It all started with a Monday

Måndag hela veckan.. Nej tack.. Vanligtvis brukar jag älska måndagarna för på nått vänster så är det bara så härlig stämning på jobbet, och man får alla rapporter och kan brainstorma kring alla olika valmöjligheter som man har. Men idag så var det helt knas, kan bero på att min hjärnhalva som sköter moteriken inte var i funktion. Med detta vill jag ha sagt att jag ramlade upp för trappan och stukade min handled. Om inte det skulle vara illa nog så hade jag bakom mig ett gäng tonåringar och vek sig dubbelt av skratt när jag så (o)grasiöst trillade.

Vad annars då..
Jo det försvunna fåret hittades och tur var väl det, usch vill inte ens tänka tanken på vad som skulle kunna hända med en shot för mycket. Jag och Z drog i gång räddnings projektet och var väldigt glada när vi hittade objektet i fråga.
Sofie gör sin sista dag på Urban imorgon vilket är riktigt trist.
Moster Agnetha kommer på fredag:) Ska bli riktigt kul att ha henne här, får hoppas att detta års påsketur blir bättre än förra året..

Nu ska jag fixa med all tvätt som inte blivit gjord på alldeles för länge..

LIVE LOVE LAUGH

DAWIT

Alla i detta avlånga land och länder i vår närhet BÖR skriva under.

http://expressen.wufoo.com/forms/free-dawit/http/true/

LIVE LOVE LAUGH


I am a badass

Chuck Bass
To sum it up in one word, you're a badass. You love getting into trouble, but are cold to almost everyone you know except those who love you. You're sure of yourself, but hate people who are disloyal and have a temper that can be aroused. You have issues with expressing yourself.

Haha det är så sjukt kul att jag var tvungen att lägga upp de.. I am Chuck Bass

LIVE LOVE LAUGH

Body Pump

Hemkommen från Pump passet, vilket var helt underbart. Känner igen samma sköna känsla som jag tidigare haft när jag kört. Kommer hem käkar en mix av macka och makrill i tomatsås.. Mot allt bättre vetande så har jag faktidst fastnat på att kolla på Den rätte för Rosing; Jag är mycket väl medveten om att det är riktigt trasch tv, men jag måste ändå titta. Det är ungefär som när man käkar upp de sista godisarna på fredagskvällen. Man vet att man kommer känna sig spyfärdig men ändå ska man äta upp dem. Det samma med denna såpa, man vet att det är vidrigt och totalt intelligensbrefriande men tro fan att man tittar endå.

När jag ändå är inne på tvprogram, vad är det som händer med alla våra svenska program. Det är Lets dance som aldrig tar slut, Melodifestivalen håller på enda fram till jul och då ska vi inte glömma Idol som säkerligen tar vid där Lets dance slutar, de jag vill säga är att sluta sända skitprogram!!

Nu blir de att nanna för min del och upp på jobbet imorgon. Isn´t funny=))

LIVE LOVE LAUGH


It´s spring time my darlings..

Idag är jag ledig och ska snart ut i det fina solskenet, bara längtar. Kanske blir det en tur till frisören med, kan hända att mina toppar har gjort sitt för denna vår..

Igår började jag min nya kamp för beach 09, eller nu överdriver jag som vanligt. För när ska jag hinna till stranden i sommar?! Jag blev medlem på SATS och nu jävlar ska det börja tränas igen. Känns helt underbart. Jag börjar känna mig kry igen sen operationen och jag är nästan helt ihopa läkt. Och ikväll ska jag på mitt första body pump pass på cirkus ett år.

En annan rolig grej är att Fatu en tjej som körde dance arobic på gymmet i Strömstad, har flyttat ner till Malmö och kör samma pass här. Ibland är världen bra liten, och framförallt så är Swea det. Tror att hela väst kusten plötsligt har flyttat ner hit. Kankse dax att börjar röra på sig igen..

