moving day

Idag är dagen D. Dagen som jag ska flytta ut ur mitt lilla rum på Kungsgatan. Dagen då jag ska lämna John, och jag har seperations ångest! Hur löjligt det än låter så känns det helt bananas att jag ska flytta ifrån John, att jag ska flytta till en grymt fin, ny lägenhet är riktigt nice. Men det hela hade vart bättre om John också hade flyttat med. Jag får väl nöja mig med att ha honom på avstånd, han lär ju komma på besök ibland med.

Igår kom Sandrah och M förbi och bokade resa till Thailand på söndag! Ingen väntan här inte, och jo jag är avensjuk! Hade det inte varit för att jag skulle flytta och fixa massor där så hade jag nog lätt joinat dem. Men nu har jag inte tid, massor att göra på jobbet samt spara ihop pengar till New York. Nästa helg kommer My hit och då ska börja planera New York!! Sen så ska vi även gå på födelsedags maskerad på lördagen på Budda!

Nu ska jag försöka bli frisk i helgen och få flytta alla mina saker. Och mitt nya löfte är att när jag kommer hem från New York ska jag inte flytta mer, är så trött på att leva i en flyttlåda så snart får det vara nog..

Nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta mitt packande.

LOVE

I got skills...

Jag är ute i så god tid nu att det nästan är skrämmande. Jag som i vanliga fall lever mitt liv i full stress och bara hoppar från det ena till det andra projektet, har faktidst kommit till att börja planera. Tro det eller ej, men jag har kommit till att börja fundera på vad jag inom de närmsta 5 åren vill göra osv.. Dock finns det miljontals saker som låter intressanta som jag skulle vilja studera eller arbeta med.

Jag, John och Jojo satt hemma en kväll och John fixade min data då vi kom att börja prata om olika utbildningar. Jojo och John är väl ungefär lika förvirrade som jag när det gäller vad man ska studera. Så vi började kolla på KY-utbildningar eftersom Jojo inte vill plugga så länge och ha praktik 1/3 del av utbilningen lät lockande. De hela slutade med att jag hittade en kanske utbildning till mig själv eller i alla fall någonting som jag inte tidigare funderat på,  INKÖPARE!

Låter som en intressant utbildning och nu har vi haft några av våra inköpare från Head Office på jobbet och deras jobb verkar kul så jag ska helt klart kolla upp detta lite mer.

PS: om det är nån som ser reklamen för den nya Bond filmen och i slutet undrar vad NOV 7 betyder så kan jag berätta att det betyder 7 november =))

LOVE

SEB suger!

Jag vet inte om jag med ord kan beskriva min avsky till danska SEB. Vet inte om det är för att de tar över 400 kr för att föra över pengar mellan mitt danska och svenska konto. Jag tjänar isånna fall mer av att ta ut alla pengar på en svensk bankomat  och sätta in dem på mitt svenska konto direkt än att låta SEB göra en överförelse själva?! Stupied!!
Så nu har jag för andra gången fått min kära netbank och för andra gången så låser den sig, och vägrar bestämt släpp in mig på mitt konto över nätet. Istället så sitter jag och knapprar in mitt lösenord 4 gånger som jag förövrigt vet är helt rätt för jag har faktidst skrivit upp det. Men denna sida vägrar erkänna att det är rätt och istället så spärrar de kontot. Hade jag inte vart för trött så hade jag ringt, eller förresten så har de bara öppet mellan 9-16 så det är nog rätt kört.

Förutom mitt misslyckade försök  att kolla mitt danska konto så har dan vart helt OK. Fick leverans på 11 pallar, vilket är otroligt många lådor! Så jag har mest stått och tagat kläder och bärt lådor högt och lågt. Sen till den stora grejen jag har lekt plumber. Oh yes, you heard me right. Det var stopp i det ena hanfatet och jag och Annie fick ta tag i det och löste det, men det är ABSOLUT inget yrke jag tänker ta upp. Alldelles för äckligt och slemmigt o saker.. Men jag var ritkigt handy:)

Igår var jag på bio med O, vi såg Max Payne. Den var väl underhållande men inte så mycket mer än så. Troligtvis var jag nog inte riktigt målgruppen för den filmen varken jag eller O.. Jag har vart på bio på många ställen men i Malmö på en actionrulle så suger det hårt. Vissa är verkligen dåligt uppfostrade, de borde skämmas!

