I just don´t know what to do with myself

To ring or not to ring, I just don´t know what to do with myself!!

http://www.youtube.com/watch?v=wTLX83f3lhI

LIVE LOVE LAUGH

Party like a rockstar or die like one

   

   
Party like a rockstar or die like one=))
Någon skröt stolt över sin förmåga att inte kräkas på fyllan/bakfyllan, men vem såg liggandes på min otroligt mjuka badrumsmatta? Nothing to be ashamed of, we all do it more or less public=))

Nu sitter vi och funderar på Donkan, och diet coke! Bra combo!!

LIVE LOVE LAUGH

Housewarming

Housewarmingen var helt klockren, riktigt nice. Festade i lägenheten hela kvällen tills jag insåg att var färdig, jag hade fått my shared part. Så jag satte mig på tåget hem, missen i min planering var att eftersom vi hade druckigt i 9 timmar så blev jag bara mer tipsy för varje station. Så väl framme i Malmö hittade jag första bästa avskärmade ställe (vägen vid stationen) och kräktes. En man kom då förbi och frågade om jag var OK, jag mumlade något ja till svar.. Är det verkligen säkert? undrade han.. Nej! Så då följde han mig hem till dörren och var hur trevlig som helst. Jag tror jag är helt avromantikserad, jag är glad för att en random kille, var trevlig och inte våldtog mig ute på gatan. När jag har berättat detta för mina vänner så har de varit lika chockade som jag. Så är vi dagens kvinnor, helt förstörda av allt våld som dagligen sker mot oss så att när en kille är trevlig så blir vi så chockade att vi nästa tappar andningen.
Det är vad jag skulle kalla skrämande!

LIVE LOVE LAUGH


GREY

To me life is black and white but to some people it´s grey aswell and don´t understand grey and grey makes me sad.


Äntligen fredag

Event kvällen var nice, jag hoppade att springa runt i butiken utan höll mig mest nere på lagret och gottade mig med att städa och organisera House area. Låter säkert som ett toppen jobb men tro mig det suger, det är tungt jobbigt och allmänt tråkigt. I vilket fall som helst så har jag börjat få lite ordning där och det börjar sakta men säkert se ut som ett lager igen. Men sent hem igår betyder fortfarande upp tidigt idag vilket min kropp ogärna ville.

Körde på en x-tra stark kaffe men inte ens det kunde få mig att vakna till liv utan jag halv sov hela vägen till Nörreport.
Lika vilt förvirrad springer jag runt de första timmarna i butiken utan att egentligen gör någon nytta. Tog några kort och skickade lite mail men hoppades mest på att klockan skulle vara halv fyra och jag sittandes på tåget hem.
Dagen gick inte så fort och när klockan slog fyra hade jag en del mail att ta tag i och ordna upp innan jag kunde gå hem.

Men tåget var ialla fall i tid och jag har hunnit handla mat och ätit och nu ska jag ta ett power nap och sen sticka till A-K, Henrik och Kristian på Housewarnming. Och jag är excited! Jag ska bli full och nu kan jag inte missa tåget eller tappa bort mig för de bor precis bredvid hovudbanegården. Tror det kan bli riktigt riktigt bra ikväll:)

Sleep tight my dear!

LOVE


Event night!

Allt som tillhör min mobiltelefon måste antingen vara ur funktion eller bara borta. Sprang precis runt i hela rummet plus min garderob (den går att gå in i) utan att finna mina hörlurar, nu när jag tänker på de så undra vart min telefon är med.
Kollade precis ett avsnitt eller några minuter på Laguna Beach, jo jag vet det suger.
Nu ska jag iväg till gymmet och träna bort min frustation över mina saker.

Wish me luck..

Förresten har ni vägarna förbi Köpenhamn imorgon så kan jag rekomendera er att titta förbi Urban Outfitters, 20 % off imorgon och endast imorgon. Riktigt mycket snygga saker som har kommit in i butiken nu, helt klart ett grymt julklapps tips=)


Oresonlig!

