när blev en drink = vi ska ligga!

Som tjej har man en massa fördelar.. Idag på jobbet disskuterade vi fallet då en kille började ragga på en tjej. Han bjuder då henne hela kvällen på olika sorters drycker. Drömläge för honom! Allt verkar vara spikat, så när klockan börjar närma sig 3 tycker han att det är dax och knalla hemåt och självklart vill han ha tjejen med sig. Damen i fråga tackar då för sig och knallar hemåt. Killen fattar då inte vad han har gjort för fel han har ju bjudit henne hela kvällen.

när blev en drink = vi ska ligga!

För tänker man efter så vet man ju att tar man emot mer än en drink så har man antingen hittat en rik eller en  extremt kåt snubbe. I vilket av fallen så är frågan, har vi tjejer övertaget över killarna nu? Jag menar vi kan ju hur som helst tacka ja till en drink utan några krav på att ligga, för även om alla vet att när en kille börjar bjuda mycket vill han säkerligen ligga och när en tjej tar emot drinkarna då vill hon också ligga. Men vad händer då när tjejen spelar ut killen? är det rätt eller fel. Jag menar man skulle på ett väldigt fult sätt säga att killen köper tjejen om det bara är ett engångs ligg han vill ha, och vad är då skillanden mellan att ta emot en massa drinkar o engångsligg och mellan en hora som får betalt?! Okej, det var väl en ganska grov jämförelse, men allvarligt talat är det rätt?!

LOVE


My faviorit guys, Ben & Jerry

Skönt att vakna en söndags morgon och inte vara bakfull, troligvis kommer det aldrig mer inträffa eftersom jag enligt mitt nya schema alltid är ledig på söndagar. Jo man tackar! Nu ska jag snart fixa i ordning mig och springa ner och öppna butiken, känner mig lagom sugen på de idag. Men efter jobbet ska jag hem till Helena och äta sushi, mums.. Svårslaget! Har vart en mysig helg igår, var jag och Jasse hemma hos mig sen hängde vi med daniel o kent.. O avslutade kvällen med Ben & Jerry´s och en film dock var filmen värdelös, ungefär samma dåliga kvalitee som This christmas fast utan chris brown. 

Nu måste jag rusa, håll i hatten!

LOVE 


Dagens goda gärning

  I natt kom jag hem från att ha rest fram och tillbaka till Köpenhamn på 22 timmar, lite lätt sliten så somnade jag på två röda. I Köpenhamn så var jag och hämtade mitt arbetskontrakt, WIIEE! Nu är det på riktigt, har till och med fått schema på min första arbetsvecka. Känns galet att vara så sugen på att börja jobba:)) I vart fall så var jag och Linda, där nere igår o shoppade och jag snackade med K. Sen så pratade jag även med en annan svensk tjej som också jobbar där och alla hade visst redan hört om mig där nere lite kul att redan vara omtalad:))
Jag vet inte direkt om njag kommer tjäna mer pengar men ack vad kul jag ska ha!!

Idag så jobbade jag med Micke o Andrea. Vi hade brutalt mycket o göra hela dan, fattar inte att folk kan handla som de gör. Lär säkerligen ha massor att göra imorn med när jag jobbar själv!!
På eftermiddagen så skrek Andrea, och jag sprang till dörren för att titta vad som hände. Då är det en massa kids som slår sönder en kille och runt omkring står en massa folk o bara tittar på. Jag springer fram och går emellan för att få dem att sluta slåss, och det är först då det slutar sen kommer micke också. Det ska också tilläggas att detta hände precis utanför polishuset. Det tog säkerligen minst 10 minuter för polisen att komma ut och då var bråket redan avslutat! Jag fattar inte vad det var som kunde ta sån tid? Sen blir jag extremt matt på att det stod en massa folk runt om som inte gjorde nått utan bara kollade på när killen blir halft ihjäl slagen! What a fuck!
Det var helt klart dagens goda gärning, resten av kvällen ska spenderas så lungt som möjligt, var planer på att dra in till U-a o festa där, skulle visst vara världens röj, men just nu lockar soffan mer. Men kvällen är ung, så man vet aldrig med mig:)

LOVE


Stressed out!