Nu ska jag kolla på förra veckans avsnitt av Grey's och käka Ben & Jerry´s.. Sen så antar jag att jag blir tvungen till att börja packa eftersom, det uppenbarligen inte finns någon som gör det åt mig..

LOVE

Fiered

People is getting fiered, not me though at least not now..
Ska upp kl 5 imorgon och iväg till jobbet, jobba sen ska jag möta upp My på flygplatsen vid 4 tiden.. Funfunfun..
Tillbaka till Malmö, packa och Lund och åka med Zandra till Uddevalla..
Träffa Richard i Uddevalla..
Det är dessa dagar som jag undrar varför dygnet BARA har 24 timmar?!
Uppenbarligen så fungerar det inte...

Nu ska jag försöka få ordning på min netbank, vilket jag har försökt i ett par timmar hoppas fortfarnade på ett under eller ialla fall att John snart kommer hem.

Imorgon kommer högsta chefen för Europa och den högsta på creative i världen som även vart med sen starten av UO.
Isn't lovely!!

Dagens

Jana med en blick som skulle kunna döda:
- Jag blir så frusterad!!
Yas: VA?!
Jana: Ramarna de gör mig galen varför finns det så många av dem?!!

LOVE


Belly dancing!!

Vi börjar alla förbereda oss inför maskeraden den 8 november, vilket medför att allas våran Stella som har en hel garderob med olika kostymer har tagit med och bjudit bort det mesta. Idag var det A-K´s tur och hon fick på sig ett set med magdansar kläder. Så jag Dare:ade henne att hon skulle gå ut så på gatan, och i gengälld så skulle jag bjude henne på kaffe så mitt i kylan och gatan gick jag och A-K. Jag tror att folks miner var helt obetalbara. Jag knäckte mig helt och hållet. Och byggarbetarna busvisslade :)



På fredag är det min tur då ska A-K ha ett uppdrag åt mig, så vi får se om jag klarar mig :))

LOVE

Gossip Girl

Vet nog inte vart det skvallras mest eller vart det är mest intriger i Gossip Girl eller på jobbet.. High school drama!!
Måste bara säga att dagens Gossip Girl hade en riktig tvist som man inte trodde skulle komma, samt idag så var det en oväntad tvist där med. Tror vissa ska passa sig så de inte biter sig själva i baken.. Så länge allt är fair så tycker jag det är lungt men uppenbarligen är det inte alla som delar den ideologien..

What ever, imorn ska jag börja packa inför flytten, och på fredag åker jag hem.

Have fun, och se nya Gossip Girl

XOXO

Little miss trouble

Måndag dagen som brukar vara alldeles helig för mig, men som jag idag var tvungen att jobba på. Hela dan har jag burit och kånkat på brädor, hyllor, bord samt fått målarfärg och spån på platser som inte ens sanden når på solsemestern. Jag har slitigt, och nu ligger jag med träningsvärk, riktigt pinsamt.
Jag och T har flyttat saker från ett rum till hans nya display rum. Och det har verkligen tagit hela dagen, och lite där till. Men imorgon kommer England och då måste det se någorlunda bra ut, dock tror jag inte det är tillräckligt bra, det är nämligen sällan det. 9 pallar är förövrigt vad jag har och leka med imorgon..

På eftermiddagen ska jag träffa Zandra, funfunfun..

Här kommer lite blandade bilder:)


Detta är en av de bilderna som sitter nere på mitt lager, vi har A-K att tacka för denna:)
Sandra påvägen in till Lindas party I goo crazy Lindas 20 års gift! haha Charlotte på jobbet Förra helgens vilda kväll:) Från min och Dee´s brunch igår Fabbe och jag i somras Sandra i sommras Tjejgänget i Gbg 
Mitt emellan de norske gutterne:) funfunfun En av de bästa bilderna någonsin..  :) Little miss trouble 


You have everything to lose, but nothing that wasn´t lost all ready..