Oresonlig, jo det kanske jag är. Jag är i alla fall otroligt vresig när jag sätter den sidan till. Jag och Jojo har tjafsat över en sak och jag tycker på ett sätt och hon på ett annat. Hon vet att om hon gör som hon vill göra så blir jag förbannad och gör hon inte på de visset blir L förbannad. Jag förstår hennes dilema, och jag har till och med kommit fram till en mellanväg som hon inte riktigt godtog. Hon fortsatte tjata utan försöka komma på en mellanväg.Efter det orkade jag inte mer voch sa: gör som du vill jag orkar inte bråka om de hela.
Idag får jag ett medelande där hon skriver att hon och L ska göra en sak och om jag tycker det är OK.

Hon vet att jag inte tycker det är OK men gör det i alla fall och försöker lätta sitt samvete genom att skriva OK. Och om jag skulle säga nej så blir jag boven och säger jag ja, så blir jag boven om nått går snett..
Hon vet att jag inte tycker det är OK men jag låter ändå valet vara upp till henne. Hon väljer men hon får också ta konsekvenserna.

Varför blir jag the bad guy?!

Sweet Sunday

Igår kom My förbi och vi körde en riktig American night, dvs junkfood och Sex and the city maraton och självklart Ben & Jerry´s. Zandra kom också och joinade mig, My och Erling?! Vars lördagsnöje också var att kolla på SATC med oss.. Hmm...

Idag lite innan 7 gick jag och Zandra morgonpromenad för vi kunde inte sova så vi försökte vara lite hurtiga istället vilket funkade fint. Vi fick 1 timmes promenad sen var jag helt slut och somnade som ett litet barn igen.
Vaknade och jag och My gick till Sorl för söndags brunchen och satt och finslipade på våra CV:n, kollade biljetter till New York osv.  Jojo joinde oss och vi satt alla och snackade och bara chilla..

Nice söndag, nu är jag dock helt färdig.. Min energi är helt bortblåst och jag jobbar på att bli frisk tills imorgon.
Wish me luck!!

LIVE LOVE LAUGH


Sopstationen

Idag vart jag uppe med tuppen eller i alla fall runt 10 tiden. Eftersom jag denna helg är rätt så krasslig och bara ligger och väntar på att bli frisk igen så blir det ingen utgång för min del.
Jag och Jojo hade planerat utgång igår, Babel men jag fixade inte det. Min förkylning är hemsk, fast visserligen kanske alkoholen hade hjälpt. Den hade ju i vart fall dödat några bakterier.

Trots att jag var sjuk, så hade jag lovat Jojo att bjuda henne på födelsedags brunch. Så där rök mina sista att spara pengar denna månaden. Därefter promemerade vi bort till min gamla lägenhet som, nu ser ut som ett bombnedslag. John hade dock gjort om sitt rum fint, men resten såg ut som ett hop plock av saker som inte passade in någonstans.

Sen en sväng till Systemet där Jojo förklarade för en man att ikväll skulle det supas.
Hem och lämna alla saker, och vidare till Sopstationen, vilket är en vintage butik med allt som man kan tänkas behöva.
Jag var ute efter en byrå eller skåp till rummet som jag också hittade. Ett gammeldags sådant med massa fina detaljer. Jag älskar det redan. Så nästa måndag kommer det leveras hem till mig. Hittade även ett par pumps för 30 kr. Det är vad jag kallar kap=)

Nu ska jag sova lite och försöka överleva helgen.

LIVE LOVE LAUGH

S´nice is the shit!!

S´nice världens mest underbara café i New York har öppnat i Brooklyn nu med. Helt klart en extra anledning till att bostätta sig i Brooklyn. Brooklyn börjar få de bästa bitarna av Manhattan.

Så om du befinner dig i New York så ska du absolut ta dig till West Village eller Brooklyn för att ta en kaffe och en veggie panini på S´nice. Du kommer älska det!


LIVE, LOVE, LAUGH

Freaky Friday

Så imorse ringer D mig och har panik. Hon har inte hört något från K. Vilket är lite konsigt med tanke på att han ska komma hit imorgon. Så vi har ett lite kris talk och börjar fundera på vad för olika alternativ över varför han inte har hört av sig. Så när hon sen ringer honom så kan hon inte komma fram på telefonen, vilket gör oss ännu mer förvirrade. Jag har ett pepptalk med henne eftersom denna man är så sjukt kär i henne så att tvivla på att han inte skulle komma imorgon är bara löjligt.

