Finally Friday!!

Då var man lång ledig igen, jag kan abslout inte klaga på mina arbetstider denna månaden. Först var det Paris, sen blev det hemfär upp till väst och nu är jag ledig tills på fredag och sen tors-fre och nästa onsdag är jag i New York. Detta är totalt galet och jag älskar det.

Igår efter jobb så gick jag och Mette till sjön i Köpenhamn och drack öl. TNär klockand började närma sig kvällen tog  jag tåget hem till Malmö hoppade in i duschen och sen vidare ut i den skånska natten. På Lilla Torg mötte jag upp Micha och Co, vi satte oss på det nyöppnade T.I.G Fridays och käkade, drack öl och drinkar, detta medans solen sken och allt kändes sådär perfekt. Det är sådana dagar som man känner att Malmö är alldeles alldeles underbart, ska också tilläggas att jag var otroligt nöjd över att jag inte skulle upp och jobba idag eller plugg inför min sista tenta som alla de andra.

Idag tog jag och Jojo till Systrar & Bröder och käkade brunch, ruskigt gott var det. Helt klart en av de bästa i Malmö, bör besökas. Nu ska jag nanna lite och få lite energi och förhoppningsvis träna eller bort till västa hamnen och chilla.

Micha's bilder från igår..




LIVE LOVE LAUGH

French Balls With Attitude

Vissa saker blir bara bättre på bakfyllan och ett besök i Marie Antonette's gamla boning är en av dem..

Här har vi de nya bandet, Sarah-Trummor, My- Keyboard, moi-Bas, Zandra-sång&guitarr
We are French Balls With Attitude, lägg namnet på minnet för oj vad kända vi kommer bli..

LIVE LOVE LAUGH

Paris by night


Vilken trio vi är, detta är de två bästaste av de bästaste, jag gillart!!!

LIVE LOVE LAUGH

nattuggla

Vad gör jag uppe nu egentligen.. det är en fruktansvärt bra fråga. Med tanke på att jag börjar ap-tidigt imorgon så borde jag egentligen ligga i min säng och drömma om New York för det är väl det som mina drömmar oftast handlar om, kan jag tro=)

Antar att min bris på sömn beror på att allas våran Lori kommer på besök imorgon och innan dess har jag massor med saker som jag vill/måste ordna med. Men sen är det dax för lång helg och jag ska dyrka solen och bara hänga i parken och bli brun tills min NYC tripp.
Så där har ni mina planer för helgen, det blev inget Kalmar men Malmö är väl inte så illa heller kan jag tänka mig..

LIVE LOVE LAUGH

crazy

Jag lovar de sjukaste som någonsin har hänt mig i Urban history hände idag.
Sent på eftermiddagen var det jag som hade hand om golvet, sprang rundor i butiken och såg till att allt funkade och såg rent och neat ut. Plötsligt så går larmet vid en av våra dörrar igång. Jag skyndar mig dit och ser två tjejer som skyndar sig ut, jag springer efter och ber dem komma in igen. När vi går tillbaka så piper de igen, och de kan visst inte alls förstå hur detta kan gått till eftersom de inte köpt nått och de skulle ju aldrig stjäla nått heller. I vart fall så visade de sig att den ena tjejen visst hade saker från våran butik gömt ner i sin väska. Under tiden då jag frågar henne lite frågor så står hon och skakar som ett asplöv. Plötsligt så känner jag en konstig lukt eller rättare sagt en skit lukt. Men medans vi fortsatte att gå upp så förvann aldrig lukten utan den blev starkare. Så jobbigt nog för den lilla snattaren så hade hon bajsat på sig av nervositet. Sjukt, helt helt sjukt!!!!


Nu ska jag sova upp och träna på morgonen innan jobbet.

LIVE LOVE LAUGH

You don't have to understand me just love me

You don't have to understand me just love me

Det är ett citat som går så, jag köpte de som en kylskåpsmagnet till min mor när jag var i london för en massa år sedan. Men det är först nu som jag har insett storheten i dessa ord!!
Vilken vis man som har skrivit detta, helt galet vad bra det är.

Första dagen tillbaka på jobbet gick fint. Vi har fått våran nya display artist som är gammal i gamet och som vet allt och har koll på allt; han är en stjärna!!

Nu är det 15 dagar kvar till New York, can't get better then that!!

LIVE LOVE LAUGH

Vinnaren bland alla förlorare

Idag är jag vinnaren bland alla förlorare..

Ooops vad sliten jag är, sitter på tåget tillbaka till skåneland och bara drömmer om att jag hade bott i Göteborg istället hade varit mycket skönare att ta sig hem. Slippa allt tågresande men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i söndagsångesten. Förra söndagen var helt grym, vi käkade brunch, hängde på marknaden, åkte ut till Versille och kikade på slottet sen drog vi in till stan och såg Män som hatar kvinnor på bio mitt i Paris.
Tror helt klart att det är lättare att vara bakfull i Paris en i Uddevalla, men vad vet jag?! Jag lyckades till exempel skriva ut fel biljett som inte gäller på tåget utan bara är en bekräftelse att jag bokat men inte min biljett. Som tur är var tågvärden snäll och sa bara till mig att gå till resebutiken på centralen i Gbg och fixa de.

