Vapenlagar!

Igar när jag korde till Barnes and Nobels, sa vart det ganska morkt och jag hann inte skruva ner volymen som jag brukar gora när radioreklamen kommer. Detta maste ha varit ett omen att jag verkligen skulle fa hora detta medelande. I vart fall de damen i radion sa var foljande: (namn pa nan presidentkandidat) vill starka vapenlagarna, nagot som skulle gora det svarare for oss hederliga medborgare att forsvara oss. Med sa mycket kriminallitet som vi har, sa behover vi vapen att skydda oss. Ska det bara vara sa att det ar brottslingar som ska ha tillgang till vapen medans vi vanliga människor ska sta forsvarslosa medans alla kriminella hotar oss och tar vara saker och mordar!  När jag horde detta visste jag inte om jag skulle skratta eller grata! For uppenbarligen sa tror ju folk pa detta och gar och strejkar emot att man vill skarpa vapenlagarna! Detta är sa fruktansvärt tragiskt och samtidigt sa mycket USA over det hela. Jag blir sa Mätt!

fly fälltet

Sadär efter att ha tagit modet till mig i tisdags sa fick jag äntligen ur mig att till Tara att jag ville flytta! Detta mottes med en fragande min och ett antal fragor om varfor?! Vi kan ju borja med exempelt att du har 5 ungar och alla är under 3 och du forväntar dig att jag ska ha hand om 4 av dem! Killingar inget bra i mina oron... Sen när Gregg tog kom hem blev det mera prat, Tara sa med tarar i ogonen att hon inte ville jag skulle flytta. Mycket prat, om ingenting, eftersom jag redan har bestämt mig, hittar jag ingen ny bra familj sa aker jag hem inte mycket mer med de! Dock har jag lovat att vara kvar här tills mitten av januari for att ge dem en chans att hitta en ny au-pair. Men sen bär de av=))


US vs Sweden

Idag blev det en tur till sjukhuset for lite random tester infor operationen som är framflyttad till den 17 november. Kändes väldigt skont nar de fragande om jag hade nagot testamente, vad skulle jag testamentera min stora frimärkssammling da eller?! Men nu ska jag inte bara opereras nu kan jag kanske även do?! Fansiken detta är jag inte riktgit keen on.. Sen forsäkrade sjukskoterskan mig om att det är väldigt osannorlikt att man dor av att ta bort gallsäcken! Sa jag far väl lita pa henne, sa jag skrev under alla papper om allt som skulle kunna hända, sa att jag inte pa nagot sätt skulle kunna stämma dem om nagot gick snett!

Sen sa har jag pratat med My's lcc om att kanske flytta till hennes omrade. Hon sa da att jag maste prata med min egen lcc och att jag aven maste prata med min vardmamma! sa jag ringde min lcc och pratade med henne och hon sa att mitt problem ar att jag ska opereras och att ingen vill ha nagon som inte kan jobba! aha sa det kanske blir en svensk jul har ialla fall! vi far se nu ska jag upp och sova pa saken och ta mod till mig och prata med tara imorgon!

hey ya!


kids in america



Som ni ser pa de andra kortet sa är jag super nanny som tror att allt gar att losa bara man pratar om det.. hmm nja dessa kids är vilddjur som forsokte springa mitt ut i gatan. gulliga som fa är dem ialla fall! sen sist och minst de nya tillskottet i familjen Cameron!

Black friday!

Fredagen, dagen efter thanksgiving kallas Black Friday sa mycket svartare vet jag inte om det är dock sa oppnar alla affärer sjukt tidigt! Alltsa inte sjukt tidigt som hemma utan 4 pa morgonen vissa affärer i city oppnade vid midnatt?! Sa jag antar vet dock inte om det är sa men dagen heter black frisay for att folk valfärdar till affärerna i ottan for att starta sin julhandling, sa denna dag är visst den dagen som folk spenderar mest pengar, kankse är det for att de behover kopa nya kläder efter all kalkon eller sa är folk bara ute efter det vanliga, se sa bra ut som mojligt! I vilket fall som helst sa holl jag i mina svart tjänade slantar och jobbade hela dagen och efter jobbet (krävdes all viljekraft som fanns i mig) tog jag mig till gymmet och tränade!

