West coast!

I just wanna go home, sweet sweet west coast. Jo nu längtar jag hem, jätte mycket, speciellt när man hela tiden hör folk snacka om att de grillar, badar, middagar och fester. Jo visserligen har jag det alldeles alldeles underbart här med men jag behöver klipporna och den klassiska sommarkänslan som jag bara kan få när jag är i strömstad. Nu börjar det valla in nya folk som ska jobba i butiken snart kommer jag vara en av de "gamla", det känns helt weird. Tycker även synd om de stackarna som börjar nu, första veckan i butiken var jag ju helt förvirrad och övervägde helt klart att hitta nåttooh annat eller återvända till det trygga gamla livet i Strömstad. Men jag stod ut och nu trivs jag och för var dag som går kommer man mer och mer in i arbetet.
Karnevallen på lördag kommer bli grymt ialla fall måste bara in o kika på tågbiljetter hem, kan vara bra att ha till hands:))
Nu ska jag sova helt dödstrött och så börjar jag i ottan imorn så det gäller att vara pigg, plus att jag ska dansa imorn kväll och sen träffa Erik, ska bli grymt kul har inte träffat honom på säkert 2 år eller nått.. Sweet som han skulle ha sagt...

Sov så sött, gott folk.
LOVE
Me and my chicks

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0