Hösten är här..

Hösten har kommit idag så var det helt fruktansvärt kallt, har nog inte frysit så mycket sen jag var i Sälen i februari. Kändes som om vad man än drog på sig kunde man inte bli tillräckligt varm. Gäller väl kanske att tänka varma tankar eller nått. Just nu hägrar en resa till solen, hittade en biljett till Mallis för typ 1000.. Men varför åka till Mallis när man kan åka hem. Åker faktidst redan hem imorgon, behöver hem och träffa familjen och flytta mina saker och bara komma på rätt spår igen. Idag var jag och kollade på ett rum, eller det var typ som en egen lägenhet, med dusch och sånt.. RIktigt nice, killen som bodde där var också trevlig.  Så vi får väl ta och se vad som händer, letar i alla fall förfullt och A-K på jobbet ska ge mig hennes användare till bostadsförmedlingen i Danmark så jag även kan söka där. Jag är ju rätt trevlig så någon bostad skulle jag väl allt kunna hitta=))

Nu ska jag sova, vart en lång dag och jag har en del saker jag behöver ordna med, plus att jag känner mig sjuk.


Danielle och Charlotte på våran lunch igår, vi satt vid kanalen i Köpenhamn.

Köpenhamn är mysig stad, kanske blir dit jag flyttar i alla fall, får jag dock denna lägenheten som jag kollade på idag så tar jag nog lätt den.
Vi tar det som det kommer, imorn ska jag hem och just nu är det de enda jag kan tänka på.. Saknar allt där hemma!

LOVE


Mood swings..

Mitt humör har varit som en berg och dalbana, ena sekunden har jag skrattat och tyckt de mesta vart kul medans andra stunden har jag förbannat allt och alla.. Men nu har jag lugnat ner mig. Det är väl en mening med allt detta också, men sjukt dålig stil av Erik killen borde skämmas!!

Det som visade sig vara ännu galnare var att Johanna också blivit utkickad, så vi båda är nu snart hemlösa.. Så vi har kollat på att kankse hitta en 2 eller 3:a tillsammans. Så länge jag har någonstans och bo så är jag rätt glad..
Så vi får se jag ska kolla på en lägenhet imorgon och en på onsdag så jag har lite att pyssla med.. Zandra ska följa med mig som bodyguard..


Var hemma hos Stella igår och hon har sjukt mycket roliga kläder och även
denna peruk så nästa helg är det så jag ska gå ut:)

Have fun!

LOVE

Hemlös?!

Jo, det är väl så att alla onda ting händer i antingen 3, eller 5 form har jag hört.. hmm, jo men jag börjar nog tro att det är så. Så idag så fick jag ett medelande av Erik där han skrev om att han ville ha ett så kallat "bostadsmöte" fine, tänkte jag. På nått sätt så väntade jag mig nästan vad som skulle komma. Saken var den att han och hans flickvän har funderat på att flytta ihop, och hennes kontrakt på lägenheten går ut den 1 december så då kom de fram till att det vore prefekt att hon flyttade hit isället. Och eftersom jag har 2 månaders uppsägningstid så var de tvugna och vänta lite med att berätta det så att tjejen inte skulle behöva stå där med 2 hyror.. Eller som Erik sa det hon blir ju hemlös den 1 december, som sagt det är ju lite jobbigt när hennes föräldrar bor 3 minuter bort.. Jag är faktidst inte så arg på att de vill bo tillsammans osv, efter 3 år så kan jag också förstå det. Och vi har ju ett kontrakt så det är egentligen inga konstigheter.

Det som stör mig är det att de har pratat om det länge och de bestämde sig för över 1 vecka sedan! Det är vad som gör mig arg, eller rättare sagt besviken.. Som alla vet så är Malmö inte känt för alla sina lägenheter, det är riktigt svårt att hitta en lägenhet, så man behöver all tid man kan få för att hitta nått. Att det har gått och pratat om det utan att nämna något för mig det gör mig så ledsen trodde vi var bättre vänner än så.

John förklarade då för mig att "det inte var ett lätt beslut, och att de inte är så att han inte vill bo med mig". Så för att göra det lättare för mig så väntar ni in i det sista med att säga det?! Thanks, det värmde!
Jo men det är inte mycket att göra åt saken, gäller bara att hitta en lägenhet..

LOVE

It's just Brooklyn baby!

