Jobbjobbjobb..

Idag fick jag ett nytt jobb och jag är helt excited över det.. Jag ska ta över efter Kajsa som ny house manager, vilket känns toppen. Har säkert massor att lära mig men det ska nog gå fint. I vilket fall som helst så är jag glad och laddar till tusen inför detta. Imorgon är de dock nyår som gäller. Jag och My har styrt upp fest hemma hos mig så imorgon blir de full fart med att fixa mat osv..

Så nu blir de väl till att sova och ladda inför imorgon ooops hela veckan menar jag ju:D

LIVE LOVE LAUGH


shoppingmania..

Jag kan inte hjälpa det men jag lever för min shopping jag bara älskar nya fina ting. Idag kom jag hem med två par nya skor. Helt grymt heta, visserligen men ack inte lika hett för min nu mera sinade plånka..
Jag måste verkligen rycka upp mig blir fasiken inget NYC för mig om jag ska fortsätta så här.

Surt sa räven...


Zäta på Hard Rock, sweet loving fooooood:)


LIVE LOVE LAUGH

Älskade skåne land..

Älskade skåne, och så var jag tillbaka. Efter 5 timmar på en buss var de enda jag kunde tänka på en varm säng och mat. Sängen är varm, och mat jodå digestive kex är visst det som jag kallar mat. Men styr en frukost imorgon på tåget istället. Känns konstigt att lämna väst kusten men underbart att komma ner. Borta bra men hemma bäst. Tror nog att det är första gången som jag verkligen känner att detta är mitt hem. Skåne, tja det är rätt så trevligt i alla fall, trots att alla pratar rätt så konstigt..

Imorgon ska jag och Zandra hänga i Köpenhamn efter jobbet och bara kika runt i butiker och käka på Hard Rock efteråt. Jag är nämligen frälst i deras överdrivet goda junkfood.

Nu blir det dax för mig att inta sovande position.



LIVE LOVE LAUGH

counting down the days!!

Nu är det endast 4 dagar kvar till nyår och äntligen börjar vi få lite ordning på det. Eller rättare sagt jag och My ska ha nyårsmöte imorgon. Jag ska ju sitta på bussen i över 4 timmar så jag har ju lite tid över så att säga..
Gästlistan är i alla fall klar och vi kommer bli ett härligt gäng med folk.
Så nu ska det bara styras med mat osv, men det löser sig. Jag kommer att ha R, J och C där från tisdagen så det blir perfekt! Jag är riktigt, riktigt nöjd över detta!! Känner mig som ett litet barn innan jul.. Japp nu har jag julkänsla eller nått i den stilen.

LIVE LOVE LAUGH


Movie and pizza

Sliten som ett litet djur var jag igår trots att jag var nykter dan innan. Men antar att lack of sleep är anledningen. Men hejhå kul hade jag i alla fall. Vid middagstid åkte jag och Mami ut till mormor och morfar för middag tillsammans med Agnetha och Per. Jag somnade dock efter 20 minuter, och tillbringade mesta delen i sängen där ute. Natten innan var why too long. Anyway, så framåt eftermiddagen så tog jag bilen upp till Strömstad med ett fast stop hos Sandra i Tanum. Sen vidare upp till girlsen i Strömstad, det blev Park sittning med pizza och VATTEN för hela slanten=)
Juldagen är ju som den ska i Strömstad, skönt att veta att vissa saker alltid är desamma.
Sen så såg vi alla Australia vilket var en bra film lite weird början kanske men, den blev bättre.

LIVE LOVE LAUGH


Juldagen!!

Juldagen är i min familj min käre lille kusin Richard´s födelsedag. Så tillslut i så blev även han nu 20 år, detta firade han i en uppvärmd pool. Det var även där jag tillbringade min juldag, vilket var riktigt trevlig. Var min första juldag på många år som jag inte drack. Javisst, jag förstår mycket väl att i de flestas öron så låter det högst otroligt, Yas+nykter=juldagen är inte en fungerande ekvation. Men i år då jävlar slog jag till=) Så ute i Ulvesund så var det poolparty med massa grabbar och jag. Det var dock en ekvation som jag gillade. haha..