For ovrigt har de nog inte hänt sa mycket, dock har jag bestamt mig for att byta familj detta är dock inte nagonting som min nuvarande familj vet om. Men jag har svart for att tro att de plotsligt skulle lära sig svenska och ga in pa min blogg, men men konstigare saker har hänt! Visserligen älskar jag denna familj och dem är helt underbara mot mig, men ena ungen av 5 är en pain! Och sen jag kom hit har jag inte sovit en hel natt utan att ungarna har väckt mig. Jag kan mycket väl forsta att folk hemma sitter och tänker att detta borde jag forstatt innan jag tog mitt pick och pack och flyttade over Atlanten. Dessa människor kan jag forsta, dock antar jag och rätta mig om jag har fel har ingen trillingar pa 18 manader en nyfodd unge och en 3 aring! Om nagon har det och tycker jag klagar sa ska jag absolut skärpa mig, men just nu är jag utsliten och bara längtar efter god mat (mormors mat), mina vänner och familj jag längtade till och med efter sportshopen sa damer och herrar detta är helt klart en ohallbar situation. Men jag ska dock inte lämna landet, tänker bara flytta närmare city! Sa när mamman här blir galen pa mig vilket jag vet till 100 % att hon kommer till och bli kommer jag behova massor med support!

Sa det ar det som händer just nu, vilket är en väldigt stor grej, samtidigt sa ska jag operers for gallsten pa fredag vilket inte kommer hända for mamman här tycker inte att de är sa allvarligt och vill skjuta fram det tills hon mar bättre! Sa helgen ska jag tillbringa med My och leta ny familj hoppas jag pa, ta i trä att hon inte blir sjuk=))

Idag har jag jobbat, fran fredagen tills idag blev det 30 timmar! Sa jag och jennifer akte till Lehigh valley mall och skulle ta en fika slutade med att jag handlade upp min lon! Inte mycket snack om saken där! Det jag kopte var en ansiktskräm och hon i affären fragade om jag använde en ogonkräm, jag som aldrig har använt mig av nagon kräm i hela livet svarade nej, da sa hon att det ar bra mot rynkor!!!!! Sen när har jag rynkor?! Sen sa snackar jag med Rafael pa msn da han har vart inne och tittat pa mina bilder pa bloggen och säger att jag ser annorlunda ut. Okej hur da svarar jag och hoppas pa en komplimang:P Da säger han att jag ser äldre ut! Sa det kanske är dax att borja använda denna kräm=))

Sa det kanske är skonhetssomn jag behover vilket jag inte kommer kunna fa men jag ska nig dra mig upp och forsoka fa nagon timme innan de grabbarna vaknar!

Sa hasta la vista amigos


Bilder fran NYC


Thanksgiving!

Jepp denna dag som varenda människa i detta land lever for..  Det gar mer eller mindre ut pa att äta sa mycket kalkon som mojligt pa sa snabb tid som mojligt och när du har ätit en hel kalkon sa ska du äta ännu mer. OCH när middagen är klar sa väntar man i nagra timmar, bytte till mer passande byxor läs (allt med strech i)..
Jag lekte av mig nagra av kalkokilona med ungarna, nar jag antligen kande att jag kunde knäppa mina byxor igen sa ropade Nanna att det var dax for pumpkin pie och nagon slags chokladtarta.. Detta var väldigt uppskattat av mig, trotts mina mängder av kalkon.. Till denna efterrätt kollade vi pa Tara's och Gregg's brollop, detta var tro det eller ej, otroligt underhallande=)) Framfor allt for att Gregg's bror Brett (som var bestman) somnade vid altaret och prästen fick väcka honom, sen även for hans skal där han sa en massa lustiga saker, som att hans mamma (Grammy) beter sig som en farmor osv osv.. Till historien hor ocksa att Brett alltid har varit den galnaste av alla barn och att han var sa full natten innan brolloppet sa att han däckade och var nära och missa det! Det roligaste är att när han var liten tog Grammy honom till kyrkan (hon är väldigt troende), och bad prästen att jaga ut djävulen som hade besatt hennes son! Jag vet inte om hon hade sett exrosisten en gang for mycket, men troligtvis sa var hon nog bara sig själv=))
Sen sa blev klockan 9 och jag somnade, skyller allt pa kalkonen!