Vaknade upp med huvudvärk, ska ju sägas att vi var ute och firade Annas födelsedag igår. Men det hela var väldigt stillsamt, vi satt på Ölcafet och drack självklart öl och bara chilla. Lite efter 11 tiden kände jag att det nog var dags att dra hemåt, alldeles för trött.. Så kom hem och somnade på två röda.. Idag ska jag försöka ta mig ner till gymmet, och få träna lite, sen i veckan ska jag och Stella skaffa oss ett gymkort lutar nog åt SATS faktdst..

Ikväll åker jag in till Köpenhamn avskedsmiddag för Clara som flyttar till Berlin imorgon. Så vi ska käka middag och troligtvis slutar det väl i party med:) Annars ska jag försöka spara mig till nästa helg, åker ju hem då och ska flytta alla mina saker från lägenheten. Slog mig igår att det är min sista fastalänk till Strömstad, känns helt konstigt! Men måste göras går inte att ha en lägenhet där uppe och bo här nere och sen flytta över till New York.

Men i vilket fall som helst så ska det bli riktigt kul att komma upp och träffa Sandra igen har inte sett henne sen hon var här nere samma dag som jag drog till NY. Pratade precis med Sandra nu och snackade om min planerande flytt dit över och jag sa då att även Brooklyn skulle kunna funka. Hon började då berätta om alla som hade blivit rånade där. Jag kontrade då med kommentaren.. It's just Brooklyn baby.

Nu blir det nått avsnitt av Lost följt av att städa lägenheten.

LOVE


Gossip Girl

Idag är det onsdag vilket betyder, Gossip Girl tjejkväll i Köpenhamn.. Och Gossip Girl för er som inte är helt inte i det så missar ni något stort, jag är helt fast i serien. Och vill helst se alla avsnitt på en gång, men även jag får vänta en vecka i taget! Så vi har lagat lasagne, och dansk drömkage aka drömkaka:) Sen vart ute på lång promenad, och nu är jag helt matt och ska bara fixa mina naglar och sova.. Men en soft dag, imorn ska jag och Annie ordna upp på lagret och fixa goodiebags som vi ska ha på kulturnatten..
10 october, ses där:)

LOVE


Ge blod!

Så hela min "att göra lista" är fixat förutom träningen. Vilket jag inte fick lov att göra av någon konstig anledning. What so ever så har jag gett blod idag. Första gången och jo, hon missade först så jag fick sitta där med nålstick i hela armen men tillslut efter att hon grävt runt inne i mitt armveck så träffade hon. Jag som är rätt rädd för sprutor gillade inte detta, men det är ju för en bra sak. Att jag bestämmt mig för att bli blodgivare kommer helt naturligt för mig, ända sedan jag var liten har jag sett dessa koppar, tallrikar osv med texten : Många droppar små! Så att jag skulle lämna blod var inga konstigheter och jag personligen kan inte se varför man inte skulle göra de!? Jovisst man kanske är rädd för nålar eller tycker att blod överlag är rätt cripy, men som jag ser det så är det för en bra sak. Jag har nämt för rätt många av mina vänner och bekanta att jag har anmält mig som blodgivare och reaktionerna har var ganska splitrade från: Bra där! Till varför då?! När jag då svarar att det är för en bra bra sak så kollar folk lustigt på mig och undrar en gång till varför jag bryr mig.. Alla behöver verkligen inte ge blod men de hade vart grymt bra om alla kunde göra det. Och sen så får man välja lite olika saker som tack antingen en tröja, presentcheck eller att skänka pengarna till cancerfonden. Så varför inte skänka pengarna till cancerfonden då har du gjort två bra saker på en och samma dag och det tar max 1 timme.

Nu ska jag jobba på mitt CV till NY, sen kommer jojo och då ska vi ge oss ut på en tur..

LOVE


Underbart

Rickard gjorde helt klart min kväll, jag pratade med honom och berättade om min nya tro på kärlek igen. Att jag nu ska sluta och vara så pesimistisk och bara för att man blev bränd en gång så kan det faktidst bli bra igen..
Han sa då följande: Hur kan du ha problem med att få killar att bli intresserade av dig, du är ju en av de charmigaste tjejerna jag mött. Du är sådan där tjej man kan bli kär i över telefonen..
Det ska då tilläggas att jag har bara träffat Rickard en gång för typ 4 år sedan men vi har hållt kontakten och snackat fram och tillbaka sen dess.. Nu har han tjej och barn påväg, men är fortfarande en av de underbaraste killarna ever..