När han sen ringer henne så får vi höra den galnaste historian ever. K har vart i Kanda och jobbat, så när han sitter på planet och väntar på att det ska lyfta så händer det ingenting. Efter 40 minuter så ser han hur en massa polisbilar börjar omringa planet. Sen så kommer mer eller mindre SWAT styrkan in och tar tag i en man. Denna man visade sig vara en terrorist. Så tanken på vad som skulle kunnat hända om de inte hade fått tag på killen är verkligen skrämande.  

Men allt är bra och K är påväg och imorgon kommer han. Jag är så glad för D&K, och jag väntar bara på min brudtärnekläning.

LOVE, LAUGH, LIVE

Just dance

ATT GÖRA IDAG

1. Tvätta
2. Städa upp rummet
3. Städa i ordning kläderna
4. Få upp tavlorna
5. Laga middag

HAR GJORT IDAG
1. Tvättat- det är kirrat

Jobbar på resten av sakerna, men just nu är det mycket roligare att sitta och lyssna på musik dock är den inte så varierad antingen Katy Perry´s Hot and Cold eller Lady Gaga´s Just dance 

So just dance people=)

http://www.youtube.com/watch?v=4lHnhV9NfL8&NR=1

 

Sött

"No one else on my mind, just you"



Detta är så gulligt att jag inte vet vad jag ska göra..

OBS! Jag skrev det...

LOVE

Stressad? moi?!?!?!?!

A frågade mig idag om jag var stressad, jag svarade nej?! Att ens tänka sig att jag kan vara stressad.. nejdå, andra människor blir stressade men inte jag.. Varför som hon undrade: Jo det är så att på 2 veckor har vi fått nästan 30 pallar med kläder, house och annat smått och gått, samtidigt som jag håller på att bygga om lagret, och jobba med pappersarbete. Sen ska vi inte glömma min förvirrade min som jag utstrålade när Dee  ville jag skulle jobba på event kvällen! Och vad svarade jag: Absolutly, no problem. Från 8 - 23 det blir bara bättre och bättre. Allt detta ska jag själv klämma in på 37½ timmes arbetsvecka, men igår fick jag min välförtjänta hjälp i form av Display Dee, vi byggdes hyllor som aldrig förr. Och idag har jag haft Trine springandes runt som en iller i det minsta lagret på Pilesträdet. 

Men det är lugnt jag är faktidst inte så stressad längtar mest bara till min julledighet då jag bara ska chilla och inte göra nått vettigt.

Imorgon kommer My hit och vi ska göra sista finishen på våra CV:n, och planera NY lite mer.
Fredag kommer Vire med familj till Köpenhamn så de blir en kaffe eller 10 den eftermiddagen, It´s crazy bananas!!

LOVE

Display Yas

Idag har jag varit Display , eftersom Tommy var sjuk idag. Och saker behövdes byggas samman och bli klara och när ingen annan gör det så är det lika bra att ordna med själv. Kände mig riktigt handy med borrmaskinen i ena handen och en förvirrad hjärna i den andra. Hur gör man egentligen för att byta borr?!

Allt löste sig och jag börjar få byggt om nere på mitt lager. Imorgon är det tisdag vilket betyder leveranse vilket är lika med totalt kaos!!!

Dock är det lite mindre kaos än i lördags. Drama på jobbet, självklart hade nog inte varit en måndag utan det! Gotta love Urban!
Förresten så är den stora frågan vad som hände med T eller rättare vem som lyckades. Det är ju en tight fight om honom på jobbet. Och jo han är allt ett kap! Erbjöd mig sin soffa med frukost på söndagen lagat av Kim aka master chief. Och mitt svar på detta.. Jag ska hem! Nästa gång kankse jag ska vara glad och tacksam för hjälpen och erbjudanet. Och framförallt för Dee´s som höll mitt hår undan från mig själv.. You never get too old tro throw up outside a club, thank God for good friends=))

LOVE

Crackhead

Mid-life criss?!
or just
weekend criss?!

Jag tror jag signat upp för båda! Hjälp, ja tack!!