Om cirkus 15 minuter ska jag vara ute på min gata och åka iväg till jobbet, men jag har inte ens tagit mig upp ur sängen än. Dock är det strålande sol ute och säkerligen så är det nog varmt också.. Men jag har haft så svårt och sova, drömmer bara om allt som kan gå fel med min flytt som för övrigt bär av om 11 dagar, Farväl Strömstad, Godmorgon Malmö! Nä nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv, vi ska jobba sent i dag dvs runt 12 halv 1 i natt. Solong so called life!

LOVE

such a sucker..

Jag är en sån sucker för alla serier som har nått med intriger och drama att göra. Som jag tidigare har nämt är jag helt fast i The Hills träsket, och det ser inte lovande ut! De senaste dagarna har jag jobbat varje dag och på kvällen har jag och Vicky promenader. Och sen har jag innan jag måste sova, tittat på minst ett avsnitt av the hills. Och i dagens avsnitt kom även Justin Bobby tillbaka in i serien. För er som inte vet så är detta inte en reality show utan från början sades det att det skulle vara LC och hennes gäng som det är i verkliga livet. Men nu så kommer det fram att det är scripted!!

I vart fall så måste jag påpeka att Justin Bobby är het, han är kanske mer än het! Druggie men ack så het!
Lucky audrina!



För de som är lika inne i the hills kan även kolla in http://www.justinbobby.com/  jag skulle vilja påstå att den bloggen är hysteriskt rolig. För att förstå måste man dock ha sett de senaste programen!

Sen ett det som gör att jag kommer upp på morgonarna nuför tiden är The Vocie, för går mellan 6-9 på morgonarna, och på tisdagar är Elin Kling med. Ett givet tips!

LOVE

Slirig som fan..

De senaste veckorna tycker jag att jag har hållt  mig i skinnet. Och dessa två utgångar som jag har gjort har visst gjort  mig mer eller mindre retard! Jag har sett bilder och hört saker som skulle få påven att gråta. Jag skämms, jag skämms så mycket efter fredagen att jag helst skulle vilja krypa under täcket och gömma mig i några veckor, men detta är ju inte möjligt. Men sen insåg jag ju att jag ska flytta:) Det spelar mer eller mindre ingen roll att jag kanske var fullast i stan för än en gång ska jag fly fältet, till sydligare breddgrader.
Så med denna tanken kan jag smyga mig upp från täcket och knalla iväg till jobbet med ett leende på läpparna:) Jag kanske var fullast, pratade, trillade och sjöng kanske mest men shit happendes och ja, det var ju trots allt väldigt kul nu i efterhand!!

LOVE



Partey!




Pics från Lördagen, Frida som har styrt dessa.. Enjoy!

Vart tog den lilla söta flickan vägen?! någon som vet?

Den flicka jag talar om här är mig själv.. What a fuck, hände igår egentligen? Jag minns förfesten för den var hemma hos mig, jag minns att vi åkte med Fia in till Cod jag antar efter att ha spekulerat med Frida att det var utanför där som jag trillade och slog upp ena knät. Men allt är mer eller mindre spekulationer. För vem vet egentligen vad som hände igår. Annars så brukar man ju själv vara den som vet allt, speciellt vart man själv har vistats under kvällen. Men idag så är det som om hela min hjärna är bortblåst. Eftersom jag har legat och kramat min toalett hela morgonen så känner jag mig lite lätt sliten, och den tänkta löparturen känns väldigt väldigt avlägsen.. Just nu ska jag kanske börja med att försöka överleva och sen pussla ihop gårdagen. Fyllekajja javisst!


Sweethome..

Vaknade som ett yrväder imorse. När klockan ringde ville jag helst slänga den i golvet, och om och om igen hoppa på den och sen vända mig om och somna om. Men jag tog mig i kragen och steg upp tog en dusch, sminkade mig och sen så städade jag hela lägenheten, detta enbart för att min hyresvärd skulle komma förbi och ordna mitt badrum. Det är nämligen så att mitt badrum stinker mögel och är allmänt äckligt! Men idag och imorgon ska detta återgäldas, och det ska bli så vackert=))


Som vanligt var jag lika sen som jag alltid brukar vara, eller tidsoptimist kanske det heter. Som tur är alla andra på Shopen också det! Det var en lång dag idag, en allmän oreda på allt och alla. Saker och ting blev på nått sätt aldrig gjorda. TOMTAR! Jag hade dock förmånen att få åka hem vid 6 tiden, och med tanke på att det var kalas väder så njöt jag ännu mer. Jag körde hem och skyndade mig för att möta Sandra. Alltid lika roligt när hon är i närheten. Eftersom vädret var guld, så bestämde vi oss för att dra en pizza vid bryggan. Så jag, Sandra, Rasim och Stellan satt utanför Pråmen i solen och njöt. Det är sådana saker som gör att jag kommer sakna Strömstad helt galet mycket! Sen tog vi en promenix runt sjön och snackade om allt mellan himmel o jord.


