Skogstokig!



image4

Jag blir skogstokig pa ungar som springer runt och beter sig som monster dock sa har mina vart riktiga anglar idag eller ialla fall alla utom bryan men de ar sa det brukar vara. For vare dag som gar sa undrar jag mer och mer pa hur dessa trillingar ska overleva Bryans alla slag och dvs saker som han gor mot dem.. Det ska nog aven tillaggas har att Bryan ar 3 ar men ser ut som en 6 aring! Idag sa hallde han ett fullt glas vatten over Tara inte sa populart, tror han tillbringade mer eller mindre hela dan i Naughty corner..

Idag har vi haft som alla andra dagar massa folk pa besok alltid hur mycket folk som helst har, ar som om de ar oppet hur jamt! De hade kopt halloween kostymer till ungarna sa alla ska ga som drakar. Sa vi kladde upp dem idag helt sjukt sota ar dem. Aidan som ar min lilla gosing, satt med mig hela tiden for han gillade inte hur de dar andra sag ut.. Sa idag har de inte hant sa mycket, vart en klassiskt dag. Jobbade 11 timmar sen bar de av till gymmet i 1 1/2 fick tranat bort lite jordnotssmor:P

Men imorn kommer Sandra hit ska bli skont och fa ha en riktigt tjejkvall, vi ska en svang till Dorny Park om vadret haller upp, och sen nog vidare till en bar eller natt.. I vilket fall som helst sa ska de bli kul o ha henne har..

Na nu ska jag se Greys anatomy vilket jag missade igar...

I LOVE NY

image3


Okej, jag har sagt samma sak som alla andra helvetesforklarat alla dessa bloggar och har sitter jag nu med min alldeles egna. Detta beror helt pa att jag har mer eller mindre trottnat pa att skriva samma mail till alla eller jag har i alla fall trottnat pa tanken for ska jag vara helt arlig sa ar det inte manga mail som har fatt nagot svar. Vilket ar otroligt dalig stil!

I vart fall for er som inte vet sa ar jag nu bosatt i USA och narmare bestammt ca 1 1/2 timme utanfor NYC vilket ar sjukt svarslaget! Jag ska vara har fram tills slutet av juni for sen blir de att ta sitt pick och pack och borja plugga i Goteborg tills nasta host! Detta ar dock bara om inte nagot helt otroligt skulle komma upp som att jag hittar en otroligt rik gammal man i rullstol som jag gifter mig med! Sa om detta inte sker sa ses vi pa Landvetter i slutet av juni manad!

I mojligheternas land sa bor jag hos en familj dar jag om dagarna tar hand om deras barn vilket ar trillingar och en 3 aring, vilka ar helt underbara. Sen sa ska jag aven plugga har narmare bestamt FIT , vilket ar Fashion Institute of Technology, detta ar min mal for veckan att ringa dem vilket jag sjalvklart inte har gjort an men an ar inte veckan slut. Nar jag ar ledig sa haller jag till overallt men troligtvis i NYC eller Philly. Sen sa har jag aven vart sa ambisos sa jag har skaffat mig ett gym kort! Hehe det ar jag och alla 40 ariga mammor som haller till pa klasserna sa detta ar nu nerlagt, jag haller nu till med de stora pojkarna bland frivikterna=)) Sen sa angnar jag mig at mitt stora intresse vilket ar att spendera mest pengar pa sa kort tid som mojligt, vilket gar valdigt bra skulle jag saga!

Na nu ar det tid for Grey's anatomy! Men tills senare, hasta la vista!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0