Måste tacka Erik för den här underbara bilden, tror han tog sisådär 10 stycken och denna var den som blev bäst.. Shame on me, crack head!!

LOVE

Urban goes drunk


Vad hände med rökförbudet på korgen i Danmark?


These two could probably be the funnyest Americans ever..


Jag är ledsen Tommy men tyvärr är ditt huvud faktidst större än flaskan=)


Jag, Dee och Clara om ca 40 år....


Så går det när jag och Annie ska ta kort samtidigt!

To drunk to care

Message to Dee..
I pased out on a bench next to the central station.. Gosh I hate Copenhagen!!

FILF

Alla har vi väl hör talas om MILF "Mother I like to fuck". Idag så har vi kommit på att Rufus i Gossip Girl är en FILF "Father I like to fuck"...  Han är helt galet het och jo vi kan ju inte låta bli att tråna efter honom.

Ikväll så har jag, Dee och Josefine kollat på Gossip Girl och jag får se de nya avsnitten, jag är bra så glad över det! Nu är det bara 2 avsnitt kvar..



Imorn kommer John på besök och jag ska laga middag?! Lasange kanske...

LOVE


Guld stjärna i kanten..

Finanskrisen slår Sverige eller Köpenhamn rättare sagt eller mitt jobb menar jag nog för att vara exakt. Det är så det går när man jobbar på ett USA ägt företag. Fast det är väl nog så här över allt, gäller att jobba på och hårt om det ska bli några extra pengar i fickan. Förresten så hörde jag att min chef hade varit nöjd över mig och hur jag jobbade. Guld stjärna i kanten=))

LOVE

I want my nook back

Haha hittade denna bostadsansökan på nätet för en lägenhet i NY läget var kalas bra, men folket verkar helt galna ta er en titt!!

Och som Carrie säger i Sex and the city: I want my nook back..

http://newyork.craigslist.org/mnh/roo/914727269.html


Sleep tight folks..

LOVE

McQueen

Hörde precis om att Alexander McQueen ska samarbeta med Target! Detta kommer bli en succé och frågan är när kommer Target till Sverige?!


New week new hair colour..

kanske inte varje vecka men den senaste tiden har jag haft ångest över mitt hår. Försökte boka frisör tid men med att arbetsschema som mitt så är det mer en omöjlighet än möjlighet. Funderar till och med på att kanske klippa mig i köpenhamn men rädslan för de ska missta "topparna" för snaggad är förstor. Fast med en tolk kanske jag hade klarat mig ska nog ta upp detta med Dee.

Igår hjälpte My mig i alla fall att färga det, och resultatet blev en mycket mörkare kastanjebrun ton. Och jag gillar det!

Imorgon kommer England på besök och det är massor som ska göras innan dess vilket betyder att jag måste upp kl 5 imorgon. Ruskigt tidigt men helt klart värt det för att slippa Lori´s anklagande blick som jag säkerligen kommer få i alla fall men det skulle lätt varit värre om jag inte hade jobbat över idag och imorgon.

Började läsa Dirt idag och jag är redan fast!! I love that book.. Så nu ska jag läsa vidare..

LOVE

Counting down the days(months) to NY

Jag och My har äntligen tagit tag och börjat planera våran flytt tillbaka till New York! Våran tidsram har dock ändrats en del, men det viktigaste är att vi faktidst tillslut kommer dit, vilket vi absolut kommer till att göra!
Vi käkade brunch på Sorl vid Davidshall torg och kollade upp olika visum och alternativ för att få vistas i landet. 
Vi gick hem kollade på olika lägenheter, färgade mitt hår, som nu mera har en mörkare ton med inslag av rött.

Lördagen var party dagen. Stella hade maskerad på Budda så vi var där. Jag utklädd till Alex i Flashdance, My var Prima Ballerina och Zandra hade lyckats grymt bra med hennes kattdräkt!
Dansade oss svettiga, tills vi kände att det var dax och gå till Donkan. Jag kan lova att vi utgjorde en väldigt uppskattad trio när vi gick runt på Malmö´s gator mitt i natten!

Här kommer lite bilder som ni kan njuta av:)

Skål och välkommna:D
Hörde jag skål!!

 Me and Zäta Prima ballerina and Kitty Cat       mitt fönster


We don´t do FAT guys...

