Drunken Lullabies

De som tror att bara för att man är sjukskriven så har man sovmorgon varje dag och ligger och slöar framför tv:n. Det sistnämda kanske är LITE sant men förövrigt är jag uppe med tuppen varje dag och springer runt på stan och försöker ordna lägenhet och dvs ansökningar till universiteten. Make up my mind, måske...

Idag är det Michas inflyttningsfest, vilket kommer bli allt annat än en lugn tillställning om jag känner fröken Wåhlberg rätt. Jag å andra sidan kommer faktidst ta det lilla lugna. Min kropp är fortfarande helt väck från operationen förra veckan och nu har det börjat svullna upp mer också. Tanken igår var att gå till doktorn idag men glömde att ringa tidigt så de fanns inga platser kvar. Förhoppningsvis har detta löst sig tills på måndag om inte så knallar jag bort dit då.

Sandrah kommer in vid 2 tiden även hon ska med till Micha, Johanna lika så.

Nu ska jag snacka klart med lille Sandra som befinner sig på väldigt mycket varmare platser än Malmö (OZ) livet är bra orättvist ibland=)




LIVE LOVE LAUGH


Back in skaaane

Nu sitter jag hemma i mitt (höj på ögonbrynen) välstädade rum. Innan jag åkte upp till väst kusten visste jag att det mest underbara hade varit att komma hem till ett rent och städat rum, och fint är det.
Tågresan hem gick oväntat fort och var väldigt bekväm, faktum var att jag åkte X2000 så där har vi förklaringen till mitt lilla lyxliv på tåget.

Jag och Jojo drog till MC så jag kunde få mig lite mat och disskuterade våra bofrågor som vi har. Så det lutar åt att vi ska säga upp lägenheten imorgon, om vi inte kan få sänka våran uppsägningstid till 1 månad istället för 3 månader.
Vi får se vad som händer imorgon, allt löser sig alltid till slut i alla fall. Skönt att få lov och vara lite positiv ibland.

Imorgon tänkte jag se om jag kunde få tag på John och se om han vill hålla mig sällskap.


LIVE LOVE LAUGH

live love laugh

My life so far...
Eller min dag i alla fall.. Hitills så har jag sett 3 avsnitt av The City, vilket gör att jag vill tillbaka ännu mer. Men nästa vecka ska våran resa bokas. Jag kan knappt bärga mig.. I LOVE NY!

Nu snart ska jag ut till mommo och moffa och säga hejdå och på återsende. Jag gör som svalorna och drar mig söder ut.. Förövrigt om det är någon som har en lägenhet till hands i Malmö så hade de varit underbart!!

LIVE LOVE LAUGH

Det ær som en saga...

Kronprinsessan och Daniel førlovar sig, och Sverige dansar och ler!
Tænk att denna nyhet kan få hela svenska folket att glømma bort allt som heter finanskris, svælt och dvs missærer.
Inte minst att det ær extra insatta nyhetssændningar sedan tidiga morgonen, varje hel och halv tid på STV och varje kvart på tv 4 och om du ær extra nyfiken finns ju alla tidningar på nætet.

Man har væntat sååå længe, hon førtjænar detta.. jo, han med!! - Tant i rosa halsduk




Speciellt uppskattar jag Rune och han vackra ord om Daniel, det værmde mitt hjærta... hahaha

LIVE LOVE LAUGH


PIZZZZZZA

Efter förra helgen så gav jag upp mina MC besök, för jag insåg att de bara serverar än skit där. Så istället så har pizza blivit mitt nya junck food. Hela 2 gånger förra veckan hann jag få mig än. Idag blir det dax för husmanskost, måske?!

Nu ska jag ner på stan och möta Stefan på en lunch. Ska bli nice, killen tittar även ner till Skåne till helgen vilket är dubbelt så bra.


LIVE LOVE LAUGH


Anywhere

Nu känns det verkligen som om alla mina vänner finns på olika platser i världen och som man själv blivit ensam kvar. Kanske beror det på att jag de senaste dagarna har legat mest orörlig och i ett ihop sytt tillstånd (som egentligen inte lämnar mycket mer än film tittande tillövers) som gör att jag börjar analysera.
Jag och Z har pratat om att när man växer upp så börjar man verkligen välja sina vänner på mer än bara vilken favorit färg man har och om din vän gillar hästar lika mycket som du. Men när manäldre blir man lite mer kräsen och man plockar bort dem som man inte tycker passar till mer än en 30 minuters fika på stan. Det jag vill ha sagt med detta är att jag tror mig veta vart jag har mina vänner och jag tror mig veta vilka som ställer upp i vått och torrt. Jag är grymt lyckligt lottad för att ha så underbara vänner!
Det finns inga som er, NI är bäst!!