Sen så pratade jag och My om våra New York planer, och som det ser ut nu så blir det att spara ihop pengar.. och om vi inte hittar ett jobb innan och får visum åker vi över och löser allt där..
Så New York blir det, och jag är sjukt glad över det hela..

Andra grejen på min lista är komvux grejerna. Killen jag pratade med där är visst på semester så jag kommer ju absolut inte hinna börja imorn. Men börja ska jag! Imorn ska jag även till Infoteket och kolla hur jag översätter mina svenska betyg till danska så att jag kan söka in till nästa höst. Jo här har vi allt planer. Jag ska söka juridik och psykologi i både Danmark och i Lund. Sen så får vi se vart jag kommer in någonstans. Jag vill nog helst läsa i Danmark men man vet aldrig vi får se vad som händer.. Känns bra att planera lite eller de närmaste 5 åren:)

Nu ska jag sova har massor med saker jag måste hinna imorn.. Ut och springa är ju en av de första..

LOVE

Sugarplum Fairy

Vaknade runt tolv tiden igår av att folket i lägenheten börjadefixa i ordning för 50 års festen.. Kändes dock som om det var alldeles för tidigt för mig att gå upp hade gärna sovit bort ungefär resten av dagen med. Men drog mig tillslut upp och tog mig iväg ut på stad, skulle kolla upp vart den amerikanska affären låg. Det sjukaste är att den ligger 3 minuter från mig och jag har passerat den en massa gånger utan att uppmärksamma den. Hittade i alla fall dit och fick köpt lite american sweets.. Sen fortsatte jag till caroli och på vägen där, stötte jag på Johan Flodin min gamla tränare. Det var akademiska rodden i Malmö igår så där var han. Ibland är världen riktigt liten...

Påvägen tillbaka så stoppade en fotograf mig och frågade om jag ville vara manekäng för Metro, och givetvis ville jag INTE vara med. Men fint att bli uppmärksammad sådär på lördagseftermiddagen.

Kvällen kom och Zäta med, jag hade ju faktidst för en gångs skulle lagat middag, eller ja, spagetti och köttfärssås blev det. Tillräckligt avancerat för mig! Vi satt hemma och drack lite vin, sen mötte vi upp Johanna och co på stan och drog till KB för att se Sugarplum Fairy´s spelning. Och jo, den var riktigt, riktigt bra. Skönt att se ett band som har så mycket energi på scenen så det smittar av sig, man kunde inte stå still en sekund, man kunde bara dansa..
Big up för Sugarplum Fairy!!



Förövrigt vart det riktigt kul på KB och jag, fick även sjyssta meddelande från A som jag inte sett på 1 år typ, men som jag defenitivt ska träffa snart.. Sen några från D, fick härligt Hultfreds känsla av dem. Galet att ett medelande kan göra en så glad. Sen så gjorde jag nått jag inte borde ha gjort, jag ringde F, har inte pratat med honom på jag vet inte hur längre. Men det kändes bra att prata med honom, skönt om vi kan vara vänner igen..

Nu ska jag sova lite till sen förhoppningsvis ta mig ner till gymmet och springa lite..

LOVE


Reclaim the streets

Igår var min plan att gå ut med Stella och se Ludde och hans band, men min migrän hade övertaget och det slutade med att jag sov istället. Vilket säkerligen var ett smart move. Inkonst ligger precis nästan vid Triangeln där de hade Reclaim the Streets igår, vilket uratade med en massa poliser stenkastning, sönderbrända bilar osv. Det var precis vid gatan vid statshuset ungefär 3 minuter från vart jag bor, men jag sov som en ängel så jag missade de mesta..Sen i onsdags har det varit poliser över allt, man kan inte gå någonstans utan att gå in i en polis, eller så cirkulerar de med helikopter ovanför ditt huvud helt galet. Men antar att det är bra det med, och med alla extra poliser i stan från både sverige och europa så gick väl ESF mötet rätt smooth..

http://sydsvenskan.se/esf/article370112/Det-ar-for-javligt.html

I eftermiddag är det de stora ESF demostationståget, så vi får se hur det går med det. Rätt lungt skulle jag tippa på i alla fall!