Så vad är det som har gjort mig till den lilla människa som jag är idag. Jo igår så var jag hemma  Richard i Ulvesund på sjösättningsfest. Där fick jag i mig både ett och två glas vin som blev tre som gjorde mig bra lurig. Men det var mycket trevligt och vi dansade, drack och hängde med sköna människor. Framåt natten tog jag och några av grabbarna en taxi in till stan där jag stannade till hos S och gick med han och hans folk ner till Kullgrens. Jodå det var mycket nöje.


My and Me, happy times..

LIVE LOVE LAUGH

Torsdag

Jag är mycket väl medveten om att min uppdateringen har varit otroligt dålig men Paris has been keeping me busy.
I torsdags tog vi oss runt i staden och upptäckte Notre Dame och Lovren, käkat lunch på ett kebab ställe, shoppat loss på H&M på Matthew Wiliamsson nya kollektion. Där hittade jag en tunika ur hans kollektion som jag har velat köpa sen jag såg de första bilderna på kollektionen. Det blev en del shopping för alla oss och i den stilen har vi fortsatt hela veckan. Ska även tilläggas att jag blev dessutom uppraggad av en polisman mitt på gatan mitt på ljusa dagen och mitt under ett upplopp av något slag.. Hur som helst så var det avstända vägar, poliser som åkte runt i skottsäkra vans och dvs galenskap. Men Hey, en fransman kan ju inte låta en söt tjej vara även om han är i tjänst. I likey:)
Det blev middag och promenad på kvällen sen så däckade vi alla av utmattning Paris tar hårt på krafterna.



Mona Lisa


Zäta is sitting under the tree and smelling all of the lovely flowers


My is super excited about H&M


Det har ju uppenbarligen inte varit lika fint väder i Paris som i Sverige.. Damn it!!

LIVE LOVE LAUGH

Liberté Egalité Fraternité

Våran Paris trip började på Central stationen i Malmö med en kaffe och ost fralla, därefter gick färden till Kastrup och mot Paris. Flygresan gick väldigt smärtfritt och vi kom fram till Charles de Gualle i ett stycke. Resan med metron var dock en annan historia då vi höll på att avlida av en värme chock och av uteliggarnas odör!!

Framme på Rue de Bac, hittade vi med zandras lokalsinne till My's hus, då min lokaliseringstjänst hade tillfälligt avbrott. Där chilla vi i några timmar och käkade lite lunch. Jag och Z drog på turist tur bort mot Eiffeltornet, där möttes vi av circus 100 polisbilar. Ska sägas att jag aldrig någonsin har sett så många poliser mitt på ljusa dagen. Eiffeltornet var inte lika stort som jag hade trott men väldigt vackert och ståtligt. Påvägen tillbaka gick vi längst Seine och strosade och tittade på alla vackra hus som de har i denna stad. Trots att de var/är lite halv taskigt väder så hade vi det mycket trevligt på vår lilla tur. Tillbaka i huset efter en regnskur aka niagara fallen så tog My ut oss till en Kina krog mitt i stan vilket var billigt och mättande precis som jag vill ha det:)






And it´s more to come

LIVE LOVE LAUGH

We likey



Som vi säger i Paris tajt bajjjjjja=))

LIVE LOVE LAUGH


Done and done...

Detta är nog det stället jag absolut inte borde vara på. Jag har nämligen min kompliterande ansökan att skriva klart tills imorgon. Jag mår nästan dåligt över hur oorganiserad jag är, kanske inte borde börja studera till hösten i alla fall. Gårdagen var en pina och men jag har i alla fall ordnat saker och ting med mig och O. Eller rättare sagt nu är jag och han väldigt färdiga med varandra. Det tog nästan ett år men nu är det dags att klippa banden, när någonting inte fungerar som man vill att det ska göra så finns det inget annat att göra. Jag kan nog inte ens förklara att jag verkligen hoppades att denna gång skulle vara annorlund, jag vet inte riktigt var det var som gjorde att jag fick den illutionen av att saker var annorlunda, det hela slutade ändå likadant.

Som D sa, it is fucking BULLSHIT!

Jo jag kan nog hålla med henne, tråkigt nog är väl att man förlorde nog en bra vän på köpet. Men de hoppas jag nog i alla fall att vi kan vara någon gång. För trots allt så tycker jag faktidst att han är sjukt roligt att hänga med och det känns enkelt och bra.

Nog om detta dagen har varit konstig alla på jobbet har varit hejdlöst bakfulla och såg ut som sju svåra år. Jo tack, jag hör också till denna liga. Men historierna om manager trion som en kräktes i vasken, den andre i en UO på Metron (moi) och den tredje blev körd runt på Kastrup i en väskvagn.. Hmm svenskar på bodega party i köbenhavn..

Nu bara måste jag styra upp min ansökan och där med basta..

LIVE LOVE LAUGH

Galenskap

Idag har jag varit otroligt oduktig. Vaknade vod 10 tiden imorse med vad man skulle kunna säga vara världens värsta baksmälla. Jovisst, den artade sig i spya och huvudvärk, och bilden som jag möttes av var inte mycket att hurra för eller rättare sagt den hade nog kunna skrämma bort de mesta..