Lovely!

Bara ordet helg far mitt hjärta att bulta lite extra mycket, detta är dock enbart da jag har mina lediga helger. Denna helg liksom alla andra lediga akte jag in till the big appel! Redan pa fredag efter att ha jobbat 11 timmar satte jag mig pa bussen som skulle ta mig in jätte snabbt! Denna buss kordes av en sjungande, dansande kottbulle, ingen vanlig kottbulle utan en kottbulle som älskade kycklingvingar nagot som han mer än gärna berättade for oss ovriga livrädda passagerare. Mig gillade han dock inte, detta berodde enbart pa att jag pratade enligt honom for hogt i min telefon! Efter 3 timmar sa kom jag äntligen fram till mitt älskade Manhattan, där My hade väntat pa mig i 2 1/2 timme. Vi tog oss snabbt in till hostelet, och borjade direkt fixa party maken och fira varan lediga dag, jag sprang dock och letade efter Sandra som även skulle joina oss denna kväll! Efter ett par turer hittar jag henne i lobbyn, hon tog även en av sängarna som fanns i rummet, sa där sparade hon de 30$..

När vi drukit lite vin drog vi oss vidare till Guest house där det var en privat fest och en oppen bar, detta var nagot som var otroligt uppskattat av oss. Vi som inte är 21 skulle da inte fa natt drickband, sa detta innebar att jag var den som gick forst och inte fick nagot och de andra damerna visade friskt upp sina leg och fick var sitt.. Till storyn hor även till att jag är älst och hade jävlats med My for att hon är 88:a..  Här stannade vi tills vi var färdig drukna eller nja i alla fall när baren stängde=)) Da tog vi oss in pa klubben som lag bredvid Home.. Där vi festade glatt i X-antal timmar.. När vi senare drog fran klubben, sa fick My tag i en happy birthday ballong, sa denna dag blev helt plotsligt hennes 21 ars dag (detta är även den lagliga alderna for att dricka).. Vi hittade längst gatan nagra trevliga pojkar fran NYPD, där flickorna posade med hatten och pa bilen.. Kolla även in polisens leende som han har.. han var bra nojd i detta läget. En av dessa poliser hade en jesus bild i sin hatt detta pagrund utav att han hade blivit skjuten 3 ganger och efter det blivit troende.. Efter mycket tänkande fran min sida, for detta med att bli skjuten är ju natt speciellt.. Tillslit sa kläcker jag fragan: Gor det ont att bli skjuten? Jag vet ärligt talat inte vad de svarade men, jag är nog lika glad for de.. For med en sadan kommentar kan man inte fa sa manga lyckade svar:P

Anledningen till att vi gick fram och pratade med dessa poliser var for att vi var hungriga, och när detta gjorde sig paminnt igen sa drog vi oss vidare. Där Sandra far tag i natt hallall kott eller natt likande, sa träffar jag och My pa nan kille som ville bjuda oss pa drinkar osv.. Pavägen mot en dinner, sa gar vi med andra svenskar, även nagra som amerikanska soldater som precis kommit hem fran Irak. Ena killen gar med My och andra med mig! Han fragar da mig om jag vill "have some fun later" jag kollade pa honom och sa " No thanks" Efter detta lämnade han mig och sprang iväg for att leta upp natt nytt offer. hehe detta var jag väldigt uppset about, enligt mig var det otroligt oartigt att bara ga iväg for jag inte ville ligga med honom.. Men när jag sag Donkan gick genast mitt agg over till en längtan efter en big mac.. När vi satt där sa vart även Jay där med oss, vet inte riktigt varfor men han erbjod sig att vi fick lana hans lägenhet pa Upper east side(riktigt nice omrade) om vi inte ville sova pa hostelet.. Men hostelet blev det, och efter att ha sprungit mellan 5 och 7 ave (tackvare Sandras lokalsinne) sa kom vi hem.. sov 3 timmar sen vaknade jag väckte alla andra och sa drog vi och käkade frukost pa mig kryp in..
sen sa gled vi runt pa nyc gator och njot av vintern!