Efter några timmar senare så körde jag in oss till stan där vi tog oss till GG, vilket vid denna tiden var mer eller mindre folktomt. Men 30 minuter senare så var det plötsligt folk över allt. Var rätt kul kväll. V somnade på min axel och vakterna tyckte dock inte det var lika roligt. J hade feber som han endast trodde han kunde läka med mera sprit. Jag och V dansade till massa dålig 80-90 tals musik. D var där och lika underbart roligt som vanligt. Framåt 1 tiden så tröttnade jag på de mesta så jag J och V drog till Donkan där vi slog till på några cheeseburgers. Det var även då som R ringde och berättade att han var i Herrsta?! Varför han hamnade där vet ingen, och troligtvis är det ingen som någonsin kommer lista ut det. Men va fan man fyller bara 20 en gång. Happy Birthday to Richard!!



LIVE LOVE LAUGH


Juleferie!

Julafton och juldagen och alla dess förberedelse inför dessa dagar är klara och det känns underbart. Är så trött på allt sjungande och julmaten står mig upp i halsen. Men trots min negativa inställning till det så hade jag otroligt mysigt och trevligt med min familj. Jag har saknat dem mer än vad jag någonsin trott. Julafton så höll jag till ute på landet och hade två sittningar med olika delar av familjen.

Där efter åkte jag in till stan. Stefan hade förfest hemma så vi satt där och drack och lyssnade på skön musik. Det var en härlig blandning av massa folk som man inte sett på väldigt länge. Och Stefan var lika trevlig och rolig som vanligt.
Förfesten var riktigt nice, dock blev det en downer när vi kom fram till GG och kö var why too long. Så jag stod där och insåg att det var mer eller mindre värdelöst så jag drog hem istället.. Men nästa år då jävlar:D




LIVE LOVE LAUGH

det var rätt så illa, men inte så illa...

Idag var det shopping tur till Götet tillsammans med min kumpan Zandra. Vi tog bilen ner och var riktigt nöjda med oss själv för vi insåg att vi skulle tjäna massa tid och pengar på att köra ner. Framför allt var det väldigt bekvämligt! Oj, vad fel vi hade... Vid Tingstadstunneln möttes vi av ett hav av bilar som skulle in till Gbg, och kön slutade inte där, utan vid varje stoppljus sen var det total kaos. In på P-huset Nordstan kom vi i alla fall tillslut, smarta som vi var så parkerade vi högst upp för där var de flest platser.

Sen började vårat måndagsnöje.. SHOPPING! Helt underbart, jag blir helt lyrisk bara jag tänker på de=) Hittade lite stuff på Moniki, hårförlängning på Safari, och lunch på Condeco.. Vi bara vandrade runt och njöpt av att ha julferie.

Detta var tills vi kom upp i P-huset igen och insåg att det var kö ut! Det tog oss 2 timmar att komma ut ur P-huset, och tanken på att ställa sig högst upp är helt vansinigt aldrig igen!!

Men i vilket fall som helst så hade vi det riktigt kul och nöjda och glada blev vi faktidst med!

LIVE LOVE LAUGH

shopping is a girl´s best friend


Idag ska jag och denna snyggingen dra till Götet för lite shopping, min tanke är julklappar till moi..

Vi hederliga Uddevallabor måste hålla ihop medans vi är på hemma plan för annars kommer depressions molnet och tar oss..

Som Zandra säger himlen är alltid lika nattsvart här...No vamos a la playa här inte...

LIVE LOVE LAUGH

Sleepless in Uddevalla

Jag kan inte sova..
Jag vill sova men vet inte riktigt hur det ska gå till. Har ungefär 1 miljon tankar som snurrar runt i min skalle.
New York, Joe, Jobb, Mr O,studera, framtiden framtiden framtiden..
Jag är så fruktansvärt avensjuk på de som vet vad de vill göra och gör det..

Just give me a little hint, please...

LIVE LOVE LAUGH


Fast stop in Götet!







Jo min fotoförmåga är lika bra som vanligt! Men vi hade riktigt kul, dock utan att Linnéa fastnade på bild.
Hon är folkskygg som vanligt=)

LIVE LOVE LAUGH

sickelisick!

Jag mår inte bra.. Gosh, jag känner mig som en gammal tant eller nått i den vägen. Nu hoppas vi på att få en snabb tid hos läkaren innan jag sticker hemåt. Daniel har tvingat mig, har inget val, måste bli frisk och kry till helgen!!
Wish me luck!

