Backstreet boys A.J is in town

Troligtvis eller man skulle väl kunna påstå att jag liksom alla andra jämnåriga tjejer älskade Backstreet boys när jag var ett kid.. Och om man ska vara ärlig så var de väl inte sådär jätte bra egentligen bara ett gäng killar som sjöng smörsånger om riktig kärlek, krossad kärlek osv. Min personliga favorit var Brian, han den där killen med det blonda håret och isblå ögonen, och oj vad han gjorde sig perfekt på alla posters som jag hade på väggarna. Nu för tiden är det dock lite annorlunda inga posters på väggarna av Backstreet boys och min drömkille är inte längre än super stjärna på andra sidan Atlanten, och jag är framför allt inte 12 år längre.. Som sagt mycket har förändrats, dock måste jag säga att när jag idag jobbade och fick se A.J inne i affären så blev det som om klockan drogs tillbaka i tiden och jag var den där lilla tjejen igen. Jag fick hålla mig tillbaka för att inte som alla andra små flickor springa fram o skika I LOVE U (jag har fått lite självdiseplin de senaste åren). Så jag nöjde mig faktidst med att stå lite i bakrunden och bara inse att shit vad saker och ting är annorlunda nu, killen som även om han inte var min favorit skulle jag säkerligen kunnat hugga av min vänstra hand för (inte nu längre) var inte samma person som jag hade byggt upp honom som. Nu såg han ut som en sliten gamling som fortfarande levde på gamla meriter. Och trots det kunde jag inte låta bli att se en bild av mig i hans famn. OKEJ, jag vet hur illa detta låter men han var ju trots allt cool för några år sedan. Och jag är ju bara en flicka med lite för livig fantasi=))
image94

Nu ska jag nanna och drömma mig bort=))
LOVE


lets make out

Jo men visst totalt akward var det igår, situationen kändes helt galet jobbig.. Jag undvek på bästa sätt J men hade på känn att han troligtvis körde samma taktik... Och när cheferna haft möte och kommer ut skrattandes över att en fd anställt hade mailat och frågat om det var sant att J och Y made out så insåg jag att om jag någonsin ska kunna gå till jobbet igen utan att skämmas ögen ur mig så måste jag styra upp detta. Jo okej, jag styrde väl inte det så bra hade det inte varit för att han började prata så hade jag nog troligtvis inte öppnat käften. Men jag sa nästan det jag ville ha sagt och nu kan jag ju bara hoppas att det blir som vanligt igen. Saknar att ha honom och skratta med..
Annars var det bara slapp hela kvällen igår fick verkligen ingenting gjort och ingen löpning blev det heller och ska jag vara ärlig så blev det inte det ikväll heller..
Utan jag och min roomie kollade på Mamas Boy och käkade popcorn, perfekt kväll!

Jo höll precis på att glömma det jag blev även Emploee of the mounth, sjukt kul att jag uppenbarligen måste göra nått rätt där..
Nu ska jag titta på Sex and the city måste ju bli minst ett episod per kväll, måste få min dagliga dos av visdom=))

LOVE

ångest ångest ångest

Jag som inte trodde dagen kunde bli värre men det kunde den visst! Lite lätt skakis, så snackar jag lite med AK som berättade för mig att jag uppenbarligen gillar J för det har jag sagt till henne och till honom och till alla andra också för den delen. Min ångest ökade sisådär jätte mycket. Men asbolut helt klart en söt kille men kär osv, nja det tål helt klart att tänkas på. På nått vänster känns detta precis som när jag och T var odrägligt fulla på Radio Prime kvällen, tror jag yttrade ungefär samma sak om honom. Och nej, han var/är jag inte kär i... Om vi ska återgå till J grejen så är det lite jobbigare, detta eftersom jag tycker att han är väldigt trevlig o söt etc etc men som jag nämde tidigare så är jag inte kär i honom. okej det var jätte trevligt o kyssas, ingen ide o sticka de under stolen eftersom hela Urban redan vet om det, men det kanske ska lämnas där. Men det är bara att bita i det sura äpplét som en viss person tidigare förklarade för mig efter att i 1 timme skrattat åt min ångest. Så jobba imorn och det kommer bli grymt, för jag är grym=))

image93 

Det var inte bara J som jag fick en puss från..pahahaha

Danskar vet inte hur man knarkar!