För första gången i mitt liv så börjar jag känna mig vuxen, allt är inte längre bus enkelt. Saker och ting har konsekvenser och det blir inte alltid som man har tänkt sig. Visserligen känns det jätte tungt och flytta ifrån Strömstad nu, när vädret börjar bli nice, folk börjar våga sig ut på gatorna med de nya balarinna skorna och glajorna på.

Sandra försöker få mig att stanna kvar, och jag försöker få henne att flytta med. Men det går inget vidare. Varken jag eller Sandra är kända för att ändra oss, jag antar att båda är så envisa så att hälften hade varit nog.

Nu ska jag sova, har precis kollat på ett avsnitt av The Hills och jag är ledig imorgon så jag har tusentals med saker planerade. Bland annat att tvätta hela dagen och springa (måste öva inför fysprovet). Men kvällen så blir det väl utgång antar jag Radio Prime har den årliga festen, så det blir väl en sväng dit antar jag. 


image4

john blund

Idag har vart en sådan dag då man åker till jobbet klockan 9:00 och är hemma igen 1:00 på natten. Det som är lite tjötigt är det att för att orka hålla sig lite lätt vaken så måste man häll i sig X antal koppar kaffe och dessa koppar gör senare att man absolut inte kan sova. Så nu sitter jag lite lätt i skiten så att säga, klockan börjar närma sig 1:30 och jag måste upp igen om 6 timmar, för att hinna städa min lägenhet innan min hyresvärd kommer förbi. Sen så är det ju ett par timmar som ska göras på shopen också. Denna vecka liksom förra veckan är det uppbyggnad vilket innebär, att  vi jobbar över nästan varje dag, fördelarna är ju att det blir mer cash och kvällsfikan är god:)

Annars har det inte hänt så mycket, mest grubblat över hur lite tid man har när man jobbar på shopen. Pratade med en annan och hon sa att hon o hennes kille ses knappt eftersom tiderna stämmer liksom inte. Frågan är kan man verkligen ha ett liv utanför shopen? Jag är bra tveksam till det, för när man väl jobbar springer man runt som en gnu och sliter och när man är ledig så är man alldeles slut så man måste vila. Känns ju inte som man är världens roligaste sällskap.. Men nu har jag ju fått nytt jobb där jag ska jobba 37 timmar i veckan! Vad ska jag göra med all tid som blir över?! Idag skrev jag förövrig på kontraktet för lägenheten! Tänka sig att jag ska flytta till Malmö, jag är så taggad inför flytten att jag knappt kan sova om natten. Nedräkningen har redan börjat!

LOVE

Even a better today

Imorse var jag ute och gick morgonpromenad med Tove, vart jätte kul och träffa henne vart länge sedan. Sen att det idag var sol och vart ute runt 8:30 gjorde att man blev sjukt lycklig. Framåt tio var det dax för mig att börja jobba, idag var det bara jag och Micke där. Så vi styrde runt i butiken, fixade om och skyltade. Efter många om och men och en fläskläpp blev det klart. Perfekt! Framåt sex tiden stängde vi Frida tittade förbi och vi knallade hem till mig, chill där ett tag sen tog vi en promenix runt sjön! När jag kom hem sen hade jag fått ett mail från ett av det ställerna som jag har sökt lägenhet. Så jag ringde upp och snackade med dem som bodde där, och det kändes verkligen kanon bra:) Så den 4 maj flyttar jag till Malmö=)) kommer bli grymt!

image72
Längtat till sommaren då jag ska knalla runt på Malmö´s gator och bara njuta. Men tillsvidare nyttjar jag denna bild från storkröket förra sommaren.

LOVE

Svenskaprov

I dag kan jag pricka av ännu en grej från min mils långa lista med To Do stuff! Jag har både ringt till skatteverket, gjort svenska provet för polishögskolan, ännu en gång idag vart inne på Blocket och försökt hitta någonstans att bo. Skatteverket hjälpte mig inte så mycket, tjejen jag snackade med där visste väldigt lite om hur man ska skatta i Danmark om man bor i Sverige osv, så hon skulle kolla upp det och återkomma till mig. Sen vid 11:50 börjar jag inse att jag är väldigt sent ute, skulle vara i Trollhättan 12:30 sharp för att skriva svenska provet.