super bug

Super bug vilket även i Sverige gar under namnet mordarbakterien, bara namnet säger allt!
Det har varit jätte mycket om detta pa tv:en och sa om denna bakterie, men jag kollar inte pa sa mycket annat an Grey's anatomy och sex and the city här, for om nyheterna i Sverige är deprimerande sa är dem 10 ganger värre här, alltid nagon som har blivit skjuten, valdtagen eller ranad, infor varje ny nyhetssändning! Därfor var jag inte medveten om vidden av denna sjukdom, hade väl hort natt om det men inte brytt mig särskilt mycket.

Detta var tills jag kom hem fran banken idag och nej jag har inte fatt mitt bankkort än! Precis när jag kommer in ropar en halvt hysterisk Tara: Yasemin, you must wash your hands! Detta är nagot jag gor 500 ganger om dagen sa, jag fattade inte riktigt vad grejen var. Men nu är det visst sa att skolan där den älsta pojken gar hade sänt ut lappar om att pa High schools runt om sa har man upptäckt denna bakterie, vilket även har lett till att doden for nagra ungdomar! OCh eftersom vi har en 6 veckor fortidigt fodd bebis här sa vart det visst ännu viktigare att halla koll och jag fick noga instruktioner om att jag inte fick rora nagot pa gymmet utan att ta sprit pa det innan. Jag tog inte detta sa allvarligt men sen ringde My och jag gick in och kikade pa nätet och denna bakterie är nasty! Har även lagt in en bild pa hur de ser ut. Sa jag ska helt klart tvätta och använda sprit pa allt!



Sjukhuset

Idag borjade jag jobba samma tid som vanligt 6:30 men jag fick en liten break, nar jag skulle till sjukhuset. Hemma i Sverige hade detta varit busenkelt att ta sig till sjukan. Men har ar det inte riktigt lika latt, jag hade fatt mitt prescription och da vart jag tvungen och ringa pa morgonen igen efter att ha hamtat det i mandags och bekrafta min tid! Leigh high valley var ialla fall dit jag skulle, men det ar inte sa att detta stalle ligger pa samma plats utan hela sjukhusets alla delar har de lagt ut pa ett galet stort omrade, sa efter att ha vart ute i god tid sa borjade det plotsligt bli lite stressigt. Efter att nastan ha krockat med 2 bilar hittade jag 1230 huset, drog en lattnans suck och gick in, dar jag hade vantat mig en skylt, recenptionist eller ialla fall nagon som kunde saga till mig vart i hela varlden man ska ta vagen men icke.. What case ever sa hittade jag ratt och fick komma in. Han som gjorde ultraljudet, var valdigt gay och lustig. Om man tanker sig Stanford( Carries bog kompis i Seex and the city) sa vart de han i storre format.. I vart fall tyckte han de vart jatte intressant att jag var fran sverige och undrade pa om alla pratade engelska dar?! forklarade att vi hade vart eget sprak kollade han och undrade om det vart franska?!  hehe kul vart han ialla fall=)) Doktorn ringde senare med resultaten och de vart gallsten, vilket kraver en mindre operation! Sa runt nasta vecka ska jag nog in till sjukhuset och opereras, snacka om framforhallning har!

Annars rullar livet pa har, inga stora saker som hander. Cameron kom hem igar sa hela natten har en maskin som kollar hans andning och hjarta tjutigt for han slutar visst andas ibland. Mellan 2 och 5 imorse sa hade han 20 stycken larm, dessa later som ett brandlarm ska ju ocksa tillaggas! Imorn borjar jag sent sa de underbart, ska ivag och braka med bankkarringen!

Annars langtas det mest till helgen, kommer bli grymt!


IKEA! cheer up..