Knappast kommer nog aldrig hända.. Vi är mer inne på de anorextiska killarna med drog looken..  hahaha...
Igår kom My hit och vi kikade in på Systembolaget, plockade upp några flaskor vin för kvällen. Några flaskor senare, en ballerinakjol och knästrumpor intog vi stan. Klockan var då 22:))  Shine shine earlie bird..

De man skulle kunna utläsa av som står ovanför skulle man anta att det har att göra med en vild kväll i Malmö. Men inte jag och My vi slutade/började på Donkan..











Cheeeeeeseburger.... Denna bild fick även O mitt i natten, han var hungrig..


LOVE


Barack Obama!!

Elaction day, people go and do your thing vote for Obama!!!!

 

Not a working day for me..

Igår hade jag absolut tänkt att gå upp och jobba idag på morgonen. Men sen så vaknade jag och insåg att jag faktidst är ledig på måndagar och att det då betyder att jag inte behöver gå upp och jobba. Jag tror jag har tagit mitt jobb lite för seriöst de senaste veckorna och åkt in och jobbat även om jag var ledig. Dock har jag känt mig super stressad för det är så mycket som jag behöver ordna och fixa så jag blir helt tokig.. Men nu ska jag ta det lungt hela dan och träffa Zandra eftermiddag leta lite kläder till helgen och bara chilla.. Sen så går funderingarna om jag ska klippa mig eller inte?!
Såg att det fanns en frisör precis mitt emot mig så frågan är om jag ska springa dit och kolla. Eller om jag istället ska bort till gymmet och fixa ett kort.. Många val...

Återkommer med vad som händer..

LOVE


Sweet Sunday!

Min första söndag på ett par helger som jag vaknar upp med huvudvärk, magont och allmänt groggy. Alla dessa saker är självklara tecken på att jag är otroligt bakfull. Igår kväll så var det avskedsparty för Sandrah och Mehemt som i detta nu är påväg till Thailand sen vidare till Australien där de ska bosätta sig. Så vi förfestade som jag och Sandrah alltid gör med skumpa!! 30 minuter senare var jag på lyret och agerade som Dj resten av kvällen till de andras stora nöje:)

Kvällen fortsatte på Slagthuset där vi dansade natten lång eller i alla fall fram till 4 tiden sen så kändes det som att det var dax att ta sig hem. Förresten så stötte jag på M där inne och han var hans min när han såg mig är värd miljoner. Trevligt om vi kan vara vänner men frågan är om han kan vara det, tror knappast det, han är knäckt för att jag iggat honom.. I know he wants a piece of me but that´s not gonna happend EVER!! I vart fall så jublade  jag över att jag nu endast bor 10 minuter där ifrån och det är om man går sakta. Jag sa hejdå till alla och fortsatte hem och fick lagt huvudet på kudden (min nya investering) och somnade på två röda. Vaknade imorse och såg att jag fått ett nytt medelande av A där han skrev: Det var jätte trevligt och träffa dig du är såå gullig. Det är vad jag kallar en bra start på dagen!

Målet denna veckan är att hitta en nått som jag kan ha på mig på lördag fortfarande helt vilsen när det gäller de..

Nu är klockan snart sju och jag tror jag behöver sova, var vaken alldelles för länge igår.

Jasse, Linnéa och Sandra på Slagt
Denna bilden är stört skön, my girls. Det bästa är killarna till högers miner love it!!

LOVE


Moving update no 1

Jag älskar min nya lägenhet!!!!
Nu var det färdig flyttat, har fått in alla mina saker. Visserligen ligger det mesta i en ända röra, men jag jobbar på det.
Idag var jag runt på stan och köpte ett par nya vantar för Malmö har gått och blivit kyligt! Nu fattas bara min pälsmössa:)
Med tanke på utgången ikväll så kände jag att jag var tvungen att köpa en ny kläning och till den blev det en päls väst.

Sen tog jag och Zandra turen om IKEA för lite hederlig shopping. Slutade med några kassar och många ljus som kan lysa upp vintermörkret.


Utan Zandra så hade ja nog aldrig klarat mig!


IKEA we do love!!


LOVE


RSS 2.0