Holiday trip all over the west coast

En vecka av galna upptåg har jag i ryggsäcken, tror inte jag har stannat på samma plats i mer än 12 timmar denna vecka. Men vilken vecka, har haft så roligt så att jag har träningsvärk i magen av allt skratt. Galnast hitills är nog min Oslo- tur där jag var och besökte Sandrah och hennes crib. Jätte roligt att få träffa henne igen, förra sommaren festade vi runt i skåne som bara två galna 20 åringar kan göra. I år så flyttade hon upp till Oslo för att tjäna storkovan och ha det riktigt nice med sin b-friend. Så vi lagade middag och drack vin och knäckte en champange flaska på takterassen utöver hela Oslo. Mitt i detta tillstånd av lycka så gick någonting fel och allt blev helt galet. Så jag tog mig undan några av dem och sa att jag skulle återkomma när saker och ting var normala igen. Tur så bor ju S i Oslo så jag fick sova hos honom och det var nice de med. Tror att de är runt 5 killar som bor i samma lägenhet, as sköna är de i alla fall. Dan efter så gick jag tillbaka till krigszonen och det verkade lugnt då all alkohol hade sinat och bakfyllan var på ingång.
Stannade tills på kvällen sen så drog jag hem och somnade på 2 röda, tror aldrig jag har varit så utsliten som då.

Igår så var jag ute och tittade på Agnethas och Per's nya hus, jätte fint är det dessutom. Efteråt så drog jag upp till strömstad med stopp i knäm för att hälsa på sandra, sen vidare till Steamtown. Där jag fick lämnat mina grejer hos Marie och sen direkt ut på Göstases och en shot och en öl senare var jag i gasen och 2 öl till efter det hade jag nog gjort mitt, men icke här stämplar man inte in förrens man ligger raklång på golvet.
Anyways det var en ruskigt rolig kväll med massa konstiga saker som hände, och uttalande av mig och andra.

Nu ska jag in i duschen och förhoppninsvis återfå en viss självkänsla och om jag har riktigt tur kanske håret kan lukta gott igen:)

LVIE LOVE LAUGH

holiday

Om ca 10 timmar är jag en fri kvinna igen, åtminstånde för en vecka. Jag tar mitt pick och pack och flyr the dirty south till varmare kuster (väst kusten). Men nu blir det att packa och försöka komma iväg till jobbet, 8 timmar bör jag ju klara. Där efter är det buss upp till Gbg som väntar och fest med Linnéa.. Wooopppieee..

Adios amigos


Vilken partypingla!!

LIVE LOVE LAUGH

Cykeltjuvar är det värsta som finns

Denna veckan har varit fullproppad allt som du möjligtvis kan tänka dig.
Måndagen mötte jag upp lite folk från Kanada, visade dem till Moose och så satt vi där och drack en massa öl.
Några av killarna skulle tillbaka upp till Oslo och S följde mig tillbaka till Malmö, för han skulle vidare ner i gammel dansk lander dan efter. Så vi hittade tillbaka till Malmö, vet inte riktigt hur det gick till men jag lyckades i alla fall få med mig BK hem också så det var inte i en allt för okristlig tid.. Well done Yas!!

Tisdagen var det jobb som gällde, tror inte jag har varit så utmattad på länge. Ett tag funderade jag på om jag ens skulle orka ta mig upp för trappan på jobbet, vilket jag inte gjorde, hissen för flickan.
Jag tog mig i vart fall igenom dagen, och på kvällen väntade en tjejkväll med  cosmos,mat och skit snack att se framemot. Det var ruskigt nice, vi käkade på vårat vanliga place Hard rock och satt och snackade skit, läste i våran bortglömda quote book. Det fanns definitivt en del citat som fick mig att knipa efter andan då jag skrattade tills jag grät..
Vi tog oss vidare för billigare sprit och öl AKA Floss, där jag gjorde en danskskalle på en dansk man, den kom från ingenstans inte ens jag var beredd på det. Men han tog det bra, klappade mig på axeln och sa några tröstande ord.
Så med andra ord danskar är rätt trevliga ändå.