Lite lätt stressad kommer jag in där och ser ett antal förväntansfulla (nervösa) personer. När jag tittar mig omkring så ser jag Agnes sittandes lite längre bort. Kändes sjukt skönt att ha ett välbekant ansikte och någon att snacka med. Lätt nervösa blir alla inknuffade i ett litet rum som ser ut att vara hämtat från början av 80-talet. Där får vi två häften som vi ska läsa igenom och svara på 42 stycken frågor. Jag kan väl inte direkt påstå att det var svårt det som mest hindrade var nog det att man var så fruktansvärt nervös. Efter att ha skrivit i 1 timme, samlas alla i ett rum där en man berättar om hur det hela går till och vad som kommer hända osv. Sen även det att det är 7211 stycken som har vart behöriga och sökt till polishögskolan och att de i år bara tar in 350 stycken. Så det är ju väldigt stor konkurranse! Sen så kommer de andra polismännen in som har rättat proven och jag känner verkligen hur det pirrar till i magen. Klarade man sig eller inte?! Han ropar upp några namn där bland mig och Agnes, och sen får vi följa med honom ut. Vi sätter oss ner vi bordet och jag kan inte hålla mig utan utbrister, har vi klarat det eller? Och självklart hade vi det! Jag drar en lättnads suck och inser att denna man precis gjort min dag. När han senare kommenterar hur fina mina ögon, kan jag inte mer än hålla mig för skratt. Men just idag är jag i alla fall ett steg närmare till att bli polis!


It's a good day


Bostadslös..

Nu har jag varit sjukt kluven, och bättre blir det inte heller. Men nu har jag trots många om och men bestämmt mig, jag flyttar till Köpenhamn! Jag fick i måndags erbjudande om att börja på Urban Outfitters ett jobb som jag verkligen ville ha. Men som jag har sagt tidigare så har jag varit så förvirrad för självklart ska jag ju få kanon ebjudande och plötsligt är allt bara jätte bra här i Strömstad också. Men nu är det dax och bli lite vuxen och flytta!
Så den 5 maj börjar jag på Urban, som förövrigt ligger mitt på Ströget!
Med mindre än en månad kvar så börjar jag bli lite lätt stressad över allt som jag måste ordna med. Skattekort, bostad (något som just nu är väldigt viktigt), sen så jobbar jag kvar här på sportshopen månaden ut.
Men ska återkomma och uppdatera allt..

LOVE


Grabbarna Grus!

Ska kanske börja med att klaga över att min data eller denna sidan är kass för det tar år och dar att försöka få upp en bild och jag är alldeles för otålig för att orka vänta på något. Denna veckan började jag jobba igen lite av en mjukstart mån-tor så det var gött, sen på tor tog mamma även bort mina stygn så nu är jag inte uppsydd läbgre=)) Sen på kvällen drog jag till Gbg och träffade Henke det vart nice.. Tidigt i ottan steg jag upp på fredags morgonen och åkte till Copenhagen. Som jag har sagt tidigare älskar jag köpenhamn, det är en sjukt mysig stad. Skulle vilja säga att den påminner om Göteborg fast större och trevligare. I vilket fall som helst så hade jag två interjuver där. Gick på den första där sa hon att jag skulle höra av mig när jag flyttat söder ut så skulle hon ordna nått jobb åt mig. Lät väldigt bra men jag tror nog att jag håller mig till sportshopen då. Sen så skulle jag till Urban Outfitters, och jag älskar nästan den butiken lika mycket som jag älskar Köpenhamn så det jobbet hade ju faktidst vart perfekt! Men som sagt det är så svårt och veta om en interjuv har gått bra eller dåligt, och det är så sjukt mycket folk som har sökt till den butiken så man vet ju aldrig. Sen så vet jag inte om jag flyttar dit heller om jag får jobbet! Jag trivs faktidst trots mycket tjöt rätt bra på sportshopen, tycker det är kul o jobba med kläder och nu med mer ansvar så blir det ännu roligare. Men som sagt jag vet inte alls vad jag vill göra. Just nu vet jag att jag egentligen borde sitta och kolla runt på utbildningar men jag orkar inte, tror inte jag vill börja plugga till hösten ialla fall.