Dee to Yas
I don't have anything to lose..

Yas to Dee
Yes you do, you have everything to lose, but nothing that wasn't  lost all ready!

Måste säga att det nog är mitt bästa citat någonsin, jag känner att detta kommer hamna i historieböckerna..
Helgen har vart nice och avslappnande, ingen alkohol inte ens en sip av det. Men visst har jag haft det bra endå..  Dock har det krävts en stor skopa med viljekraft för att inte gå ut, hande bildligt talat en ölburk under näsan.. Tack Frank!!

Idag har jag vart i Köpenhamn och käkat brunch på Zirup ett ställe som man bör besöka om man är i Köpenhamn.. Jag älskar det och personalen är jätte söta..

Fått mail av My som berättade om hennes grymma helg.. Jag trånar mer och mer till New York, tänk vad underbart om det hade vart imorn jag skulle flytta dit!  Men jag jobbar på det snart så, då jävlar.. Imorn kommer Nea hit, och hon stannar i trakterna i 1 vecka:))

Nu ska jag sova, jobba imorn..

LOVE

Quote of the day!

"Klandrar absolut inte dom som vill bo här men Strömstad som stad känns som en urvuxen overall för tillfället - för liten och ganska svettig. Medan resten av världen känns som en nystruken flanellpyjamas. Ungefär." Andrea Svanberg

Riktigt klockren kommentar, Andrea som har skrivit denna och jag vek mig dubbelt av skratt. För denna kommentar är precis så som jag skulle vilja beskriva Strömstad men aldrig någonsin kunnat! Big up för Andrea!!


Chill

Gårdagen var jätte trevlig, kollade på film och bara chillade med O.. Riktigt mysigt.. Dock var jag väl si så där pigg när jag vaknade efter att ha sovit 4 timmar. Att behöva jobba 10 timmar, var inte så lockande med jag tog mig i kragen och drog mig mer eller mindre upp ur sängen.

Väl på tåget så kändes det faktidst lite bättre, har börjat att ta tåget till Nørreport vilket gör att jag slipper byta till metron utan åker hela vägen. Dock måste jag gå längre till butiken men det är just nu helt klart värt det, att få sova på tåget i 45 minuter är underbart. På jobbet har jag bara gjort nyttiga saker. Jag och Tommy har suttit och klippt och slått sönder saker hela dagen. Vart en nice dag trots allt, idag kan jag faktidst känna igen att jag är sugen på att jobba. Hamnade lite i en svacka där ett tag men nu är jag påväg upp igen:) 

Ikväll blir det som sagt lugnt har suttit och chillat med Jojo och John och nu vill jag bara lägga mig och kolla på lite serier och slappa..

Imorn tittar Zandra förbi och vi ska ut på stan och bara kosa oss..



Denna låten hittade jag på en av mina vänners blogg och fastnade helt för den.. Check it out!!
http://www.youtube.com/watch?v=RDZdREkiAdQ&feature=related

LOVE

Qoute of the month

Qoute of the month?

C about S & F
"how come S is so nice when F is so horrible?! It's like God and Satan"

Dee about italian guy!

" Of course you still like him. He's an ass all the time. He is a man. So a little ass is always with them"

Yas: I did something good today
Dee: Why?!

C: "I'm full - in danish and in english"

Dee: I'm gonna go get my water bottle, right after I do him"

Yas: "I was gonna say something smart but I forgot"

Yas: talking about a guy.
Dee: "Of course he´s in to you. He doesn´t know anyone else"

Yas donating blood
"yeah you can just take 4  liters"

Dee and Yas on the phone:
Dee: Its like everyone is trying to screw me... Just not in the way I want to be screwed"

J: "I like big stuff"


Detta är bara jag och alla mina vänner.
Helt underbart, jag är glad och lycklig och imorn ska bli nice..

LOVE


no response..

Jag försöker utan att få nått respons är det väldigt svårt.. blir så trött ibland, om du bara hade lyssnat eller svarat så hade de inte behövt bli så här..