Tittade igenom mina meddelande alltid ett uppdrag som kan orsaka ännu värre baksmäll och jodå denna dag var inte något annorlunda än de så många andra.
Det mest klockrena meddelande jag fick skickat iväg till Jojo som var på grillfest hos Lennie " jag är jättefull jag måste ta vig till malmö snart.. glöm inte mig" Blev inte många rätt där och meddelande som jag skickade till O, förljde väl ungefär samma mönster..
Garvade som ett litet barn när jag såg det, och gjorde ett väldigt viktigt konstaterande: Alkohol är inte min vän=)

Min dag har med andra ord varit väldigt lugn och det är nu den sista säsongen av Sex and the city som spelas på min dvd..

Förrövrigt så trots att det här området ska vara så lugnt och fint osv.. Idag så stod plötsligt polisen och blockade vägen vid vårat hus och när jag skulle gå runt pildammarna så möttes jag av en undercovered van med sirenerna på..

http://sydsvenskan.se/malmo/article431072/Misstankt-ranforsok-mot-butik-i-Malmo.html



hmmm

Ooops, nu har vi svaret eller rättare sagt vi väntar fortfarande på de..
Läge att lägga ner nu...

Staff party imorgon i våran underbara butik. Tema: Over the top!!
Om jag känner oss alla rätt kommer de bli galenskap, och vad mer än de älskar vi!?!?!
Denna fest kan jag behöva om inte annat min själ behöver det, skulle helst varit nu.

Ska fortsätta på min ansökan men min motivation känns just nu som ett gammal utedass, ganska sunkigt och stinker rätt mycket..

LIVE LOVE LAUGH


stolthet, bra för själen?!

Ojojoj, jag vet egentligen inte hur jag ska göra, ska jag ge efter på min stolthet eller bara skita i allt.
Linnea påpekade dock att vart har din stolthet någonsin gett dig förrut?! Väldigt, väldigt bra fråga...
Kankse skulle ta och ringa honom...

Förövrigt så har inte min ansökan till universitetet varit fulltaglig vilket betyder att jag måste skicka in en ny ansökan med motiverat brev och CV, senast måndag.. Så min bakfylle söndag kommer vara styr upp ditt liv söndag istället.. Hmm inte helt säker på vad jag tycker om de.

Nu upp och iväg till gymmet och få träna bort lite av min överskottsenergi..

LIVE LOVE LAUGH


Home

Min dåliga uppdatering skyller jag på faktum att jag har flyttat och donat de senaste dagarna och tro de eller ej men nu är vi helt inflyttade i våran nya lägenhet och det är helt grymt!! Äntligen slipper vi han the creepy man...
Visserligen är det långt ifrån i ordning här men de börjar lika nått.. Var på IKEA igår och köpte ett hem, allt som man kan behöva för att överleva Malmö.
Efteråt kom Zandra till våran räddning och hjälpte oss flytta de sista sakerna, och nu är det klart.
Nu tänkte jag börja sortera upp mina saker och få lite ordning och springa en vända till gymmet. Kan behövas efter den pizza jag och Zandra drog i oss igår, men gott javisst=)

Enda nackdeln med denna lägenhet är att någon tyckte de var smart att lägga alla garderober inklusive walk in closet i Jojo's rum och inga i mitt rum. Nåja, nog ska jag överleva det eller kankse är det dax för loppis snart!?

Ska uppdatera med bilder snart så att ni får se mitt lilla hem.

Och My om exakt 1 vecka och 20 minuter så är jag och Zandra i Paris, dax att korka upp=))

LIVE LOVE LAUGH


Bad for business..

Wow jag hittade precis de här fotot på mig själv som Johanna S har tagit när vi var i New York och påväg med tåget till Gavin  DeGraw konserten.. Frågan är bara vad som var så roligt?!?!!? fy fy fy vilken hemsk bild..


Bad for business.. very bad!!

LIVE LOVE LAUGH

Monki grand opening Copenhagen

Idag var det öppningsdagen för Monki i Köpenhamn och vad alla danskar har väntat på detta ögonblick.
Igår var det premiärsfesten med en massa mingel och drycker av olika slag. Köpenhamns trendelit var där och spanade in Köbmanegade nya tillskott. Det var riktigt nice, butiken består av 3 våningar och det känns som om man får lite mer av att handla där jämfört med i Malmö butiken. Det var en sjysst Dj som lirade plattor gästlista in och trotts att priserna på Moniki är galet billiga så fick de det att känns exklusivt.

Eftersom jag skulle öppna butiken idag så drog jag mig hem i hyfsad tid. Min plan hade ju varit att ta mig till Lund igår men jobbet förstörde ju det. Men nästa år då jävlar ska jag också sitta i Statsparken och avnjuta en kall öl kl 10 på morgonen som så många andra av mina vänner gjorde igår.

Nu ska jag inte vara på jobbet förrens på söndag morgon så det blir att passa på att njuta av solen.

LIVE LOVE LAUGH

RSS 2.0