Okej inga fler ord behovs IKEA ar allt som behovs, det ar sa nara sverige jag kan komma just nu utan att aka dit. Hemlangtan, ar sa gott som borta. Mest bara nar man kolla pa alla bilder som man far en onskan av att vara tillbaka hemma igen. Har funderat i en vecka vad jag gjorde forra nyar och nu har jag kommit pa de eller ialla fall sett bilder fran det for ja minnet ar inte de basta:s Men det var nyar det ar precis sa det ska vara da. For att aterga till IKEA sa var jag inne och handlade kladdkaka alla som kanner mig vet om min passion for denna kaka. Dock ska jag halla mig sa lange som mojligt, ialla fall 10 minuter till innan jag tar upp den pa rummet och kakar upp den. Och sen ligger dar i magsmartor men oj sa god den ar=)) Blev lite smatt och gott dar, bland annat kalles, sa imorgon blir de agg och kalles till frukost, mums..

Men mitt absolut basta kop idag ar min nya och sa otroligt vackra graa klanning fran Calvin Klein. Den ar att do for, jag skulle till och med kunna tankas begravs i den for den ar sa underbar! Maste lovprisas! Sa den kommer helt klart vara det som ska baras pa fredag. Och nu har vi bokat rummet sa pa fredag ar det NYC som galler, kan ju inte bli sa mycket annat an succe.

Gymmet var forovrigt lite upplyftande som vanligt, McDreamy vart dar, lika trevligt och traffa honom varje gang.. Ska aven papekas att denna dag var helt perfekt! Jag ar fan lycklig!

My lucky day... NOT!

Det kan nog vara så att denna dag har vart den konstigaste ever, jag skulle nog till och med påstå att till 99.9 % så ar denna söndag min oturs dag! Så en gång for alla så bestammer jag att den 11 november ar min oturs dag. Okej, jag kanske inte ska klaga men jag kan nog lova att min dag ar svår att slå.. Tank dig att vakna upp en söndag nykter och utan skoskav(okej, vissa kan se detta som ett bevis på karaktar, och njuta av att se sig i spegeln, utan röda ögon och sminket utsmetat,  jag ser detta som ett nederlag, ingen krogrunda och säkerligen ingen dirty dancing heller) For att komma till sak så har jag jobbat hela denna helg, vilket betyder att jag går upp 6:30 och går och till sangs 20:00, något som på mina lediga helger brukar vara omvänt. Fredagen spänderade jag på sjukan efter att jag en gång for alla skulle kolla upp vad som har vart galet i kistan. Så efter att de hade tagit ett par liter blod från mig fick jag och min lilla drugbag åka hem, med info om att läkaren skulle ringa på söndag med testresultaten.

Lördagen var inte mycket och hurra for, dock pratade jag med My, vilket alltid är ett nöje vilket även fick mig att bestämma mig for att tisdagen ska vara den dag jag ska ta upp allt som jag vill ha ändrat på här med Tara. Så nu när de vart bestämmt så kändes de hela mycket bättre, dock får man väl se hur de känns på tisdag!

Tillbaka till varför detta är min otursdag, sa Mr & Mrs Furniss åker och ska hälsa på baby Cameron på sjukan och även handla dvs saker infor hans hemkomst. Så detta betydde att jag skulle vara ensam med 4 vilddjur i 7 timmar till, jo man tackar! Telefonen här gör som den brukar ringer i ett, och hälften av gångerna så ar det en halv nerrvig mormor som undrar vart Mr & Mrs har tagit vägen. Sen så kommer det ödestigande samtalet fran min läkare, där hon borjar med att berätta att alla blodvärden är jätte bra (jag drar en lättnans suck) men dock inte mina levervärden, kan det vara så att du dricker lite mycket alkohol frågar doc, ärligt svarar jag nej vilket de senaste 3 månaderna är helt sant, dock far mina tankar genast iväg till den där femtielfte shoten på Rhodos, den där resan kanske inte var så hälsosam ända?!

