvällen på med folk.. Runt 5 tiden kom Katta och Sandrah med det så drog vi vidare på nästa förfest vilket var ungefär 300 meter bort i nått villa område. Det ska sägas att det låg undefär max 800m från stan och jag och Katta skulle verkligen ha taxi för att det var så långt och gå.. hmmm.. Min enda kommentar var(but Im in heels) vilket även förklarar alla foton som jag har när jag är barfota=)) Väl inne istan så gick vi till Bulls och drack ännu mer. Sen blev det förfest nr 3, hemma hos en kille som Sandrah träffade när hon var i Thailand. Jag och Mika ville vidare ut så vi drog tillbaka till Bulls där jag träffade några grabbar som jag har roddat med osv.. Det krävdes inte mycket övertalning från deras sida (eller rättare sagt ingen alls) vi föjlde gladligen med dem till Moon vilket är nån sorts, club antar jag, det enda jag minns från de stället är att det vart massa rum och ett rymdskepp längst upp. Jag förstår mycket väl att de där med rymdskeppet låter lite osannorlikt men jag skulle nästan kunna svära på att det var ett...

Nog snackat om rymdskepp, kvällen var riktigt nice och jag hittade tillslut hem efter att ha vandrat runt, totalty walk of shame.. men efter att ha sovit cirkus 2 timmar så kommer Sandrah hem, med spagetti över hela sig?!
Och vi tjejer börjar snacka igenom kvällen, o försökte placera tid och rum:P
I vart fall så nån stans mellan handklovar och spagettin så ringde de på dörren och där står det två vilsna män. Dessa två hade vart i Båsta och festat hela kvällen/natten och vid 12 tiden kom de till Halmstad igen..
Carl Adam Jönsson var en av dessa män och han är nog ta mig fan en av Sveriges roligare. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på bakfyllan (och denna var även av den värsta sorten) han gjorde helt klart våran dag.

Efter några tuggor på maten som jag hade tjatat om i 3 timmar så körde Katta och Sandrah mig till tåget och framåt fem var jag framme i Malmö som en ytterst lite människa. Men efter att ha umgåts med John och en pizza senare så sov jag jag som en prinsessa=))

Idag har Zandra vart här, alltid ett nöje att få träffa henne. Och nu har vi satt in träningsdagar som vi ska träna på varje vecka. Ambisöst, javisst=)
Nu ska jag snacka med John o sen sova..

LOVE


Båstad, baby!

Det blev lite av en downer att jag inte kunde ta mig upp till Strömstad. Men det hela kändes mycket bättre när jag snackade med Mika och vi bestämde oss för att dra till Båstad imorn. FETT kul kommer det bli!
Dagen till ära så behövde jag då en ny klänning, för klänning är tvunget att ha imorn. Än så länge har jag inte bestämt mig, annat än att jag på vägen upp till Halmstad ska ha en lila beach akitig klänning med L.A mönster på. Annars står valet mellan en enkel svart klänning från Gina Tricot eller persika färgad randig klänning från Pepe Jeans, den är sjukt nice dock blev det lite mycket för plånboken. Men det är sommar, och om jag nu lovar att hålla mig borta från affärerna fram tills jag drar till Staterna så kan jag nog klara det utan att behöva lämna tillbaka den klänningen för jag är helt såld på den! John var med mig och shoppade och även smakråd, sen avslutade vi dagen med att käka mexicanskt, billigt och jätte gott, perfekt kombination=)

Nu ska jag sova, tar 9 tåget imorn så har inte mycket annat till val..
God natt allesammans..
LOVE

its just sooo messy..

Just nu verkar inget gå vägen. Är sjukt besviken på att jag inte kan ta mig hem i helgen. Att sitta 14 timmar på tåg är inget som lockar för 1 enda dag liksom, hade jag haft en xtra dag ledigt eller kommit upp i bra tid hade de vart lungt men nu är det bara så oskönt! Om jag har riktigt tur så sätter säkert managerna mig i provrummet i 5 timmar imorn då kommer jag helt klart nå höjden av lycka.. Den som sa att motgångar var till för att göra människor starkare måste vart helt pantad, jag är matt, vill hem och absolut inte ha ett enda mer pass i provrummet. Undra vad som händer?!
Jag har dock redan satt mina pengar på provrummet. Fuckfuckfuck..
Men att se livet från den ljusa sidan funkar ju med, tror att Erik var i stan kankse dax att ringa honom. Och jag har städat hela lägenheten, och haft ett tufft danspass och, nja det var väl bara det..

Nu ska jag sova och hoppas att tåget imorn inte är 1 timme försenat som morgontåget idag var, kommunaltrafik är skit!

LOVE

West coast!

I just wanna go home, sweet sweet west coast. Jo nu längtar jag hem, jätte mycket, speciellt när man hela tiden hör folk snacka om att de grillar, badar, middagar och fester. Jo visserligen har jag det alldeles alldeles underbart här med men jag behöver klipporna och den klassiska sommarkänslan som jag bara kan få när jag är i strömstad. Nu börjar det valla in nya folk som ska jobba i butiken snart kommer jag vara en av de "gamla", det känns helt weird. Tycker även synd om de stackarna som börjar nu, första veckan i butiken var jag ju helt förvirrad och övervägde helt klart att hitta nåttooh annat eller återvända till det trygga gamla livet i Strömstad. Men jag stod ut och nu trivs jag och för var dag som går kommer man mer och mer in i arbetet.
Karnevallen på lördag kommer bli grymt ialla fall måste bara in o kika på tågbiljetter hem, kan vara bra att ha till hands:))
Nu ska jag sova helt dödstrött och så börjar jag i ottan imorn så det gäller att vara pigg, plus att jag ska dansa imorn kväll och sen träffa Erik, ska bli grymt kul har inte träffat honom på säkert 2 år eller nått.. Sweet som han skulle ha sagt...