Utkast: Manic weekend. ...

Manic weekend. I går skrev jag och Jojo på kontraktet för den nya lägenheten. Så nu är verkligen allt fixat och klart och om 2 veckor så flyttar vi in. Känns helt galet att jag ska flytta, speciellt ifrån John. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan honom. Han är min vingman:) Kommer sakna honom väldigt mycket, dock flyttar jag inte till Kina utan bara 10 minuter bort så han har ju absolut ingen ursäkt att inte besöka mig. Igår så hade vi även fest här, jag hade kirrat taco´s och vin sen så var kvällen gjord. Jätte kul att alla tjejor var här och sen kom även O och två av hans vänner. Jag som har haft ett stort dilema över detta, insåg att utan alkohol så kan jag nog inte klara denna situation. Några vin glas senare så fick jag för mig att det vore bättre att undvika honom än att prata med honom:S Och jag vet inte vart jag fick denna idée ifrån men plötsligt var den där och även hans kompis som är väldigt trevlig. Detta spårade ju självklart ut i att jag bara satt och pratade med N och att folk trodde att jag och han hade nått. Vilket inte var fallet någonstans, men enligt honom om han varit singel så hade vi haft det.. Hmm nja tveksamt, dock var ju jag rätt så tipsy, och som alltid väldigt flörtig utan att själv veta om det. Så det sätter mig ju i väldigt jobbiga situationer. Som igår, det enda jag ville göra var att hänga med O men jag vågade. Och när vi väl tog tag och började snacka så kändes det jätte bra och han är så otroligt gullig. Och som han sa att han tycker om mig precis som jag är;) Vi får väl se vad N har sagt idag om vad som hände igår, minns bara att han ringde ett par gånger och ville ha mitt nummer.. jeje, vi får se en dag i taget. Så denna dag har vi kommit fram till att käka MC på söndagar är klockrent, O är otroligt mysig på morgonen. Och Jojo måste lära sig att inte falla tillbaka i ett dåligt mönster. Imorgon kommer Z förbi mig efter jobbet, så ska vi chilla. Ska bli riktigt nice!! Have fun! LOVE

we got a winner!!

Och så har vi en vinnare! Idag så fick jag och Jojo reda på att vi fick lägenheten som vi var och kollade på igår kväll. Lägenheten är en stor 7:a. Ska även sägas att Jojo gick fel på vägen ut för hon hittade inte. I vilket fall som helst så är den väldigt stor och högt i tak. Allt är helt enkelt väldigt bra=)) Den ligger mitt i stan, och vi har tom ett buss stopp precis utanför! Jag är barnsligt lycklig för tillfället och trots min motivation för att inte dricka i helgen så blir jag tvungen.. Detta måste firas plus att Lotta (Zandras och Jojo´s polare) så vi måste visa henne Malmö.

Sen så måste jag också komma på vad jag ska ha för kostym till Halloween. Något förslag?
Stella och dem har hyrt Budda så det blir nog riktigt riktigt bra=))

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir de film med John..

LOVE

Halsfluss?!

Att vara tillbaka på jobbet var många känslor på samma gång, rätt skönt, samtidigt som jag efter att ha stressat ner i helgen plötsligt blivit sjuk.. Min hals känns som jag har svalt en melon och jag går runt i mitt febriga tillstånd hela tiden.. Så idag gick jag faktidst hem lite tidigare från jobbet, tanken på att stanna kvar där och jobba de sista 1:45 var mer än vad jag orkade med.. Mitt huvud höll på att sprängas och jag ville bara hem och ligga ner och äta nått som inte gjorde helt fullständigt ont i halsen ( Ben&Jerry´s)

Men i min fina sits som jag just nu är i så måste jag ju också hitta någonstans och bo. Och idag hade vi en visning som vi skulle gå på. Lägenheten var enorm!! Helt läskigt stor, Jojo gick till och med fel när hon skulle gå ut. Men det ligger jätte centralt och är jätte fin, så nu får vi bara hoppas att mannen gillar oss lika mycket som vi gillar hans lägenhet=)) Imorgon får vi säkerligen veta svaret!!