LIVE LOVE LAUGH


skåne-land

Den som kom på att det var kul att ligga hemma hade fett fel! Jag vill tillbaka tillbaka till skåne-land, jag är uttråkad....


LIVE LOVE LAUGH

Just dance...

Igår var det party på schemat! Och nog blev det det också, vi drog fram som en virrvelvind över malmö´s gator. In på KB och dansade oss svettiga. Mötte upp Micha och hennes polare där inne. Mer dans, MC på vägen hem.Taxi från MC till lägenheten (500 m max fågelvägen).. svettig burgare på morgonkvisten, ut i solen. My till Paris.

Sex and the city kväll..  and that is how far I got!

LIVE LOVE LAUGH

France, the land of oppertunites..

Viva la Paris!!

Jag hatar Paris av den en enda andledning och det är att My flyttar dit i mitten av mars. Why!!!!

LIVE LOVE LAUGH


It is raining men!!!

Utgång: Pre-party, drinking cheap wine, KB, dansa, cigga, snusa, hot guys, drunk guys, white trash, taxi, kebab..


You want a piece of me..


Use somebody..


It´s raining men...


LIVE LOVE LAUGH

Livets ord?!

"I don´t do broke people only "Brock" people"

- My "Emma" Becher


bad bad bad boy



Linnéa skrev: undrar om hon borde sluta lyssna på Chris Brown...?
Yas svarade: Undrar om jag sluta önska att han ska vara far till mina framtida barn nu..?

LIVE LOVE LAUGH

Lyxfällan

Lyxfällan kommer imorgon och det är min veckas höjdpunkt, eller rättare sagt det som håller mina hårt arbetade pengar kvar på mitt sparkonto. Fortsätter jag så här kommer jag lätt bli milijonär innan jag är 30.
Men eftersom lyxfällan är ett säsongsprogram ska vi nog inte förvänta oss för mycket=)

M, han var tvungen till och jobba så vi ska ses senare i veckan istället. Så då plötsligt blev min kväll ledig, så jag och Jojo bestämde oss för att gå på bio istället. Vi såg 7 pounds, det är filmen med Will Smith i huvudrollen. Den handlar om en kille som ägnar sitt liv till att rädda 7 stycken andra sedan han av en olycka dödad 7 stycken andra varav 1 var hans fru. Den första timmen var helt förvirrande och jag började helt klart tveka på varför E hade rekomenderat den. Men det hela slutade med att jag lipade som en liten unge. Filmen måste ses!!

Nu ska jag sova har massor att ordna och dona med imorgon. Måste hålla min avdelning på topp=))

LIVE LOVE LAUGH

wwwiiiieeee

Ungefär så lycklig känner jag mig just nu. Tok-glad över att allas våran Lori var nöjd med mitt jobb.. Hon skrev Well done Yas!!! Sug på den peeps... Jag förstår precis hur tragiskt detta låter, och jag har väl uppenbarligen inget liv men hey man kan inte få allt här i livet=) Jag är en otroligt stressad person jag älskar stress och hela mitt liv kretsar runt allt jag lyckas klanta till allt som kommer i min väg. Kan jag tappa, spilla eller snubbla över någonting så gör jag det. Jag lägger till detta som en del av min charm. Ikväll var de Ben & Jerry som kom på besök och ett avsnitt av CSI NY förgyllde min kväll.
Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag och Zandra åka till IKEA.. Älskar IKEA!!

Onsdag så ska jag och jojo träffa grabbarna M & E så det ska bli nice, får se vad vi hittar på.
Helgen blir full av olika parties!! My kommer på fredagen så vi inleder helgen med lite vin pimplande. Sweet sweet!!

LIVE LOVE LAUGH


Weekend all over..