Framåt natten tog jag mig hem, och fick även med mig S igen som skulle åka tillbaka till oslo tidigt dagen efter, när vi kommer till centralen så får jag för mig att jag ska ha min cykel med mig på bussen hem. Så vi springer runt och letar efter den men icke ett endaste litet spår finns att hitta. Den är spårlöst borta. Man skulle kunna tro att det var en liten miss i mitt lite lätt berusade tillstånd men idag när jag skulle kolla upp den så var den fortfarande borta så den har med andra ord blivit stulen!

Men det finns ju alltid bra nyheter också som att jag och Jojo har fått tag på en 3:a i första hand.. woooeeiieee...
Jag har semester kl 18:00 på lördag och då bär det upp mot västligare kuster! We likey!!


Nu läggdags, sleep tight.

LIVE LOVE LAUGH


No dancing tonight

Och så var det lördag igen, äntligen så känns det som om min lilla förkylning håller på att släppa. Underbart!!
Idag var det jobb som stod på schemat från morgon till kväll, därefter tog latmasken över och bestämde sig för att åka hem istället för att vimla runt i det danska nattlivet. Det roliga var att S ringde och när jag satt på tåget hem, han är i Köpenhamn nu i veckan och skulle komma in i butiken och hälsa på. I vart fall så funkade inte hans telefon och när han kom till butiken så hade vi stängt så han ringde och hinner säga. I'm stranded at the station, sen så dör min telefon..

Så ikväll så hoppade jag alla planer om fest och hittade en go film och bara chilla istället. Känns som en helg av rehab kan ge min kropp lite ny energi kanske?! Imorgon blir det träning och sen till Lund för att kika på Z&R nya lya som de har flyttat till:)


Dancing queen, eller en clown i förklädnad:) ha ha

LIVE LOVE LAUGH

Christiania my friend

I tisdag tog jag mig till en plats jag aldrig besökt förrut... Christiania... Det galna är att jag har bort här nere i 15 månader och jag har vänner som bor precis bredvid men aldrig har jag kommit mig dit. Denna lilla fristad var alldeles alldeles underbar.. Jag har alltid trott att Christiania bara varit pusher street(gatan där de säljer hasch och majja), men detta var så mycket mer. Hildur hämtade upp mig på jobbet så gick vi till Netto och köpte lite öl sen vidare in till Illum där de har öppnat Cold Stone till min glädje och förtvivlan:)
Knallade bort mot Christianshavn och lämnade sakerna hemma hos henne och hennes bror Daniel. Jätte fin lägenhet i mitten av Christianshavn. Vi skyndade oss bort mot Christiania och gick runt och tittade på allt, och det var så himla mysigt. Barn lekte mitt bland alla vuxna människor och det var som om alla var lika lugna och lyckliga som om alla hade sitt barnasinne kvar. I vart fall hamnade vi mitt i ett gäng kids som lekte med vattenballonger som de kastade på oss, haha kändes som man var liten igen.
Vi kom bort till sjön och satte oss ner och chilla med öl och godis. Hildurs bror och hans vän ringde och bjöd oss tillbaka till middag där de hade hamburgare klara, mums säger jag. Precis som det ska vara killarna lagar maten:)

Efter middagen så drog vi tillbaka och hängde vid rampen och checkade skaters, mycke nöje!! Vid  tio tiden stämplade jag in och drog mig tillbaka till vårat älskade Svea-land.

hildur
Hildur är som alla andra danskar (trots att hon är islänning) väldigt förtjust i Tuborg:)

moi
Jodå, jag gillar också Tuborg (grön), eller vad säger du Agnetha:)


Gott & Blandat är en vinnare

firrar
Fiskar i taket på toaletten är nice...

LIVE LOVE LAUGH

As long as the heart keep on beating

Igår kväll så dog min gammelfaster, känns så konstigt att någon som är min morfars syster skulle kunna somna in för resten av livet, då jag knappast kan tänka mig leva utan min mormor och morfar.
Det är så fruktansvärt skrämmande och känns inget bra alls. Men jag antar att det är livetsgång, och jag vet att jag kan skratta mig lycklig över den familj som jag har, och all den hjälp och kärlek som jag har fått.

Tack!

LIVE LOVE LAUGH

Rachel Zoe is my inspiration

"Success and happiness don't come through shortcuts. I want to work hard and achieve my dreams all by myself."
Rachel Zoe

Jag kunde nog inte sagt det bättre själv, kika in på  http://kardemumma.webblogg.se  så hittar ni resten av Rachel Zoe's visa ord.