LOVE


Thomas är dagens räddare i nöden

3 dagar ledigt nu, kan inte annat än att lé helt underbart, att jobba 10 timmar om dagen är helt okej men slitigt när man har mycket och göra.. Men det är helt klart värt det när man inser att man har 3 dagar ledigt som man bara kan njuta av.. Så planen för ikväll är vin hos Stella och sen vidare till Inkonst och se Dolly Dragers (Ludde).. Så nu hoppas vi att min huvudvärk ska släppa så kan kan hinna dit.

Annars har jag inte gjort mycket idag suttit i telefon och pratat med Thomas i Sthlm, (deras reciver) han har jobbat typ 1 år längre än mig och har koll på allt. Så nu när det körde ihop sig för mig var det rätt underbart att bara kunna ringa till honom och fråga.. Så han är dagens hjälte för mig.

Nu måste jag in i duschen om jag någonsin ska kunna bli människa igen:)

LOVE

Working on it

Just nu känns det som om jag börjar ta mig vatten över huvudet har ungefär 1 miljon saker som jag måste göra.. Min arbetslista på jobbet ser ungefär lika lång och krävande ut som min lista över mitt liv.. Blir helt matt!! Men de är bara att bita ihop, och prioritera lite.. Imorn ska jag prioritera att tvätta, städa, laga mat, sola (behöver lite värme) och bada.. Helt enkelt ta hand om mig själv lite.. Just nu behöver jag det.. Men nu ska jag se ett avsnitt av One Tree Hill och sen sova, tyvärr är mitt liv inte mer intressant än sådär.. Tragiskt men sant!

LOVE


London is

Lördagen tillbringades i liggande tillstånd med datan visandes Gossip Girl och en Starbucks Frappuchio i handen. Detta var det enda som jag kunde tåla under lördagens första timmar, vid 2 tiden kom K in till oss. Då vi var tvugna att rycka upp oss för han skulle ta oss på tur. Turen var Camden, riktigt cool stad. Där även Gwen Stefani bor, K har nämligen varit där så han visade huset!!Där fanns det en marknad där man verkligen kunde hitta allt möjligt. Så vi knallade runt där och bara njöt av dan, det ska även tilläggas att det var solsken och över 20 grader inte illa för London. Vi åkte tillbaka till lägenheten gjorde oss i ordning K skulle ta oss till Yo Sushi och sedan en musikal, Avenue Q. Den musikalen var helt galet kul, skrattade i ett från början till slut. Så om det är någon musikal man ska gå på är den helt klart att rekomendera!!
Efter musikalen gick vi runt i stan det var även då jag såg en bild på Jude Law och jag frågade K om han kände honom(han känner nämligen en massa kända folk). Han såg lite frågande ut och undrade varför, jag svarade då att han var från england och då borde de känna varandra.. Och om han någonsin träffade honom så skulle han hälsa honom att han han kände en svensk söt tjej som absolut skulle kunna tänka sig vara hans nya nanny(till historien för er som inte vet så hade han ett förhållande med sin förra nanny) detta fann K mycket roligt och kanske inte min smartaste kommentar men den bjuder jag på..

Jag och C drog sen ut på Juvel som är en cool bar/club för uptown britts, dock gillade jag inte det helt så vi gick in och sen ut igen.. Ute på gatan hittade jag två danskar, som vi sedan hängde med resten av kvällen. De killarna räddade mig även från äckliga britter som inte kunde ta ett nej från mig utan skulle hänga efter mig vart jag än gick i alla fall. Skönt och ha två stora och starka killar då:)

Efter X-antal Tequila tackade jag för mig och vinglade efter en taxi och hittade tillslut en som jag och C fick dela med en spanjor, som jag även pratade spanska med.. Hmm jag är väldigt språkkunnig ibland. 

Söndagen bestod för mig att endast ligga i sängen, visserligen var jag kung i baren på natten man söndagen var jag mer lik en komapatient! Framåt kvällen kunde jag äntligen resa mig upp så de blev middag och bara chill. Men det var en trevlig resa som helt klart bestod i många galna kommentarer och talesätt:)

IKEA + tuben = santVin i glas är en grym idé 

LOVE


London Calling, chippendale too.