Hann inte skriva det igår men måste gratta My på sin födelsedag (som var igår).. Grattis sis, när är även du laglig i US and A=))



LIVE LOVE LAUGH

You can´t have it all

Helgen började i ruset av Heineken och slutade med att jag däckade av till ljudet av tv:n.
Lördagen kom Zandra in och vi tänkte gå bort och kolla till Entré, där det var heklt full proppat med folk över allt, allt från barnfamiljer till sura gamla tanter och tonåringar med alldeles för mycket brunkräm. Jodå alla fanns dem där, och ville ha en del av kakan. Vi orkade bara stanna några minuter sen så insåg vi att vi skulle bli galna om vi stannade länge så vi tog oss in till stan och Böffhus och käkade middag. Sen blev det chill med Sex and the City innan de blev dax att byta om till party dressen.

Förfesten var hemma hos Linnea, vilket var jätte trevligt. Många nya människor och även Kalle och Jana. Kul och träffa nytt folk... Jag och Zandra stack iväg till KB och dansade loss där i nån timme innan hon skulle dra tillbaka till Lund. då byttes hon ut mot Jojo som kom in till stan efter hennes maskerad i Limhamn..
Jag mådde rätt dåligt, så jag pallade inte utan drog hem runt 2 tiden. Lika bra att styra upp lite skönhetssömn.

Idag har vart en långsamdag som jag helst skulle vilja sova bort, och unvika att gå till jobbet imorgon but you can´t have it all... Söndagar är de bästa dagarna om man inte har bakrus och de värsta när man har det. Jag och Jojo tog oss upp till Möllan och Metro närmnare bestämt för att käka brunch där. Men jag lyckades få i min 1 macka och lite röror av olika slag innan magen sa stopp och ville kräkas upp allt igen.

Nu har jag iaf intagit en underbar plats precis mitt i sängen och väntar på att klockan ska bli över 9 så att man kan få lov att sova=))

LIVE LOVE LAUGH

pissy life pissy day...

Denna dag startade som alla andra dåliga dagar, med att jag inte kunde komma upp ur sängen. Hur mycket jag än försökte så var det som om något drog mig ner igen.
Tog mig tillslut i kragen och kom mig upp make:ade mig fort som satan och sprang till tåget hann köpa kaffe innan vilket helt klart var nödvändigt för en överlevnad denna dag. Jag och Linnéa bestämde oss att gå från hovebanegården till Urban vilket var en nice promenix och som väckte liv i min gamla kropp.

Massa uppgifter senare, och deadlines och skit så var jag arg, och jag hatar när jag får för mycket att göra och saker och ting inte är gjorda som de ska osv. Jag blir så arg så jag nästan börjar lipa inte för att jag är ledsen utan för att jag är arg. Detta ska inte missförstås. När klockan äntligen blev 15:30 var jag snabb upp på kontoret, grabbade tag i solbrillorna och så drog jag och Linnéa till Netto och grabbade och köpte öl som vi knäckte direkt när vi kom från Netto.
Tveksamt om öl någonsin smakat godare.. Lite fulla blev vi och nöjt av våran lediga helg=))

Nu kom precis Zandra, jag hon och Jojo ska ut och käka middag på Chilli hoppas att det smakar gott!!


De er digg.. haha


Kempe fint!!

LIVE LOVE LAUGH


Dreaming of you

Av någon anledning så kan jag inte få bort han ur mitt huvud. Tror nog inte jag vill det heller.. Ooops I am stuck with this thing called crush...


LIVE LOVE LAUGH


up and jump

Måndag hela veckan, tillbaka på jobbet efter söndagsledigt. Dock har det känt som om jag har varit borta mycket längre, men nya krafter och idéer så är jag tillbaka.
Idag hade vi möten av olika slag, gick igenom en massa rapporter och fixade och donade inför vårat englandsbesök imorgon.

Jag är inne kl 11 så jag har mer eller mindre sovmorgon imorn, grymt härligt, tänkte powernapa en stund nu och sen sticka bort till gymmet för lite lätt träning, de var helt enkelt dax igen, går ju inte att slappa resten av livet.

