N.E.R.D baby

Galenskap, jag kom in på juridik i Århus till höstterminen..
Och jag vet absolut inte hur jag ska göra. Jag vill men samtidigt känns det väldigt omöjligt just nu när man har fast jobb, ny lägenhet osv. Den 19 augusti vilket är om 2 dagar måste jag bestämma mig, förvirrad till tusen!

Får försöka se det hela positivt om det nu kan gå och prata med dem på jobbet imorgon.

Helgen var dock helt grym speciellt fredagen. N.E.R.D spelade på Tivoli i Köpenhamn och jag var där med Hidur och co och det var riktigt coolt. Jag och Hildur tog hem till henne efter jobbet och fixade oss i ordning för kvällen. 30 minuter senare kom pojkarna förbi och vi började pimpla lite vin. 

Detta var min första gång på Tivoli och jag hade jätte roligt! Vi satt på någon uteservering och drack öl och snackade, tittade förbi Danielle som jobbade i en candy shop. Allt detta i väntan på spelningen och gissa om den var bra. Mycket!

Jag och Hildur.
Jag och Hildur


Pure happiness or well drunkness :)


Hickie hihi


Happiness was the keyword


Hold on tight

LIVE LOVE LAUGH

the return of the pretty boy

The pretty boy is back

Nu ska jag kanske förkla mig lite bättre; detta är ett fenomen som den senaste tiden bara kommit fram mer och mer.
Ett bra exempel på pretty boy är våran prinssesas lilla man Jonas. Han skulle kunna leda pretty boy klubben från sitt högkvarter på östermalm. En riktig pretty boy är en man som sover med sin kostym och är det inte kostym han för en gång skull har på sig så är det ett par beige chinos, skjorta, och lofers är självklart inte att förglömma.
Håret är klippt i en frisyr som innehåller gelé som inte är av denna värld och detta är väldigt, väldigt viktigt.
Han är även skolad på det bästa sätt, troligtvis har han läst någon sorts ekonomi utbildning eller juridik, handels är också OK men juridik är nog den mest självklara utbildningen. Inga data nördar här inte...

Så förutom detta vad är det som utmärker en pretty boy, jo hans sätt att charma alla runt omkring sig. Han kan tala med alla och vet hur man räknar ut Pi och han kan till och med byta ett däck. Han är allmänbildad och är en fager syn för ögat.
Men de har en annan sida också och det är att de är väldigt luriga, och självklart har de en hel flock med flickor springandes efter sig. De kan bara välja och vraka med vem de vill ha, lika så med sina vänner. 

Som ni alla förstår så har jag hittat min pretty boy och jodå han är precis sådan., men ack så underbar.. hahaha...

LIVE LOVE LAUGH

RSS 2.0