Jag ska kanske ta det från början, igår jobbade jag hela dagen och sen efter jobbet så skulle jag hitta ut till Danielle för det var där jag skulle fixa mig i ordning osv innan festen senare på kvällen. Så det var jag Clara, AK, Danny och Danielle. Jätte trevligt vi satt på balkongen och drack vin sen så bjöd hennes föräldrar på mat, super gott, mätt i en vecka efter det.. Efter att ha fixat i ordning oss och ätit oss mätt på tårta så tog vi taxi till Jon.
Och jo, jag var precis lika full som jag brukar, dock kankse det var bra eller?!
Jag gick ju i en vecka framåt tillbaka för att bestämma mig om jag skulle på festen eller inte. Grejen är den att festa med en massa folk som man jobbar med är så farligt, om man inte är tillräckligt full kan det bli sådär lite jobbig stämning och är man för full då kommer man säkerligen inte ihåg nått alls men som (o)tur gör ju alltid alla andra det! Men jag var helt på topp igår, dansade och drack massa vin, schysst lördag..

Detta var mitt inlägg innan jag såg bilderna från igår, OMG I look like shit on every single one of them!! Ångest ångest ångest!


I have an allergic reaction eller....

Precis när foten började kännas bättre, tänkte jag att jag skulle ta tillfället i akt och löpa en sväng efter jobbet. Konstigt nog så var jag extremt trött hela dagen på jobbet och när jag kom hem så fanns det bara en sak som gällde Sex and the city, är inne på säsong 3 nu:) Så det var där jag tillbringade min eftermiddag sen kom Anna hem och lagade mat så grillade vi ute på balkongen eller rättare sagt Erik grillade och vi andra åt.
anna o erik drog sig tillbaka och jag och John satt ute på balkongen och njöt av våren.
När vi kommer in igen så kollar jag mig i spegeln och ser till min förskräckelse att mitt ena öga är svullet, äsch tänker jag bara att sova på det.
Så när jag vaknar på morgonen och hade lite lätt svårt att andas kollar mig i spegeln så var det God morgon Qusidmodo! Okej, jag brukar inte vara snygg på morgonen men denna morgon så hade jag bara ett öga som jag kunde öppna det andra var helt svullet, så jag ringer desperat till mamma och är helt förstörd så här kan jag liksom inte gå ut allra minst jobba! Men det är bara att bita i det sura äpplet och framför allt tacka gud för solglasögon, springer till apoteket och tanten som jobbar där kollar förskräckt och undrar hur det är med mig. Hmm inte något bra tecken..
Till jobbet kommer jag, som tur är har allergi tabletten hjälpt väldigt mycket, vid det här laget kan jag öppna ögat och även se dock lite suddigt. Men fortfarande så syns det att ena ögat inte är helt som det ska, det är då när jag sitter i fikarummet som Thomas kommer in och frågar vad jag har ögat..
Eftersom danska inte är så lätt som man kan tro så pratas det oftast engelska och så även i detta fallet.
Så jag svarar:
Oh, I have an allergic erection!
Det tar både mig och Thomas några sekunder att inse vad jag sa, och sen så är det inget jag kan göra utan att knäcka mig totalt i skratt.. Så nu hälsar han alltid med att fråga hur det går med min erection=))
Så detta med engelskan är inte helt lätt förra veckan så skulle jag berätta för Oliver att jag hade gått på Specialidrottsgymnasium.. Det blev så här:
I went to a special school for people.. But I'm not a retard!!! Snyggt..

Idag så är det min lediga dag har vart hos Zandra i Lund igår tills idag, otroligt roligt att ha henne så nära igen, riktigt grym tjej det där.. Nu har jag plan på att ta mig ut och löpa en sväng har skjutigt fram det i 4 timmar så det börjar änna bli dax sen så måste jag ju ut och handla kläder för lördag.
Ojoj nu blir det ont om tid, måste kila..
LOVE