LIVE LOVE LAUGH


Värsta språket

Ooops glömde säga tidigare.. Fredrik Lindström, killen som hade serien Värsta språket på STV för några år sedan var i Malmö i helgen. Jojo hade en intim konversation med honom eller han tappade sin 5 krona och Jojo plockade upp den och vid första ögonkastet mellan dem så var det kärlek. Så jag har inte sett mycket av henne i helgen, det talas redan om bröllop och jag har paxat platsen som brudtärna.

OK, nu överdrev jag kanske lite lätt, eller nästan allt. Jojo träffade honom han tappade sin 5- krona och tackade henne för att hon plockade upp den. Artig man de där!

Sen så hälsade även Micha att hon och Anna stötte på Carolina Gynning på stan här i dagarna. Kändis tätt i skåne-land!

LIVE LOVE LAUGH

He´s not that into you

Nu ikväll drog jag och Jojo bort till Filmstaden och checkade denna chick-flick film. Efter x-antal pinsamma scener (jag med popcorn boxen för ansiktet) så visade de sig vara en söt film. Filmen handlar om att tjejer från tidig ålder får lära sig att ursäkta killars beteende och att hela tiden hitta på ursäkter till varför han inte ringer. Den enda anledningen är att he´s not that into you!! sorgligt men sant, och det värsta var att i vissa scener kände man verkligen igen sig själv. Från att ha suttit och ursäktat en kille som inte hört av sig till att hjälpa en polare med killproblem.

Filmen slutade ialla fall fint, och med en liten oväntat twist.. Helt klart sevärd! Mina mansproblem är desamma, gräset alltid grönare på andra sidan atlanten, New York närmare bestämmt och Mr Joe för att vara exakt...



LIVE LOVE LAUGH


Friday I´m in love

Dance dance dance..

Det är lördag och jag tillbringar den i min säng, orkar inte ens sitta uppe och kolla tv.
Igår var det födelsedagsfest för Nanna som jag var för trött  och sliten för att gå på. Visserligen var jag rätt nöjd över det valet när jag såg Max imorse och han konstaterade att han inte hade bytt kläder sen igår.. ooops vart tog han vägen...

Anyway ikväll var det Rust som gällde och jag orkade inte det heller, blir nästan lite arg på mig själv. Skärpning, livet är till för att levas inte sovas bort. Jag skyller på den artikeln i Cosmo där det stod att man skulle ta kontrollen över sin egen tid och inte göra saker som kändes jobbiga eller där inte orken fanns. Dock tror jag att alla ikväll kommer ha röv kul och jag kommer kasta avensjuka blickar på dem när de på måndag berättar om sina äventyr.
Oj, vad sotis jag är!!

Förövrigt så fick jag ett mess förut idag: Tja det är Kalle som du träffade på KB förra helgen, minns du mig?

Svar:
NEJ, vem är du och varför tog jag den där sista tequila shoten.. Inget bra för minnet, men desstu bättre för levern!

Hmm minnesluckor eller förträngning av dåliga minnen.. Kanske en combo=))



LIVE LOVE LAUGH


Paris paris paris

New York i mitt hjärta men oj vad mycket pengar det skulle till för att åka över. Jag och Zandra samlade ihop oss övergav vårat NY projekt och bokade en resa till Paris. Kanske inte så illa det heller vid närmare eftertanke, och vi har även en plan att hinna till NY innan årets slut. Våran trip ska även innefatta ett besök i London, där vi ska ta våra dansskor och dansa bort hela natten. Great!

Förövrigt lämnade allas våran My landet igår, även hon till Paris. Vet inte vad det är som händer med folk, antingen är franskmännen riktiga kap eller så har vi tjejer kollat alldeles för mycket på säsong 6 av Sex and the city. Det senare alternativet låter dock mycket troligare. I vilket fall som helst så lämnade My landet igår men endast för maximum 12 veckor. Och skåne saknar henne redan!!

NYPD and My

LIVE LOVE LAUGH


mad mader Yas?!

Okej jag är arg på mig själv och på att min optimist! Igår så hade jag och zandra biljetter till New York för 3300 kr idag 4400 kr vad är oddsen.. Jäkla oflyt, jag gillart inte!!!

Imorgon är jag ledig då ska jag in med Jana till Cph och fixa med alla skattepapper och shit innan deklarationen. Stress stress..