LIVE LOVE LAUGH


Homecoming!

Eller nästan i alla fall, idag blir det en lång dag på jobbet som avslutas med våran klassiska tjejkväll på Hard Rock.. Kommer bli ruskigt bra. Imorn är det jobb sen klockan sju sitter jag på tåget upp till Göteborg där jag stannar till över natten. Jag och Anna ska ut i vimlet av alla göteborgare. 
Sista klapparna ska ordnas på måndag med Zandra.

Tillvidare, have fun!

LIVE LOVE LAUGH

New Years is safed my lovers..


My: Remember, Yas doesn't share! Yas: Remember, My should learn to.

My and Yas had a great year and that is how they want to end it!

Friends, you are all invited to the castle of Malmö, where we have drinks and food on the meny. What more could you ask for. So, put on your best dancing shoes and come join us for one "too" many drinks.

"Blair: What do we have, Chuck?
Chuck: Tonight. So shut up. And dance with me"

So if you still didn´t get it the dress code for the night is Gossip Girl.

xoxo

Jordskalv?!?!?

Klockan kan ha varit lite efter 6:15 imorse då plötsligt hela huset bara började skaka. Dörrarna flög upp och jag ramlade till mellan handfatet och dörren. Vågade knappt öppna dörren efteråt. Min första tanke var att det måste vara en bomb utanför som har sprängts. Så jag springer till Jojo´s rum lite halvt hysteriskt och tvingar henne upp ur sängen för jag tror fortfarande att det måste ha varit något som har sprängts. För sannorlikheten för att det skulle vara något annat är ju väldigt liten det är ju trotts allt Malmö jag bor i bilbomber hör till vanligheterna här.

Så fortfarande i chock ringer jag till Stella och frågar om hon också har känt av skakningarna. Vilket hon inte hade, så hon lugnar ner mig och säger att det måste vara citytunneln som de spränger i. Jo det lät ju som en trolig förklaring. Så vi möts på tåget och bredvid oss hör vi hur en man berättar att det vart ett jordskalv som mätte upp till nästan 5 på Richersskalan. Helt wickit, vi bor ju ändå i Sverige, sen när har vi jordskalv här?!

Detta är ju lika osannorlikt för alla som jag har träffats idag och alla har haft lite smått konstiga förklaringar på vad det var. Karl trodde att det var hans grannar som hade sex. Charlotte trodde att det var hennes granne som var extremt högljud denna morgonen. Och tja Stella trodde nog mest att jag yrade i sömnen. Men ett jordskalv var det och inte så mycket mer med de..

LIVE LOVE LAUGH


Den unoffecielle Urban-julefrukost!

Lördagen var våran julefrukost som det så fint heter på danska. Dock innehöll denna inga prinskorvar eller janson´s, däremot 4 timmar av kinabuffé och massor med gratis öl till detta. Som en sann julfest ska vara så blev alla på tok för fulla, och de som hade orken kvar festade in till små timmarna medans jag lurade hem Karl med mig till Malmö. För jag trodde att klockan var jätte mycket. Det visade sig att klockan var 1 och att jag bara var trött och kanske en smula för full. Men i säng kom jag, men inte kunde jag stanna där. Toaletten kändes ju mycket trevligare.. Eller?!

Hahaha helt klart den klockrenaste bilden!
Denna är inte så långt efter heller.

LIVE LOVE LAUGH

TUBORG

Lördagar är nog mina favorit dag på hela veckan. Jag sover länge (läs 10 om jag har tur) och sen kollar jag på veckans serier som jag inte hunnit titta på än. Favoriterna denna vecka liksom de senaste är Californiacation och Gossip Girl. Sad but true så är det jul uppehåll för dem nu, vilket betyder att mina lördagar kommer lite mindre underhållande. Dock så är jag ju i väst Sverige nästa lördag så jag har nog inga direkta problem att underhålla mig då heller.

Lördagar betyder även gymmet för moi! Så nu gäller det att jag får tummen ur och börjar träna lite, måste vara fit för kvällen har ju en massa gratis öl som jag ska dricka.