I helgen blev det lite oväntat en tur till London, vilket var väldigt uppskattat. Temat för helgen var no shopping just drinking and clubbing! Och snacka om resultat med! På fredagskvällen så tog vi på musikal Chicago, jag var lite lätt besviken på denna, hade nog lite för höga förväntningar kanske. Efteråt sparang vi runt hela WC2 för att hitta Yo Sushi som enligt google maps skulle vara runt hörnet. Dock hittade vi aldrig det, men inget att hänga läpp på där inte, vi hittade MC och en Cheese burgar senare så var jag på topp och fortsatte in på klubben och festade. Jag och D ägde dansgolvet, hade våran egna lilla ring runt oss.. Träffade lite britter som vi hängde med, trevliga dudes tills de visade sig att de inte var vanliga britts på krogrunda utan överklass britts på fucking runda. De visade sig att de bodde i säkert en av Londons grymmaste lägenheter, helt galet stor med brev från Drottningen! Oja detta satt nämligen inramat på toaletten, britter och deras drottning.. Efter deras många försök att få oss att stanna, då vi insåg att deras personlighet tyvärr var mer avtändande än deras lägenhet var värd att stanna för så tog vi en taxi hem.

Green Card Lottery!

Undrar på om man skulle anmäla sig till Green Card Lottery, då kan man ju åka och jobba och bo i USA hur man vill. Låter ganska lockande men frågan är vad chanserna är att man vinner?!
Och som det mesta annat där borta så känns det som om det är nått lurt med det hela.. hmm..


New York baby!

LOVE


Svenska systemet

När jag var och hälsade på My i NYC satt jag, Alan och My och disskuterade, fördelarna/nackdelarna med det svenska VS amerikanska systemen. Jag sa då att det är skönt att man alltid vet vad man får i Sverige att alla kan få hjälp utan att betala hutlösa avgifter för läkarvård osv. Alan sa då att han hellre betalade lite mer för bättre vård. Jag förstod vad han menade men tyckte ändå att vi har det bra i Sverige. Detta var tills idag, jag har suttit i telefonkö i säkert 4-5 timmar sammanlagt. De har skickat mig från ena till andra mottagningar, för att sen skicka mig vidare för de tyvärr inte kan hjälpa mig. Tillslut fick jag ta i rätt vårdcentral, som då medelade att de inte hade några tider i alla fall inte de närmaste 2 veckorna. Okej, men det är lugnt 2 veckor kan jag klara. Men då kommer nästa grej, jag kan inte anmäla mig nu utan måste vänta tills imorgon klockan 8, för att då kanske få en tid om 2 veckor, vilket dem inte kan garantera!

Helt värdelöst system, blir skogstokig. Hade jag inte varit en såpass stabil person som jag trotts allt är så vem vet vad som hade hänt. Sverige borde skämmas och komma på nått bättre system. Annars röstar jag hellre på att allt blir privatiserat för detta suger!!


This is my struggle



Helgen har varit minst sagt turbolent. I fredags kom Sandrah och Katta på besök och planen var att vi skulle ut och festa i Malmö stad. Så vi började kvällen med champange och hade riktigt nice.. De flyttar snart till Oslo så det var riktigt kul och träffa dem innan. När jag började bli lite på lyret och samtalet kom in på lite känsliga saker så brast det helt. Vet egentligen inte hur vi kom samtalet men helt plötsligt var vi där. Jag kände att jag försökte hålla en god min och inte låtsas om någonting, men det höll inte så länge plötsligt brast det och jag började tjuta som ett litet barn.
Ringde Zandra aka räddaren i nöden, och hon hjälpte mig igenom det mesta. Och framför allt fick jag fram att jag nu var mogen att göra något åt sakerna som har hänt. Jag tänker inte längre stoppa huvudet under kudden och låtsas som ingenting. Nu tror jag mig var mogen för att visa att karma faktidst finns!

