Sol i sinne, sol i Thailand jag väljer Thailand

Tillslut fick jag tummen ur och fick bokat min resa till Thailand.
Woohooo den 28 october bär det av till soligare kuster, där jag ska resa vidare från Bangkok till någon ö och möta upp Linnea. Blir en två veckor lång semester som jag längtar till som aldrig förr. Jag är super excited!!

Här kommer lite bilder från förra lördagen när vi var på Etage, har haft viss tvekan till detta ställe men det visade sig faktidst vara riktigt roligt. Denna helgs bilder kommer imorgon efter att My har skickat dem.
Ska hoppa i säng nu har massor att fixa med imorgon.



jag och thai-vicky i något försök att få till en bra bild.. Gick la sådär!!



Thai och Jojo, helt underbart härligt kort som förmedlar hela kvällen.. Galenskap!!



Kunde inte ungå att lägga upp denna, första gången det faktidst ser ut som jag har en rumpa.. Woohoo:)
Eller som Jojo försöker visa det är Rock n roll!!


LIVE LOVE LAUGH

sten sax påse

Oj det var allt bra länge sedan jag var här inne och skrev något, och det beror helt enkelt på att jag fått ett liv. Jodå, tro det eller ej, men jag har förutom mitt jobb, vilket består av 24/7 UO även en vän som heter Kapten Morgan och han är en bra karl. Han har allt som jag vill åt, han är stakt, mörk och doftar underbart!!
Tyvärr så försvann min humor nu när jag skaffade ett liv så ni får hålla tillgodo:)

Det har nog bara varit mycket att göra de senaste 2 veckorna har jag bott 5 stycken i en 3. krångligheten kommer vi till när vi endast har två nycklar. Sen så skulle det flyttas och vad händer då om inte soffan fastnar i hissen! Så alla våra tillhörigheter måste bäras ner och jotack det var några stycken lådor/svarta plastsäckar.
Det var även jag som körde lstbilen som vi hade hyrt och jodå det gick som på räls, alltså rätt fram utan de minsta koll på resten.. När vi tillslut fick stuvat in lite ting på blev det pizza för de starka och sallad för de svaga aka Jag och Jojo..

Så hela denna veckan har jag bott i våran nya lägenhet som jag denna gången fick välja rum i först. Detta genom att jag förnedrade Jojo i sten, sax, påse. På fredagen blev det några timmar på gymmet och sen chill med sex and the city. Lördagen IKEA, att man aldrig kan lära sig att man inte ska åka till ett sådant ställe en regning helg efter löning. Vi kom hem i ett stycke, och massa nya fina vackra saker:)

Jag tog mig till landet med den röda pölsen och gick ut med Hildur, Elin och Danielle på NASA vilket är riktigt nice klubb. Dock så hamnade jag mitt i vägen för en tjej som var helt mental. Hon blev helt galen då vi råkat gå in i varandra, och gick lös med sina fake-nail på min arm. Så min arm har klösmärken, inte helt OK. Tjejen blev dock iväg lyft av vakterna så de tackar vi dem för, och jag gick vidare med min drink i handen.

Jag och Hildur fick för oss att vi skulle till Nörrebro och gå ut på en klubb där, påvägen dit träffar vi på slottet och vakterna som står där utanför. Synen då vi står och lockar på vakten som om han vore en katt är dock rätt så oförglömlig :)

Det slutade dock med att jag hittade pretty boy och stannade till hos honom. Ska sägas att walk of shame har aldrig sett värre ut än i 12 cm höga stilettos, svart paljett klänning och en stor päls jacka men det bjuder jag på!

Nu så ska jag sova och imorgon blir det tandläkaren sen så jobb och på eftermiddagen kommer Malin och Jonas ner på besök..

LIVE LOVE LAUGH

RSS 2.0