Förresten denna flaska hittade jag i min väska efter tisdagens bravader i Köpenhamn.
 Karl berättade nämligen att vi inte drack från pubens öl, utan av de som B hade tagit med.
WAF livet är en fest och nu ska jag hoppa i mina träningskläder och bege mig.

LIVE LOVE LAUGH


Julefrukost!!

Efter någta veckor med daglig uppdatering så kom december och julen började närma sig. Av någon anledning så har alltid december varit en fest månad för mig och jag hittar alltid på en massa roliga saker. Förra året helgen innan jul så kom Sandra på besök hos mig på LI och jag Sandra och My drack oss dyng och skulle in till city. Det började med att taxichaffören var ett ass, och vägrade köra oss dit vi ville sen när vi kom på tåget så fortsatte vi dricka hela vägen in. Och jag skulle nog säga att denna resan var en av de roligaste som vi har gjort. Jag råkade spilla ut mitt vin så det rann framåt på dem som satt framför oss. Så politiskkorrekt som jag är så var jag tvungen att be om ursäkt: - Ooops I spilled my juice...  Jag och My tappade bort Sandra i vimlet av heta amerikanare. Tappade kanske bort oss själva med men tillslut hittade vi hem, och dan efter vaknade vi till och med till liv och vad annat än pizza och Cheesecake factory kan man begära på en söndag.. Nothing!!

Förresten bilderna som jag hade tänkt lägga upp från konserten, tja de var vad man skulle kunna säga värdelösa men hej, jag hade riktigt kul i alla fall.
Denna veckan har jag i stortsätt bott i Köpenhamn och så kommer det fortsätta, trots om hot av en bög att jag skulle bli slagen om han såg mig, så älskar jag Köpenhamn. Fördelen med denna ack så dyra stad är att den bara ligger 40 min iväg med tåg. I like it!

Imorgon blir det julefrukost, eller rättare sagt china käk men vi låtssas att det är juligt och så dricker vi massor av den alkoholen så blir det typ som ett julbord. I am excited, Urban people is rockin it!!

LIVE LOVE LAUGH


I took a beating!

Konserten var helt oförglömlig. Var en av de härligaste kvällarna på länge. Innan konserten satt jag och K och drack lite öl på Moose. Plockade upp hans polare och mötte upp några av killarna i bandet. Gick vidare till en annan pub, drog in till Pumpehuset där de skulle spela. Kollade spelningen, och den var bra. Sådär bra så att tiden bara rinner iväg och man vill verkligen inte att det ska ta slut. Men den tog slut så vi drog med killarna till en pub som visade sig vara en gay pub, där jag träffade på Eric och hans dejt. Världen är sjukt liten ibland!

För att göra en lång historia kort så kom det fram en kille till Eric´s dejt och bara sa massa oanständiga saker. Jag kan inte mycket danska speciellt inte efter några öl men de sakerna han snackade om vara bara så nasty!!!
Så jag tog tag i min beskyddar roll för Eric och sa till mannen att han inte hade nåttt för att snacka sån skit för han skulle inte få sig nått i alla fall så det var lika bra att han drog där ifrån. Killen flippa och lutade sig framåt och sa att om han någonsin skulle se mig på gatan skulle han så ihjäl mig. Jag klicka och slog till honom. Så det blev lite slagsmål, och alla blev helt chockade och en av killarn i bandets flickvän var jätte upprörd resten av kvällen för att han hade slått en tjej.. Även om han är gay så är det faktidst inte OK.. What ever. Nu har jag jobbat hela dan och ska upp om 5 timmar igen..  Så sleep well så ska jag lägga upp lite bilder från igår imorgon..

LIVE LOVE LAUGH

Razorlight

Nu sitter jag och skriver på min blogg vilket egentligen är de sista som jag har tid med att göra just nu.
Jag ska på minsta möjliga tid hinna fixa duscha och fixa i ordninga mig. Träffa Zandra, fika och snacka.. 
Vidare över till Köpenhamn och på Razorlight´s konsert ikväll! Kommer bli fett!!
See you there folks...

LIVE LOVE LAUGH

10 things I like about you..

okey 10 things i like about you..

#10 you're open minded

#9 your swedish

#spontanious

#7 strong own will

#6intellegent

#5 you have curls

#4 you like ben & jerry

#3 cute smile

#2 convident about yourself

#1 your just Hot!