Sen så shopade jag lite i Köpenhamn innan jag tog bussen till Lund och träffade ZANDRA! Oj vad jag har saknat henne. Hon är en av de där vännerna som jag inte träffat på år och dar och när jag väl träffade henne så var det som om vi precis hade setts. Vi hade massor att snacka om och som vanligt försökte hon hjälpa mig att komma uderfund med mitt liv. Så jag sovöver hos zandra o rickard, jätte trevlig lägenhet och söt katt! vid 12 var jag tvungen till att åka hemåt, för att hinna komma till strömstad innan tolv på natta. Jag var ganska slut efter att ha gjort det förra gången så nu var jag jätte nöjd över att komma hem i tid, han dock ut i gbg och shoppade en ny klänning. Vi hade ju planer på utgång på kvällen så det behövdes ju nått nytt då=))

Jasse kom och hämtade mig vid halv tio tiden och då drog vi ut till grabbarna grus. Det var riktigt trevligt jag fick mat (kyckling o klyft potatis) jätte gott! Sen konjak på det, okej jag är väl kanske inte så förtjust i det men om grabbarna kunde dricka det kunde jag med! Kvällen gick fort och innan jag visste ordet av var vi påväg till Codden. Detta var då 2 gången jag var ute på krogen sen jag kom hem från USA. Så det kändes lite lätt konstigt att plötsligt vara ute här. Men det var jätte kul o här, för första gången sen jag kom hem så kändes det kul o vara i Strömstad! Och det är nu jag vill flytta igen, är sååå kluven! Jag gick dock hem tidigt (innan stängning) för jag skulle ju upp o jobba kl 9 dan efter. Snackade nog mest med Jasse o de andra på efterfesten, sen så däckade jag fint och vaknade upp med yogurt på kinden och såg ut som Amy Winehouse'e tvillingsyster, lyckat!

Nu ska jag nanna, imorn är ju också en dag!
LOVE


I Love Köpenhamn!

Helgen tillbringades ju som jag sagt i Köpenhamn, skandinaviens största modestad, och det märktes. Folk var fräscha och jätte trevliga med. Vi bodde på Mayfair ett hotell som låg precis vid central stationen, eller huvud banegården som Linnéa hade koll på...  Det mest komiska var att mitt emot vårat hotell som var jätte fint, så låg Bunny Bar, och man hör på namnet att det inte är inte en sko affär vi snacka om.. Hotellet var som sagt jätte fint och låg jätte bra till i stan om man bortser från bunny bar. Först så chilla vi på hotellet innan vi begav oss ut på Ströget.. Jag i mina high heels för att lämna lite CV´s som jag hade med mig. Var inne på ett par affärer och snackade men det är visst inte så lätt som jag trodde och få jobb där nere. I en av affärerna så sa de att de hade för många svenskar just nu men skulle höra av sig så fort nån slutade. hmm okej! Vi kombinerade nytta med nöje alltså shopping! Helt grymt mycket snygga kläder.. Köpte upp mitt klädkonto för ett par månader framöver, är fortfarande lycklig nu 3 dagar senare över det som jag har handlat. Fick köpt ett par guldiga skor, som är ursnygga och bekväma. Sen i mina guldiga skor, knallade vi tillbaka till hotellet med en trip förbi 7 eleven för att handla lite vin och öl som vi skulle gotta oss med senare innan vi skulle vidare ut på Vega en stor nattklubb i Köpenhamn.. 

Lite lätt sega men absolut på party humör, åkte vi iväg med taxi till Vega (jag vet inte riktigt vad det är men på nått sätt så lyckas jag alltid hitta de galnaste taxigubbarna=))  Vega var mega nice.. Flera våningar med olika musik på varje våning.. Längst upp var det nån sorts latin rytmer, hehe o  varmt som satan var det också! Hade jag inte vetat bättre hade jag trott vi var söder om ekvatorn. Lite slitna begav vi oss från Vega och hemåt, och envisa att vi skulle hitta och jag med mitt nyfunna lokal sinne trodde mig veta exakt vart vårat hotell låg(NOT) Vi hamnade iaf på 7 eleven och käka lite korv, sen lyckades linnea lokalisera vart vi var genom att fråga några danskar om huvudbanegården=))