Att saker och ting faktidst har konsekvenser, att det du gör mot någon annan som du tillsynes går obemärkt ifrån kommer komma tillbaka mot dig. Det finns en rättvisa i denna värld här, i alla fall hoppas jag på det. Jag vill inte på nått sätt göra denna människa illa eller ens förstöra hans liv lika mycket som han har förstört mitt men jag vill att han ska stå tillsvars för det han har gjort mig. Jag vill ha en förlåtelse. För jag vill kunna gå vidare och inte behöva fly mer. Jag vill kunna stanna på en plats och känna mig lugn verkligen lära känna människor och framförallt lära mig att verkligen lita på dem i vått och torrt. Jag vill samtidigt också kunna ha ett fungerande förhållande till en man som jag förtjänar inte en som jag vet jag har valt i min desperation att känna mig älskad. En som jag vet inte förtjänar mig. Av mitt förhållande mönster som jag har haft kan man ju utgå från många saker, men framförallt att så fort jag träffar en genuin kille så flyr jag hals över huvud bara för att jag blir så fruktansvärt rädd. Jag är trött på att vara rädd för killar, jag är trött på att drömma mardrömmar, och jag är så jävla trött på att veta att han har förstört hela min barndom. Han har satt skräck i min mamma min lillasyster och fått dem att hålla tillbaka vad de tycker och tänker. Jag är så ledsen för vad min lillasyster har varit tvungen att höra och se. Så ledsen för vad min mamma har försökt blunda för. Så ledsen över vad som har gjort att han blev sådan där, det som skapade ett sådant monster! Jag är framför allt så ledsen över att jag varje dag lever i skräck, att inte våga leva mitt liv fullt ut. Att tillsynes behöva låtsas som ingenting och försöka låtasas som att allt är över och att allt är okej. Det är inte okej, det är fanmig inte OKEJ!

Men nu ska det ta slut, nu ska jag ordna upp mitt liv. Jag ska prata med en psykolog, jag ska försöka få nått så kallat förtroende för denne. Jag ska i vart fall ge det ett försök och fungerar det inte så ska jag fortsätta försöka. För det är inte över förens jag kan släppa detta helt och må bra.

I lördags gjorde jag dock det första i min väg till helhet. Jag polisanmälde honom och vart det leder vet jag inte men jag hoppas att det ska få honom att förstå att det är så fel, så fruktansvärt fel det han har gjort mot mig!

LOVE

Counting on Joe!

Okej, så efter många om och men så fick jag tillslut tummen ur och addade Joe på Myspace och han är HET!!!
Jag skrev en kommentar till det : So do you remember this extremly hot girl from sweden, named Kelly? ;)
Hur sött är inte det eller? Är det inte lite flörtigt samtidigt som chill eller är jag helt ute och cyklar?! I vilket fall som hälst så la han till mig med och nu är vi vänner..



My potential husband

Gotta love him!!
LOVE

Komvux

Idag bestämmde jag mig för att börja läsa på komvux, har skickat in ansökan och hoppas bara att det ska finnas platser kvar. Lite olika ämnen som jag ska läsa bla psykologi och danska, känner att den måste bättras på lite. Annars har det vart lugnt på jobbet, kortat ner min arbetsvecka till endast 4 dagar och då har jag lördag,söndag och måndag ledigt. Dock blir de 10 timmars dagar de andra med de är chill.. Just nu väntar jag på att Sandrah ska komma in till Malmö, har inte träffat henne på galet längre så ska bli kul och ses innan hon drar vidare till Oslo. Så sushi och tjejsnack ikväll, och imorn ska jag vara flytthjälp!

Dannielle, gjorde även min dag idag när hon sa : Yasemin, you are soo nice to people. jepp den göttar jag mig på!

LOVE

Tisdag

Tisdagar är alltid lika med massa varor och fullt upp ett par dagar framöver. Idag så fick jag hjälp av Danni, vi är det grymmaste teamet ever. Så alla var nöjda och glada idag. Sen så hade vi även Lori på besök vilket alltid brukar betyda kaos. Men idag vart det helt lungt, hon var lugn och trevlig, jag fick i uppgift att mäta väggar osv.
Nu håller jag mest på att kolla jobb VS skola i NYC måste snart bestämma mig , samt fixa med komvux har skjutit upp på det ett bra tag nu.. Måste ordnas snarast, typ nu! jepp nu ska jag ordna det, sen ska jag kolla mer på Berkly och Colombia! Great deal!


Pics från lördagen

Bilderna från lördagskvällen, kvällen var visst luddigare än jag trodde först! Och uppenbarligen naknare med=))


Ju mindre kläder desstu bättre?!


Gitarr Hero som gäller, älskar det spelet you can never get enough


John sitter och förklarar för mig att man måste lyssna på takten för att spela..


Stella innan vi gick ut gissa hur hon såg ut efter=))


Boysboys...


Här har vi Niklas=)

manhattan dudes


Lite blandade bilder från min NY trip..

My got some eyebrowns:PReading the Bibel on the subway is funky GavinMy just woken upmyBell of HopeTree of hope?!  Crazy americans with their flag on their back!!

RSS 2.0