Sol, vind och vatten

Tvättdag?! Detta känns sjukt svensson att efter jobbet behöva ägna min dyrbara tid åt att springa upp och ner för trapporna för att tvätt. Här i huset så har vi ett speciellt bokningssystem så om jag missar tiden så är man körd eftersom man inte kan komma in om man inte har bokat tid.
På jobbet var vi riktigt kort om folk, när jag gick vid 4 tiden så var de bara 4 stycken kvar tills stängning.. Jag fick även tillbringa 3 timmar i provrummet vilket jag avskyr som pesten. Sen så funderar jag på jobbet som reciver, låter nice med varje helg ledig och att jag börjar tidigt, vilket medför att jag även slutar tidigt! Helt enkelt mycket mer flexibelt och bättre lön också. Men sen så är det ansvaret och att man måste stå nere på lagret mesta delen av tiden. Men jag hoppas att Malin är där imorn för då ska jag disskutera det med henne.

Förövrigt så kommer Catta och Sandrah ner igen imorn och ska titta på en lägenhet i Malmö! Funfunfun!! Sen så är jag även ledig i helgen och så är pojkarna borta så det är ju självklart att det ska bli fest! På lördagen är det ju även möllanfestivalen med dvs band som spelar osv. Så blir de nog lite fest med några från jobbet, riktigt nice..

Idag kände jag verkligen att jag börjar bli en äkta malmöbo, klagar på turisterna och börjar ha koll på vart saker och ting finns. Men framför allt älskar jag Malmö=) Speciellt dagar som denna då solen skiner och man kan verkligen känna sig riktigt lycklig!

LOVE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0