Footlooose

Denna morgon vaknade jag och insåg efter cirka 5 sekunder att nått inte var helt som det skulle vara med mig.. Grovt bakfull, med allt som tillhör! Mitt huvud kändes som om någon gått in och bankat sönder allt som fanns där inne.. Och strax efter det känner jag en olidlig smärta i foten, tittar ner på den och inser att den är lika stor som norrland. OMG! Försöker resa mig upp men kan inte stå på foten.. Jag ringer mamma men jag tror inte att hon riktigt förstod mitt fotdilema, jag ska snart göra fysproven och jag kan inte ens stödja på foten.. Jag har helt enkelt satt mig i skiten!! Lite lätt stressad över detta kommer jag upp lyckas fixa en macka och vi sitter alla och käkar hemma.. Oj vad jag har självömkan nu, och det blir inte bättre av att jag köpte ett par nya byxor igår som är helt sönder efter gårdagens utgång. Tänkte på det som A-K sa att det skulle bli så kul och se mig full, hmm just nu funderar jag skarpt på att helt lägga ner allt som innehåller alkohol.. Men absolut så hade jag jätte kul ute igår, träffade massa roliga people, dansade och njöt av Malmö..
Vi var lite över allt på Möllan, Debaser o KB hehe och snacket om att vakterna där skulle vara otrevliga är BULL, jätte trevliga, skulle väl säga att alla är otroligt snälla här nere..

En galen kväll i alla fall, idag hade jag tänkt och titta om Hansa kompaniet och shoppa och hälsa på Sara men just nu så ligger jag nog lågt med detta. Att ta sig upp ur sängen är mitt största problem just nu.. Men som tur har jag John som har lindat min fot så om några timmar är den förhoppningsvis bättre om inte så är det nog en spricka och då måste jag ta mig till sjukhuset..

Jag ska kolla igenom resten av Sex and the city, har hela boxen här nu eftersom Frida är i Grekland så övertog jag den ett tag..
Uppdaterar min fot om några timmar..Tillsvidare, Have fun!!!


same old same old..

Kom på att jag verkligen bör börja använda min kamera mer, just nu är det bara ett fåtal bilder som jag lyckas få upp på denna sida.. Visserligen så har min kamera bestämmt sig för att göra livet sur för mig, och vill bara fungera ibland, oftas dagtid. Men i vart fall ska lägga upp lite bilder på lägenheten och området..

Annars har jag mest jobbat, man hinner inte så mycket mer när man åker vid 9 och är hemma vid 8 men än så länge så känns det bra. Börjar helt klart komma in i saker och ting nu, hitta ganska ofta vart sakerna hänger, men de beror på att de gör om i butiken varje vecka så det är inte helt lätt. Idag var jag runner typ hela dan så framåt kvällen ville (vill) mina fötter bara få sova och undvikas att belastas. Men höjdpunkten på dan var att jag kom hem till färdiglagad mat burgers:)) Vi tackar Anna som hade lagat detta, helt underbart!!

Nu ska jag springa in och be John lösa mitt Gossip girl problem..

LOVE

Off day

Idag har jag bara vart ledig, och gjort alla dessa saker som man ska göra antar jag. Gick upp vid 9 tiden joggade i Slottsparken, tvättade, städade, handlade och träffade Frida innan hon drog till Grekland. Har hunnit med helt sjukt mycket saker idag, även lagat mat OMG!!
Dock ser det ut som att det vackra vädret är påväg att dra vidare,  blåser som fan..
Imorn är det dags och jobba igen, shit var inte igår som jag tyckte att det skulle bli kul o jobba:S
Älskar mitt nya jobb!!

Girls night out with john

Igår jobbade jag fram tills 6 och sen skyndade jag mig hem för jag skulle möta upp Linnea vid centralen, o sen var det grillnings dags! Killarna och Anna hade styrt käk och grillat så vi kom precis i tid för att ta ett glas vin och käka, perfekt tidsberäkning:) Sen kom Zandra och vi började styra upp oss, lite mer vin.. Satt och njöt av kvällen på balkongen, vilken underbar uppfinning! Planen var att vi skulle dra till The baser(tveksam på stavningen men de ligger vid folkets park iaf) Men det var säkert 1 timmes kö och jag kände inte direkt att jag orkade stå i kö.. Så vi styrde mot KB istället där Juvelen spelade. Super skön kväll! Hade jätte kul, så kul o festa med Zandra igen och linnea med för den delen!!