Så extremt söt lista som jag fick.. Han är guld värd:D

LIVE LOVE LAUGH


Benjamin we still love you..

Jag är så starstruck så det är pinsamt. Jag och My började prata NY minnen och kom då fram till en av ute kvällarna så jag träffade Ryan från The O.C och nu hittade jag en bild på honom från den kvällen med. Ladies and Gentlemen he is still really HOT!!



LIVE LOVE LAUGH


B&J night

Så istället för att göra som igår dvs gå ut och dricka öl så ska jag sitta hemma och kolla på alla serier som jag har missat i veckan. Äta B&J, dricka té och bara slappa. Har precis varit på gymmet, underbart så här på fredagen då alla andra vanliga människor skålar med vinglassen och jag springer loss på löpbandet. Riktigt nice var det ialla fall.
Imorgon ska jag sova länge, springa bort till gymmet och köra ett styrke pass sen snabbt hem duscha bort till sopstationen och kolla efter en skrivmaskin åt Kevin. Sen bär det av till Helsingborg, ska träffa My där. Så nu ska jag få gå ut på de ställerna som hon har snackat om i 1 ½ år. Så I am excited!

Nu ska det lagas lite mat, tortellini och ostsås, och tack vare Max så ska jag visst prova på att laga risotto.. Vem vet det kankse till och med blir ätligt!

LIVE LOVE LAUGH

Let´s get wasted at Beauty Bar

Let´s get wasted at Beauty Bar..

Nu är kl 7 och jag full.. Har precis kommit hem efter lite after work på Moose..
Riktigt nice ställe, kommer lätt få besök av mig igen..

LIVE LOVE LAUGH


Julkalender!

Idag har varit en av de längsta dagarna jag någonsin har haft på Urban. Allt kändes bara helt åt helvete, rörigt och jävligt är det. Mail ska skickas, varor ska larmas och jag ska ha koll på det mesta i det pyttelilla lagerrummet. Jag var otroligt nära på att säga upp mig eller jag var uppe hos chefen och snackade om det. Jag vet att det är en finanskris osv, men just idag pallade jag inte mer. Mitt glada humör som jag har haft det senaste var som bortblåst.
Men idag ska jag i säng tidigt och ta mina järntabletter och hoppas på att morgondagen visar sig vara lite bättre.

Förövrigt händer det inte mycket i Skåneland, tomten sitter i galleriorna, snön ligger på kvar på marken och jag har fått en julkalender! En sådan där chocklad kalender som man hade när man var liten. När jag kom hem ikväll så låg den här på sängen och väntade på mig. Det är bara att tacka Erling. Han som förövrigt kom hem glad och förnöjd över sin resa till de östeuropeiska staterna. Antar att hans dejt var lyckad! Och imorgon åker han igen fast bara till Gbg, men lika väl för de så blir det tystare i lägenheten igen, underbart!

LIVE LOVE LAUGH


Take a chance on me...

"It´s okay that they feel you up cause it´s all gay guy.. soo it´s not creepy"
Fin qoute efter nån öl och mamma mia tittande (läs sjungande)
Idag har varit en sån där perfekt chill dag, kollat på Gossip Girl och the hills och bara snackat en massa om alla planer som vi har.. Road tripen som vi ska göra längst US west coast..



Skinny camera!

My har en skinny camera! En kamera som gör att man ser skinny ut=))

Idag är det 18 dagar kvar tills jag åker till västkusten och fiskeland. Jag ser fram emot att få fira jul hemma med familjen och framför allt mormors goda mat. De senaste dagarna har jag inte kunnat sluta tänka på hennes fiskgratäng och köttbullar och allt annat som hon lyckas göra helt underbart gott.
Jag tänkte dock ge mig på att försöka laga lassange eller rättare sagt det är bland det enda som jag kan laga som faktidst smakar gott.

Förresten så har jag fått mån byrå eller vad man nu ska kalla det, och tro det eller ej men det gick in i hissen. Tack vare Jojo så fick jag även in den i lägenheten och den är het. Ska försöka styra upp ett kort liksom på resten av lägenheten med.

Nu ska det lagas mat

LIVE LOVE LAUGH


RSS 2.0