Nu blir det några avsnitt av Grey´s så jag kan chilla ner mig. Och förhoppningsvis hitta min snorbilliga biljett imorgon. Annars blir det bara att bita i det sura äpplet och kasta upp pengarna.

Idag har jag skickat in alla mina papper till universitetet så nu får vi hoppas att jag kommer in. Keep your fingers crossed!

Förresten det blir nog Gbg snart också, en del som lockar där..





LIVE LOVE LAUGH

Floorfiller

Helgen har varit allt annat än lung. I fredags kom My ner till the "castle of Malmö", mycket trevligt. Jag, My och Jojo bestämde att vi skulle gå ut och käka mddag ute. Det hela slutade med att vi satt på Falafel nr 1 och käkade falafel.
Där efter så gick jag och My på bio, Benjamin Button. Denna film är en av de vackraste filmerna jag någonsin har sett. Den är så fin och så underbart budskap som ligger bakom man kan inte annat än att bli lycklig av den, trots all sorg som den innehåller. Efter bion såg jag att jag hade fått ett medelande av Mr D, han är verkligen för söt.

Lördagen så chilla vi verkligen hela morgonen både jag och My kände oss slitna av veckan och när vi framåt halv ett tiden drog oss ut på stan så hamnade vi mitt i demostrationståget. Riktigt olustigt! Det värsta av allt var att en massa människor gick med sina ansikten täckta med masker osv.

Jag och My gick i protest (och hunger) till Wayne´s och käkade en bagel och brownie. Brownien var troligtvis den bästa i stan, ruskigt gott!! Sen blev det en shoppingrunda på systembolaget och införskaffade kvällens dryck.
Jag däckade hemma och My gick ut på stan och shoppade.

Kvällen var en enda dimma någonstans inne på KB. Förresten så styrde jag även upp snacket med Antony kopian. Het het het.. Resten av kvällen var det dansgolvet som gällde, och med dansgolvet menar jag verkligen golvet. Jag blev fälld/snubblade över någon när jag dansde med Lucas (en dude med vitt linne och sjukt sjyssta biceps) så jag ramlade platt på golvet. Sexigt!!
Någonstans på morgontimmarna hittade vi tillbaka till the castle och däckade med drömmen om en icke existerande bakfylla. 




LIVE LOVE LAUGH

Is 2pac dead?



Is 2 pac dead?! - My Emma Becher


Lilla vännen, jag vet inte vart jag ska börja. Men uppenbarligen behöver jag ha en musiklektion med dig.
Some lack of music history!! For being such a smart ass you do need to cut back on the drinking, it might killed one too many brain cells sweetie=))

LIVE LOVE LAUGH

 

Party crew

Glömde helt att berätta att förra helgen var Stefan här på besök, mycket trevligt.
Han och Erika kom hit på middag och vi åt hemlagat och drack oss mätta på alkohol.
Efter några timmar med gamla 90 - tals hits och Leila K så tog  vi oss ut på stan och in på KB.
Fortsatte vårat maraton drickande, och dansade oss stumma.
Grymt underbar kväll!!



LIVE LOVE LAUGH

Back on track

Idag var det min första arbetsdag sen jag blev sjukskriven. Så jag var i butiken från 8 till halv 9 idag dock hade jag 2 timmars rast där emellan, men shit vad trött och sliten jag känner mig nu. Har så mycket tankar som snurrar runt i skallen. Måste bara få konkret ut hur allt ska vara och hur jag bäst får ordning på det.

Imorgon börjar jag också tidigt, och på eftermiddagen kommer My in till stan. Sista helgen innan hon flyttar till Paris, sjukt tråkigt att hon drar. Men så länge hon kommer tillbaka till Juli så vi kan chilla i parkerna och ragga heta killar så är jag nöjd=)

För övrigt så såg jag den mest perfekta killen idag. Så där söt-snygg om man nu kan säga så..
Vill ha vill ha...