Helgen har varit busy busy.. I fredags var jag på Soundvenue, pre-party hos A-K massa Martini och öl. Vi tog oss bort till vestebro där festen höll till. Då ska det tilläggas att det var en kö som hette duga, det tog oss cirkus 30-45 minuter att komma in. Väl där inne var det fullt med sköna människor (läs: heta killar).. Men musiken var house, och visst det kan funka ett tag men en hel kväll.. Ooohnonono.. Sen så tanken på att jag skulle upp i ottan för att jobba hela dagen tog all must ur mig, och framåt 2 tiden så var jag matt och fick låna A-K nycklar och Kristian´s säng sen nannade jag så sött.. När A-K ringde och sa att de var påväg hem så hittade jag Karl bredvid mig i sängen.. haha livet har helt galna twist...
Med Cola, toast och pizza var det ett perfekt avslut på kvällen=))

Gårdagen blev chill, jag och Jojo gjorde sushi och kollade på Nyckeln till frihet.. Detta var en perfekt kväll efter att ha festat och jobbat hela veckan.

Idag så har jag slappat hela dagen, tränat och lagat middag och nu sitter vi och kollar på sista säsongen av Sex and The City, favori underhållningen på söndagar!!

LIVE LOVE LAUGH


Deo någon?

Blocket är verkligen dårarnas paradis.. Var inne som vanligt på min tur och letade efter lägenhet.. Då jag ser att det även finns en flik som heter övrigt. Detta måste ju självklart kollas upp, och vad hittar jag där om inte en man som vill sälja deoderanter!!!

Jag är helt mållös, finner inte ord.. hahaha..

3-pack Dam deodorant Din 75ml 3 olika dofter säljes mycket billigt. Säljes för 5 kr/3-pack.

http://www.blocket.se/vi/20132291.htm?ca=23_11_s


Nu ska jag sova måste ladda inför imorgon.. Soundvenue baby!!

LIVE LOVE LAUGH

Somliga går med trasiga skor.. lalala

Cornelius sjöng: "Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på"  
Jag har svaret, ett par alldeles för höga high heels, som man har trashat sönder på dansgolvet..



Så här såg mina fötter ut efter en promenad från köttebodarna eller rättare sagt en cykeltur=)
Pizza på Seven Eleven, mumsfilibabba..


LIVE LOVE LAUGH


Mid Week Breaks

Mid Week Breaks det är ett sjukt fett påfund, danskarna gör det riktigt bra... Stället ligger vid köttbodarna vilket är precis bakom centralen. Detta område är på dagarna slakeri och på kvällen görs det om och så ligger kötteboderne där. Det var riktigt nice, och grymt bra hip hop som vi stod och dansade till.. Lite shots och sen en pizza påvägen hem, men hey det var ju onsdag!!

http://www.mwb2.dk/ 

Idag är jag ledig, tack gode gud.. Och imorgon börjar jag sent igen så det blir sovmorgon 2 dagar i rad. Sen är det Soundvenue på kvällen, vilket kommer bli ruskigt bra..

Nu ska jag käka lite sen dra och lämna lite blod..

LIVE LOVE LAUGH



 

house manager

Idag sov jag till klockan 9 och jag vaknade av mig själv.. Ingen väcka klocka eller någonting, så jag låg och drog mig i 10 minuter hade gott om tid att fixa i ordning mig innan det var dax att ta tåget till jobbet. Första dagen som house manager!!
Det var svårt och extremt förvirrande ska göra om nästan hela det området. Men det är roligt!! Konstigt att helt plötsligt gå från att bara göra vad jag tycker är rätt och styra efter mitt eget tyckte till att behöva springa runt och kolla att folk gör vad det ska etc etc..

Men imorgon är en ny dag och det kommer bli grymt!! Fashion week!!!

LIVE LOVE LAUGH


Han er sååå grim!!

Typ de skönaste uttrycket av Sofie i lördags..

Kalas fika hos Zandra ikväll vad mys..

Imorgon blir de första dagen som manager och Fashion week med.. I love it!!


LIVE LOVE LAUGH


Kareoke i badet..

Min energi nivå igår var undefär lika stor som en påse chips..

Kareoke finns endast för människor med stort behov av att stå i rampljuset. Usch har aldrig träffat så mycket tragiska människor på en kväll... Köp en kareoke maskin och sjung hemma istället.. 

Idag blir det en tur till gymmet och sen på födelsedags kalas till Zandra=))

Lars Winnerbäck dag idag..

LIVE LOVE LAUGH


RSS 2.0