Pigga som få steg vi upp vid 9 tiden drog ner och käka lite frulle.. Där efter tåget till Hellerup för att shoppa på Danish Fashion Outlet.. Helt sjukt stort! Så där var vi tills våra magar började göra sig hörda, då gick vi till en sushi resturang och käkade sushi och chicken wok.. Mums..
När vi skulle gå tillbaka till tåget öppnade sig himlen och regnet öste ned, så jag tror jag såg ut som en bortsprungen katt eller nått.. ingen vacker syn, väl på hotellet däckade jag helt.. Tröttheten gav sig till känna och jag sov ett par timmar. När vi vaknade till liv igen hade vi bestämt att vi skulle kolla upp Christiania, men det började mörkna och på vägen dit bort hittade vi fisketorvet och kolla på 27 Dresses på bio. Det var den filmen som jag har velat sett i ett halv år och som kom ut på bio samma dag som jag åkte ifrån staterna. Den vart jätte rolig, och vi satt o garvade oss igenom hela filmen.

Slitna och hungriga drog vi tillbaka till hotellet, och jag livnärade mig på en snickers, sen var det bara o duscha o börja dricka. Lite slitna och sena klockan hann bli både 10, 11 och tillslut drog vi mot stan vid tolv tiden. Vi hade tänkt att vi skulle gå till Emma, en klubb som Frida rekomenderade men vi fastnade utan för nån annan klubb och tänkte bara dra in o kike litt, men det vart grym musik och efter lakrisshot så var de andra planerna som bortblåsta! Vi dansade hela kvällen och det var jätte kul, hänge runt snackade med lite olika folk. Tror inte jag har haft så roligt sen jag var ute i NYC, så med mina flytt planer känns det ännu bättre. 

Framåt halv 5 drog vi oss mot donkan o träffade några svenska killar. Sockervadd, ja tack! Vi vandrade hemåt och jag som hade fötter som strejkade helt, började gå barfota. En av killarna som gick bredvid oss tittade chockad på mig och pekar mot mina fötter. Var jag säger att jag har ont och detta går jätte bra. Då utbrister han: Neeeej, du blir syyyyyykkk!!! Han kunde inte heller släppade det, riktigt roligt! Vi trillade väl in på hotellet runt halv 6 och sov nån timme innan det var dax o stiga upp packa, käka lunch o åka hem!

Summan av kardemumman eller vad det heter är i alla fall I love Köpenhamn!

is it fish?

Denna dag har verkligen vart helt sjukt skön, typ legat o softat hela morgonen o tittat på MTV o Newlyweeds.. Helt underbart att bara vara och ta det lugnt. Jag vet inte om det vara min sköna start på dagen eller vad, men jag har hunnit med helt galet mycket. Diskat, städat, tvättat tom duschat.. Framåt efter middagen så snackade jag med Richard så drog vi ut till Ulvesund och käkade middag, bränngött! Det var grillat kött med potatisgratäng till, mums.. För att vara så effektiv som möjligt åkte vi ut till mormor o morfar och tog en kvällsfika med Antikrund som kvällens underhållning. 

Påvägen in till stan igen,snackade jag med Malin och hon tittade förbi och lite te´ förtärades. Det var även här is it fish? uttrycket bildades. Detta var nämligen när de var i Australien för någon månad sedan och en av deras polare kom ner. Malin hade då bett henne att ta med snus. Så Malin´s polare blir fast i tullen och kvinnan där tittar skumt på henne och tror att hon bär på nått konstigt. Efter långt snack med hennes kollegor kommer hon fram till Ida och frågar, is it fish? och håller dosan framför Ida. Ida ser frågande ut, och kvinnan frågan igen. Tillslut får Ida fram: No it's swedish tobacco! Kvinnan ler då plötsling oooh swedish tobacco:P Uppenbarligen så är det helt okej att ta med sig snus, men akta er för tonfisk på burk!
Okej jag tyckte att denna historien är extremt kul och garvade säkert 10 minuter, och kanske lite nu fortfande med. I vart fall så drog Malin hem, och Vicky ringde. Har vart länge sedan jag skrattade så mycket som nu. Shit helt galet, skönt att hon är tillbaka i Sverige igen. Man kan aldrig ha tråkigt när Vicky är i närheten=))

image70                             image71




Nu ska jag ladda inför Copenhagen imorn, ska bli grymt kul o massa shopping väntar!
Tillsvidare have fun!
LOVE


RSS 2.0