Nu måste jag sova, så att jag kan bli frisk och kry tills på helgen..

LOVE

Ingen fyllecell för mig..

Vaknade på lördagen och det kändes som om jag hade supit i flera år, och mitt sug på att åka in och festa med Sandra och de andra på kvällen existerade inte. Men jag tog mig i kragen och duschade och tog mig ut till Torp och åkte därefter ut till Sandra. Vet inte när det hände men plötsligen, troligen efter att jag och Sandra hade kollat på en film som hennes pojkvän hade klippt ihop från min första resa till New York. Så var jag plötsligt helt sugen på att festa igen. Filmen visade ju hur underbart kul jag och Sandra har det så fort vi får lite alkohol i oss! Var nog länge sedan jag skrattade så mycket. Det roligaste var scenerna från Hostel som vi bodde på, vi sitter och dricker samtidigt som det sitter en lite kines kvinna som Sandra senare talade väldigt varmt om (NOT). Som sagt så dricker vi som sjömän och de kommer in två andra tjejer som också ska ut men som inte riktigt är på våran nivå alkoholmässigt, detta måste vi ju självklart ordna men det ända som händer är att jag och Sandra dricker ännu mer! Ska inte avslöja hur kvällen slutar men det är ett minnesvärt slut kan jag lova!

Sen drog jag och Sandra in till Lindas B-day party, där de firades, dracks och sjöngs:) Vi hade väldigt trevligt, tveksamt dock om Lindas grannar njöt lika mycket. Efter nån timme där så drog jag med Jasse och träffade våra "norske gutter" vilket var jätte kul, där blev det massa jäger och sen var jag klappad och klar och O2 nästa!

Där inne var det en massa folk jätte kul att se alla, kändes konstigt att plötslit känna alla på klubben, det har inte hänt på ett par månader.. Roligt var det i vilket fall som helst och det hände många roliga saker..

Över det hela så var det en helt underbar helg och jag njöt verkligen av att få vara hemma och träffa alla.. Och trots mitt motstånd till att flytta tillbaka dit så tror jag nog att nån gång så kanske jag faktidst gör det.. Vem vet?! Men nu har jag siktet inställt på New York och det är mitt nästa mål!

LOVE

The Dirt!

Torsdagen åkte jag och mamma ut till mormor och morfar. Kändes som om det var en evighet sedan jag var där sist. Låter säkert sjukt och säga det men det är helt underbart att komma dit ut, blir alldeles lugn och hela världens bekymmer lyfts helt plötsligt från mina axlar.


Framåt eftermiddagen skulle mamma in och jobba så jag passade på att träffa min moster. Jag har inte träffat henne sedan hon och mamma var nere och besökte mig i Malmö (3 månader sedan) så det var jätte kul och träffa henne igen. Vi tog oss en tur ut på stan (där av de vackra hattarna nedan=) handlade middag och efterrätt. Blev lasagne och kladdkaka, mums. Richard kom hem senare på kvällen. Så vi satt alla och åt kladdkaka och pratade, och diskuterade även en ny bok som han har köpt Mötley Crüe - The Dirt. Den handlar om bandet och dess medlemmar genom åren. Boken ska vad jag har hört vara riktigt bra och väldigt rå.

Mötley Crüe - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början...

Detta är ju uppenbarligen inte helt klara människor men samtidigt har jag sett folk tatuera in KUK i pannan på fyllan med så man vet ju aldrig (som tur var det en henna tatuering, som han fick stå och skrubba bort dan efter=))


Hemlängtan..

Onsdag kväll fick jag tag på en biljett hem, vilket var jätte skönt, händer inte jätte ofta men ibland får till och med jag hemlängtan.

Var framme vid midnatt och gjorde inte annat än sa god natt till mamma och somnade på stört.

veckans

Yasemin och Zandra på Donkan igår:
Yasemin: Vad ska du ha Zandra?
Zandra: En Burger King och en dricka och en Cola..

RSS 2.0