LIVE LOVE LAUGH

Thi-vicky på besök i skåneland

Var på jobbet i ottan igår för att försöka få ordning på det galna som händer i vårat lager på jobbet. Jag och Stella tog ork till oss och begav oss till jobbet vid 5:40. På eftermiddagen möttes jag av Vicky på jobbet eller Thi-Vicky som hon numera kallas. Vi gjorde som danskarna satte oss på ett fik och började dricka en massa öl. När vi insåg att det blev dax för att inta lite mat, så flyttade vi oss vidare till Hard Rock där det var Happy hour och jo jag blev rätt happy med. Drack Pomegranate martini och käkade nachos så det var extremt hälsosamt och väldigt mättande och alkoholen den gjorde det den skulle. Tågresan till Malmö fick vi sällskap av Adam Tensta, detta ville inte Thi-Vicky tro att det var han eftersom den "riktige" adam är mycket tjockare. Det ska då tilläggas att detta verkligen var den riktige Mr Tensta och han stod bredvid oss och hörde verkligen hela konversationen och jo, det var väldigt pinsamt. Fulla svenska flickor i Köpenhamn är alltså ingen hit för vår kära Adam Tensta.

Hem till Malmö kom vi och där satt Jojo och väntade och det fick hon dessvärre fortsätta med, för jag däckade och insåg att jag kommer aldrig klara denna kväll utan ett power nap. När jag vaknade så var fyllan borta och hade ersatts med något som kan likna en bakfylla. Usch! Tillslut vaknade jag till liv, av en massa vin och jag och Thi-Vicky gav oss ut och levde rövare på Malmös gator. Det blev det omtalade Babel och lite mer att dricka, en liten man fann mig och hoppades på att jag skulle bli hans för resten av livet. Men jag tog mina dansskor och min öl och trillade vidare in i vimlet. Hittade en fläkt som jag bosatte mig framför och varje försök någon annan gjorde för att närma sig denna oas, röt jag lite lätt på danska och fortsatte dansa mitt framför min älskade fläkt. Thi-Vicky fick sig ett ragg av mannen med randig skjorta men nog dissade honom för taxi mannen istället.

Och vad gjorde jag, jo jag pratde i telefon och försökte nog komma fram till någonting men vet inte riktigt vad det var men mannen i fråga gjorde mig ändå väldigt glad.

Idag har vi traskat omkring på stan tills vi insåg att vi båda var alldeles för bakis för detta jobb. Jag hade fylleångest som endast kan botas av shopping. Vilket gjordes i mängder! Jag har en ny garderob, wiiieeehoooo..

Nu ska jag nanna och imorgon blir det nog en tur till Köpenhamn för att leka lite turist.

LIVE LOVE LAUGH

Not fair

Tillbaka till arbetet efter 2 sjuka dagar, och jag är fortfarande dålig men på mitt jobb så kan man inte vara hemma när man är sjuk för då blir ingenting gjort så det är bara att gilla läget och vara halv sjuk resten av sommaren..
Men det var trots det rätt härligt att vara tillbaka på det viset att jag faktidst tycker om de människor jag arbetar med.

Vad annars, jo imorgon kommer min chefs chef till jobbet, och vi ska inte veta om detta fast vi egentligen gör det så när han kommer så måste vi alla spela förvånade. Jag förstår mig helt enkelt inte på britter de är allt ett underligt folkslag.
Men jag har ju bestämt mig för att säga upp mig från mitt jobb och vetskapen om att jag ska göra det är helt underbart. Detta även om jag inte exakt bestämt mig för ett datum, men jag har i alla fall bestämt mig och det gör mig alldeles lycklig inombords..

Jag planerar för fullt och bara njuter av tanken, jag har massor av saker som jag kan tänka mig att göra eller som jag vill/ska göra.

Det var synd att jag missade Lily Allens spelning på Roskilde eftersom hennes ny CD är det enda som jag nuförtiden lyssnar på. It's not me its you är sådär bra så att varje gång man lyssnar på den så vill man liksom springa ut och hoppa av lycka. Min favorit just nu är Not Fair.
 
 Nu ska jag in i duschen dax att sova.. Sleep, eat, work and repeat, awsome!!


LIVE LOVE LAUGH

Roskilde is great for your soul, not for your health

Det är svårt att sammanfatta Roskilde men jag ska försöka göra det med några bilder.