LIVE LOVE LAUGH


old friends

Dagen startade med att jag försökte få ordning på en klipptid, tänkte jag skulle frisera om mig igen.
Dock fann jag ingen så tiden tills jag skulle till läkaren gick ut på att jag försökte hitta My´s avskedspresent. Hon flyttat ju nämligen till Paris nästa vecka och jag tror mig nu ha hittat den ultimata presenten och nej det är inte en basker.

Vidare hos läkaren skickade de mig vidare till UMAS och plastik där kirurgen konstaterade att allt var i sin ordning och jag inte hade någonting att oroa mig för. Skönt att höra, skyndade mig bort till bussen och mötte upp Andréa på vid Hercules i Lund. Vi tog en fika på Graffitti som ligger nästan vid torget och bredvid Espresso house. Mycket trevligt, denna tjej har jag inte träffat sen innan jag drog till NY och hon till Aussie nästan 1½ år. Riktigt, riktigt kul var det. Ibland när man träffar gamla vänner kan det ju vara sådär konstigt och typ inget och snacka men detta flöt på som om det var igår vi sågs. I vart fall hade hon många roliga saker och berätta och jag skrattade så jag höll på och grina.
Riktigt kul och se gamla vänner sådär, mer av den varan tack.

Nu är jag hemma och gläds av nyheten att Erling drar till Gbg imorgon och blir borta tills på lördag. Underbart, hörde jag party party!!

LIVE LOVE LAUGH


Raining cats and dogs

Jag hatar de dagar då allt bara går fel, typ som gårdagen. Dagen började eller rättare sagt jag kunde inte somna på natten och när jag väl somnade till så vaknade jag 2 timmar senare av nått konstigt ljud av någon som springer runt i lägenheten. Antar att min kväll framför CSI satte sina spår. Total stressad och inser att sömn bara är att glömma går jag ut och sätter mig framför tv:n där de visar Ally McBeal äntligen lite kvalité tv =)  En macka på det och lite mer tv så somnade jag in framåt 5 tiden.

Kl 9 var det dax och gå upp igen skulle bort till läkaren och kolla att allt stod rätt till. Dock visade det sig att distriktsköterskan som jag skulle gå till inte hade en aning så hon var tvungen att boka en ny tid till en riktig läkare.

Vidare bort till Infoteket, där jag skulle kopiera mina betyg och få den underskrivna så jag kan skicka den till våra danska vänner. Då visade det sig att hon inte kunde signera detta för jag hade bara kopian som en annan hade signerat. Så det blev att ringa ett halvt hysteriskt samtal till mamma så hon får skicka ett brev ner till Malmö med mina orginal betyg. Så mycket meck för en ansökan till universitetet.

På eftermiddagen kom Zandra hit och vi två tog en promenad först runt slottsparken och sen vidare ut runt pildammsparken. När vi kom tillbaka till lägenheten hade Johanna bakat äpplepaj och vi skulle bara styra upp tacopajen. Detta blev en alldeles utmärkt middag i glada vänner lag, eller vad det nu är man säger.

Jag har börjat att titta om alla mina Grey´s Anatomy avsnitten så det blev 2 avsnitt där sen så somnade jag så gott..

LIVE LOVE LAUGH

housewarming bid time

Helgen har varit sådär underbar igen.
Allt började med att fredagen kom, vi (jag, Jojo & Sandrah) skulle till Lund och på inflyttningsfest hos Micha.
Vad annars än helt underbart blir det när man sätter henne till att styra upp en fest. Trion trillade in lite senare pga av missade och sena tåg, skånetrafik!! Vi alla sattes till bords och det bjöds på toast med cheveost, pistagenötter och honung på till förrätt. Vidare med kyckling sallad och glasstårta till efterrätt. Men inte bara detta utan även vinprovning till. Gott folk, det var helt grymt uppstyrt!! Vi hade till och med manliga, servitörer med bar överkropp.. Så mycket bättre än så kan de knappast bli. VI njöt! Kvällen hade mycket att erbjuda dock är det mest censur..

Jag hade det väldigt bra och fick han jag ville ha, det är det som är fördelen när det finns två utav dem..
Misslyckas man med den ena så har man alltid den andra, Eller=))



LIVE LOVE LAUGH


RSS 2.0