Så jag tänker att kanske är det dax att börja ett mer hälsosamt liv, vilket jag i många aspekt redan har gjort! Så jag tänkte vad är mer spa aktigt än ett bad. Jag börjar tappa upp vatten sådär ända precis till kanten (ett tag sen jag badade sist) och vad händer inte då om inte halva badvattnet hamnar utanfor badkaret och bildar en liten egen swiming pool i mitt badrum. Efter detta bestämde jag mig for att åka och shoppa lite, just for fun! så jag kör till Khols , knallar runt och hittar massor av godbitar. Speciellt ett par stövlar fran Vera Vang, helt underbara kunde inte motsta frestelsen, jag var bara tvungen att prova dem. Så jag hittar ett par i min storlek, och de sitter som gjutet. Dock inser jag att jag inte kan köpa de än maste ialla fall vänta tills imorgon inga inpulsköp har inte=) när jag ska ta av mig den så ser jag att dragkedjan har gått sönder. Jag står och rycker och drar en stund till slut inser jag att jag maste be om hjälp. Det hela slutar med att en av de anställda får hjälpa mig av med stövlarna! Pinsamt, javisst! Jag skyndar mig ut ur butiken och hoppas ingen ska se mig, skyndar in i bilen och kör bort till mataffären for att handla lite nyttigheter. När stiger ut ur bilen så, står värsta hetingen där och jag fixar till håret så där lite i smyg, så nar jag får ögonkontakt med honom så ska jag stiga ut lite snyggt, så med det i tanke har jag helt glömt bort att ta av mig säkerhetsbältet, så jag stiger med ett ben ut men kommer inte ur eftersom jag fortfarande fastspand. Bilden av detta säger mer än tusen ord! Lite skamsen knallar jag in i affären och handlar mina äpplen, när jag har betalt tar jag kvittot och ska precis ta mina äpplen i handen och gå da alla och då menar jag verkligen alla mynt som jag har i min plånka faller ut! över hela kassan ligger de mynt, folk börjar snällt hjälpa mig plocka upp dem. än en gång funderar jag på varfor i hela varlden jag gick upp imorse, och varfor vet jag inte men, jag ska ialla fall lägga mig så att jag kan fa ett stopp på denna dag!

Hasta la vista!


och sa var de torsdag!

Torsdagar ar enligt mig antingen den basta eller den varsta dagen pa hela veckan, detta beror enbart pa om jag ar ledig helgen som kommer eller inte. Efter en kalas helg i NYC forra helgen sa har da lotten fallit pa att jag ska jobba hela denna! Kanns sjukt tungt for jag vill bara in till manhattan och njuta av allt.. men tillbaka till torsdagen. Idag borjade jag sent eller 1:30 vilket gav mig tid till att trana pa morgonen, och sen ta mig till banken. Dar jag nu efter 2 manader har har stamgastkort. Jag sager som Nanna, sa jobbigt nar manniskor ar sa korkade! Hon kan nog vara en av de roligaste manniskorna ever:D I vart fall sa har jag i 2 manader vantat pa mitt ATM card, och X-antal ganger fatt bestalla om det for att de bank tanterna inte kan gora sitt jobb! Sa nu star(sitter) jag har utan natt debit cart och med en shopping lust som heter duga. Jag har iaf slutat for dagen och gjort mitt andra traningspass, massa creed dar.. och sa har jag atit vegetarisk lasang vilket nog var den godaste maltiden sen jag kom hit och sa ska jag smyga upp och kolla pa grey's sa kanske inte torsdagar ar sa hemska i alla fall..

My weekend with My


Tid?

Oj nu ar fragan vart man ska borja nagonstans.. Har snart vart har i 2 manader och det borjar mer och mer kannas.. Bade alla positiva och negativa saker! Saknar alla dar hemma, jag rakade fa den dar sjukan som kallas hemlangtan igar, den kom helt smygandes och plotsligt inser jag nar jag star pa gymmet idag att jag mer eller mindre borjar grata.. Detta ar nagot som kanns valdigt opassande sa jag styr genast min kos dar ifran och fran mitt otroligt heta ragg (denna grabb ar nagot alldeles utover det vanliga, om nagon har sett filmen Step up, sa ser han ut som han i den, med andra ord sjuktligt het) Kommer hem till huset, Greg ser att jag ar ledsen och vill genst disskutera detta, och hjalpa mig, jag kande inte riktigt for de sa jag ursaktade mig och skylde pa att man maste duscha direkt inget bra att ga runt i svettiga klader.. Denna ursakt godtog han tills vidare, trotts han vet att jag ALLTID kakar middagen i traningsklader.. Men upp sprang jag och fick pratat med Sandra, vilket gjorde de hela mycket battre, vilken angel jag har dar..