Sov så sött, gott folk.
LOVE
Me and my chicks

workworkwork

Idag är jag trött sådär, trött så man knappt orkar hålla huvudet upp för att det vill bara dra sig emot närmaste kudde. Just nu ligger i jag i sängen med datan i knät, och om ca 10 minuter kommer jag säkerligen sova. Dan har rullat på, hade kassa pass hela dan, vilket jag har haft den senaste 1½ veckan. Men jag klagar inte heller i kassan än i provrummet, skulle nog kunna chansa på att jag är den sämsta någonsin på att vara provrumsvakt.. usch, avskyr det som pesten..
Imorn kommer Lori (chef från London) o skorna (mitt ansvar) är inte i närheten av ordnade..
Är också sjukt taggad inför helgen, Grebbestad, Strömstad Ljungskile Bohuslän i mitt hjärta..
Snackade med Vire igår o hon börjar kanske bli sugen på köpenhamn till hösten, hade vart sjukt kul o ha henne här..
Nä nu ska jag sova, klockan är ju ändå 21:33 och måste vara pigg o fräsch imorn:))

LOVE

Fyn i mitt hjärta..

Denna veckan har verkligen gått fort träffade mina kära mor och moster, måste säga att jag saknar dem nu när de har åkt. Kändes jätte skönt att ha dem här. Så det är ju bara för dem att komma tillbaka soon...
Efter jobbet i fredags åkte jag, Carl o Daniel på road trip till Fyn (en ö i Danmark)och bodde at daniels place. Mor o far där lagade mat och det var helt sjukt gott.. Där efter skulle det pakas eftersom Danielle skulle till US dan efter och massa saker behövdes fixas med.. 3:45 gick vi upp på morgonen och körde till Lufthavnen där det blev Starbucks, gotta love that place. Daniel åkte och jag o Carl tog oss in till stan o käkade frukost vid kanalen i solen. Helt perfekt tills jag insåg att jag skulle till jobbet.. Var en zombie på jobbet, och såg ut som en också, klockrent och stå i kassan hela den dan.. Väl hemma i Lugnet så var det fest på schemat men innan det så behövdes det tvättas och sovas. 3 timmar senare var jag full och glad tillsammans med Niklas och John tog vi oss ner mot Lilla Torg och satt där och drack.. Mycket trevligt och trevligare blev det. Träffade M och vi ska ses igen på tisdag, trevlig grabb de där..

Annars händer de inte mycket, insåg dock att bakfylla är nått man bara slipper om man inte dricker och efter att ha haft 4 helger utan att festat så var denna dag bakfyllan från helvetet...
Men nu ska jag ringa Mormor och tillsvidare ha en fortsatt trevlig dag..

LOVE


Sååååå attraktiv, moi...

Nu är jag inne på min 10 dagars långa arbetsvecka, usch känns inte alls så lockande framför allt inte när man kommer hem vid två tiden på natten och inser att man ska gå upp 4 timmar senare. Och jo, jag var nog inte helt nykter säger John när han stötte på mig när jag kom hem. Detta något som han även bekräftade för Mamma och Moster.

Idag kom Mamma och Moster ner på besök, vilket var jätte kul. Efter jobbet så mötte de mig vid tåget och så tog jag dem hem så de fick se min lägenhet och jag fick tvätta mina fötter. För som John säger så luktar dem visst väldigt illa efter jag har jobbat en hel dag, och jag kan nog inte annat än instämma. Tur att jag ska till US snart och införskaffa dessa saker som man lägger i skorna och så plötsligt luktar dem gott. Extremt bra uppfinning..

I vart fall var vi och käkade middag på Ölcafet, riktigt god mat, som mättade=)
Och det roligaste var när en helt random kille kom fram och började hälsa på mamma, agnetha och sen även mig, och när han kom till mig så gav han mig en lapp. Lite frågande så tackade jag och så gick han när jag öppnade lappen stod det:

" du är sååå attraktiv.
Sommarlekar?"

Sen så lämnades det självklart namn och nummer, men frågan är tror verkligen denna killen på att detta på riktigt.. Sommarlekar , WTF..., hmm nja vi hade iaf hysteriskt roligt åt denna kille och blir jag inte förföljd av danka stenade män så är det konstiga svenska killar! Vart är alla vanliga killar liksom? Igår var jag hos Mikka i Lund eller rättare sagt hennes nya lägenhet som hon ska ha i augusti. Hon ska bo med 3 killar, jätte trevliga sådanna ska tilläggas. Så vi kollade lägenheten och sen så drog vi ner till stan och drack lite öl o chilla.. Mycket nöje!

Nu ska jag ta igen antalet timmar som jag inte sov i natt för imorn väntar en lång dag, och på kvällen ska jag träffa Mamma och Moster och sen ska jag även på min första danceclass. wish me luck..

LOVE


RSS 2.0