Bland vinnare och förlorare, dårar och nobelpristagare, vackra och smutsiga människor, bråkstakar och hippies, joints och tuborg så är Roskilde ändå en alltför underbar missär. Som definitivt kommer få ett återbesök av mig nästa år, tills dess så njuter jag av hur underbart mysigt det var när Chris Martin bröt ut i sång och Fix You var höjdpunkten.

LIVE LOVE LAUGH

ROSKILDE

Igår var vi trion ute på stan och käkade middag, visserligen blev de inte mer fancy an Böffhouse men jag gillart!! Med perfekt sommar väder kunde jag inte annat än vänta på morgondagen (idag) då jag var ledig.
Vaknade upp i rimlig tid fick städat upp runt om i hela lägenheten. Det var katthår precis över allt, och där de inte var katthår var de dammråttor. Så fick allt rent och fint, så kände jag att det var helt OK om jag drog vidare till stranden. Jag låg ute på Ribban i 2½ timme och det var varmt och skönt, sen fick jag se resultatet när jag kom hem. Skållad kanin! Jag är så röd så att bilarna stannar för de tror att det är ett stoppljus. Men imorgon så ska de ha lagt sig och jag kommer vara brun och fin. wiiieeehoooo..

Jag och Jojo bokade precis biljetter till Roskilde så lite go musik massa öl och underbara folk tvek om det kan bli bättre än så.. måndagen på jobbet kommer nog inte att vara lika underbar dock.. Men man lever bara en gång och då ska man ta mig fan göra de fullt ut..

Nedanför är jag och Linnea på Nivå i Götet


LIVE LOVE LAUGH

NYC dynamite

Min uppdaterning har vart allt annat än bra men så är det bara, börjar om nu och hoppas att det ska arta sig bättre=)

Jag har både hunnit med det ena och andra.
Åkte till NYC och hälsade på Danielle. Kändes helt underbart att vara tillbaka i city, det är verkligen staden som inte sover och vi lika så. Vi hade fullt upp med att springa rundor på stan och kika på allt och bara hänga med alla sköna människor som finns där. Jag älskar den staden!! På kvällen bjöd hostelet på gratis pizza som var väldigt uppskattade, och det slank väl ner en eller 4 bitar tillslut. På kvällen gick vi ut på Pink Elephant och dansade oss svettiga till R&B och sköna dude tätt in till. Uppskattat!! Vi stack in på Marquee men det var ruskigt dåligt så vi gick hem istället runt 4 halv 5 tiden. Då inser vi att vi måste ha käk och hittar ett dygns öppet livs som även lagar mat. Där står vi barfota och är så fulla att hälften hade varit nog=) Vi får ialla fall en macka med stekt pepparonie, sallad, tomat och någon sås till, och den var helt ljuvig så det blev vårat stammis hak efter det och kinesen som ägde stället älskade oss och ville att vi skulle bli kvar i city.. haha..

De andra dagarna bara flöt på och vi gjorde allt och ingenting. Kan inte förstå hur det kan komma sig att tiden bara rann iväg, vi hade verkligen fullt upp hela tiden. Jag tror aldrig vi ens kom ovanför 34 gatan, så det där med chill i Central Park var ju bara att glömma. På fredagen så var vi runt i butiker och jag bestämmde mig för att jag ville tatuera mig och pratade med Kara om det och så visade sig att hon jobbade precis vid en. Så vi går dit och snackar med dem, jag får en tid och 2 timmar senare så har jag min diamant på under armen (inte på pannan Agnetha=) )och jag fullkomligt älskar den. Vi fortsatte kvällen med en fylla som hette duga och hänge med folk från England och Aussie, sen traskade jag och D till Beauty Bar och dansade runt som två vettgalningar. Under denna vecka så bildades massor av nya uttryck som uniform fun, galenskaper som galna 70 åriga män som springer efter och skricker på oss, och lycka när man tog kvällens första vin/öl. Helt otroligt underbart!!

Haha we are the new army wives..


Tanken är att man ska se att jag går barfota hem från Pink Elephant men
det är tvek om de framgår. Antar att jag hade mitt fokus på annat,
eller att jag tappat det under kvällens gång=))

LIVE LOVE LAUGH

RSS 2.0