Annars forutom denna sjukdom, och barnens alla krampor sa ar det helt fantastiskt har.
Kanske ocksa bor medela att barnet har kommit, en pojke blev det, 2900g detta for att han var 6 veckor fortidig, Cameron heter han. Urgullig! Sa det var en massa meck det detta forra veckan.. Men jag sag mest framemot helgen..Forra helgen var kalas bra, det valdig betoning pa kalas! Detta har vi My att tacka for. Sa pa fredags eftermiddagen tog jag mig till Long island dar My bor. Med brist pa bil sa stannade vi hemma pa fredagen och bara snick snaxade, vilket var kul o fa prata med en vettig manniska.. Lordagen spenderade vi mer eller mindre pa ett gigantiskt kopcenter, da detta tillslut blev for litet for oss sa knallade vi vidare till ett annat. Dar de aven hade Cheesecake Factory vilket ar ett stalle som har grym mat och sjalvklart massa cheescakes... Med all energi som vi har bestamde vi oss for att dra in till city och partja.. Stallet var Kush, vilket var riktigt trevligt, och jag fick shakat min booty.. Med motvilja sa fick vi aka darifran vid 2;40 och taget till Long island gick 3, sa nar taxin stannar utanfor rusar vi in pa Penn, springer genom hela terminalen for att inse att det ar den har natten pa aret da man staller bakat klockan! Jepp, vi fick sitta pa denna terminal i 1 timme, men inte slosade vi bort denna tid, vi gjorde natt vardefullt av det hela och skyndade oss in pa taco bell(for 2 gangen den dagen) Da far den dar ackligt underbetalda taco bell arbetaren for sig att attackera mig(okej kanske inte var exakt sa det gick till men han borjar bitcha sig) Jag som ar sa kand for min medvilja och godhet, flippade helt och sa att hans jobb enbart gick ut pa att ge mig mat, och inget annat! Sen hor det aven till att for att fa en plats pa taget hem sa maste man ibalnd offra en arm eller tva, jag tog detta pa hogst stort allvar och ser med glasklara ogon att nan funderar pa att ga bort till nagra andra vanner, jag springer och hoppar upp i satet med denna kommentar; You are not gonna sit here! inte mer an ratt jag och My hade anda dansat hela natten och fortjanade, ett par mjuka saten=))
Taxiresan hem till My var ocksa en upplevelse, med natt som likande svarttaxi fast inte var det plockade upp oss och tva andra killar(vilka vi inte hade nagon aning om vilka de var) taxin hada ingen gps och foljde sitt lokalsinne som visst horde hemma i gamla ryssland. Sa han fragar My om vart han ska och My sager samma adress flera ganger nar han da fragar om ett annat stalle och hon inte vet exakt vart de ligger, forsoker han mer eller mindre idiorforklara henne med kommentaren have you ever been here?! Men My kontrar, I live here=)) tillslut kom vi hem, och med cheesecake i hela munnen somnade jag sott=)

Sondagen akte vi in till NYC igen for att hanga i min favorit omrade village.. Dar jag aven introduserade My till mitt favorit fik S'nice. Vilket jag tror hon uppskattade lika mycket som jag. Sen sa knallade vi runt och jag inser mer och mer att jag verkligen alskar denna stad. Sa vid 7 tiden akte jag hem till mig, och somnade som ett barn pa bussen bredvid en gammel kines.. trevlig kis de dar! Denna helg vart kalas och jag och My planerar, forfullt varan Florida resa som jag redan nu kanner kommer bli grymt bra=))
Nu ar det dax for mig att dra mig upp och kika pa mina nya sex and the city dvd som jag kopte igar...
Tillsvidare, Have fun!

RSS 2.0