Idag har vi legat i slottsparken och dyrkat solen o sen knallat runt i Möllan..
jjjaa, nu är det dax för ett till avsnitt av Gossip Girl..
LOVE


sunny, sunny day

Jag älskar Malmö, köpenhamn, lägenheten, jobbet, solen, allt här nere är verkligen helt underbart! Varje morgon man har vaknat har det vart kanon fint väder och detta håller i sig genom hela dagen:))
Igår så hade jag sovmorgon började först jobba vid halv , detta utnyttjade jag till tusen då jag och frida tog en promme ner i stan och bara snick snackade.. Vi kom och började jämföra strömstad och malmö, och just nu är malmö the shit! Sen lunchade jag vid kanalen igår med Jon och Kajsa, sjukt nice! Börjar dock få lite ånges för att jag aldrig är i Köpenhamn längre mer än när jag jobbar för det är en galet underbar stad. Hoppas på sol i dag med för då blir det att ta lunchen med ut i solen, LOVE IT! Ikväll så ska vi även grilla här i huset, Erik har styrt en grill så vi boende här plus Anna och Linnea(som kommer o hälsar på mig från Kalmar) ska grilla sen så kommer det lite andra folk lite senare och även Zandra o Frida!!weiii, girls night out!!!

Nä nu ska jag upp o styra upp mig bör nämligen snart dra till tåget så jag kommer till jobbet i tid..
Have a sunny day!
LOVE


Fystest!

Just det höll precis på att glömma det! Jag har blivit kallad till fystesten för polishögskolan!!
wiiieee!! Så imorn kväll har jag verkligen ingen ursäkt måste bara ut och springa!!

Have fun!! LOVE

Urban Outfitters crew

Oj de senaste dagarna har vart sjukt hektiska. Igår började jag mitt nya jobb på Urban Outfitters i Köpenhamn. Så varje dag pendlar jag mellan Malmö o Köpenhamn. Än så länge funkar det fint men om det blir värre förseningar än idag(30 minuter) så kommer jag säkerligen tillbringa hela mitt dygn på tåget.. I vart fall så sprang jag som en liten iller runt i butiken, benen var helt förstörda när jag kom hem. Och det enda jag längtade efter var en skön säng och ett varmt bad. Somnade nån halvtimme sen så vaknar jag till igen pigg och sätter mig och kikar på Tv jag får då sällskap av John. Så vi tittar på film o bara chillar! Måste tillägga att dessa killar är stört sköna! Jätte trevlig, kunde nog inte fått bättre roomies.. Så jag var väldigt tveksam till allt igår, kände mig matt och tro det eller ej, jag längtade tillbaka till sportshopen.. Jag ville så gärna bara ha koll på saker o ting igen, veta vart allt finns osv..

Men idag så kändes allt mycket bättre efter att nästan ha försovigt mig så lyckades jag komma i god till till centralen o väl på tåget slumrade jag till. Och dagen flöt på, gick jätte snabbt, helt plötsligt var det lunch och sen stängde vi och då var det dax o sätta sig på tåget igen..
Sen kom jag hem, lagade mat o satt mig o gäste i soffan.. Snackade med grabbarna.. Skulle visst grillas här på lördagen.. Sounds good! Alla vårans Linnea tittar ju även förbi o sen så är jag ledig söndag o måndag, så det kan inte bli annat än perfekt!! Nä nu är jag trött ska kolla det nya Hills o sen sova..

Jag är kär

I Malmö ska då kanske tilläggas! Igår tog jag mitt pick och pack och flyttade ner till ett soligt Malmö. Till min hjälp hade jag Richard och Jonas, de är guldvärda:P I vart fall så nån gång runt 4 tiden kom vi fram till Malmö och efter ett par felkörningar så hittade vi tillslut rätt. Så sedan igår är jag en Malmöbo, och det känns toppen. Jag bor nu precis mitt i Malmö, så centralt det kan bli, har krypavstånd hem från krogen som kan behövas nu när jag inte har sandra här som mitt stöd.. Jag delar lägenheten med två John o Erik, riktigt trevliga snubbar, eller efter 2 dagar så känns det jätte bra i alla fall så jag antar att det är ett bra tecken:))

Så det blev lite falafel något jag aldrig har smakat på tidigare men smakade helt okej, det är tydligen nått som alla i Malmö äter, och det finns verkligen i varje hörn av staden. På kvällen blev det Gitarr hero och det nya Wii Fit!! Jag blev brutalt utklassad på Step av John så jag tror jag får fixa lite dansklasser igen:))
Lite mer öl och sen framåt tolv så stämplade jag in, och tackade för mig. Medans de andra festade vidare så sov jag som ett barn.

Idag har vi vart på IKEA och sen handlat lite mat som jag skulle laga men nja det blev inte riktigt så...
Sen så var jag och Frida på stan o myste i solen!
Men nu ska jag kolla på The Hills och sen sova lite, första dagen på jobbet imorn, OMG!

image92

RSS 2.0